{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Afrikka

Afrikan matkat - KILROY
Afrikan matkat - KILROY

Afrikan matkat - Villieläimet, modernit kaupungit ja värikäs kulttuuri

Afrikan matkalla keräät kokemuksia niin urbaanielämään sykkivissä suurkaupungeissa kuin luonnon katveessa savanneilla, aavikoilla ja vehreillä suistoalueillakin. Halusitpa sitten surffata autiomaan hiekkadyyneillä, sukeltaa turkooseissa vesissä tai bongata villieläimiä safarilla, Afrikan värikäs kulttuuri ja lukuisat aktiviteettimahdollisuudet tempaavat sinut mukaansa. Okavangon suistoalue Botswanassa, Masai Mara Keniassa, Egyptin pyramidit ja Etelä-Afrikan Garden Route ja viiniviljelmät ovat vasta alkua Afrikan matkallasi. Mitä vielä odotat? Tervemenoa Afrikkaan!

Haaveissa Afrikan reissu? Helpoin tapa päästä eteenpäin matkasuunnitelmissa on varata henkilökohtainen tapaamisaika. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Matka Afrikassa

Loistava tapa tutustua paikkoihin, joihin et ehkä muuten eksyisi on liittyä mukaan seikkailumatkalle. Rekkareissulla lyöt nippuun monen monta seikkailua ja tutustut samalla muihin seikkailuhenkisiin reissaajiin. Koe Afrikan lumo hyvällä porukalla!

Jos reissaat Etelä-Afrikassa, hyödynnä ihmeessä maan kattavaa hop on hop off -verkostoa. Yleisesti Afrikassa julkisen liikenteen bussit ja junat eivät kuitenkaan liiku yhtä tarkasti kuin Suomessa, joten pakkaa mukaan hyvää luettavaa ja kasa kärsivällisyyttä. Muista myös, että ylimääräinen odotteluaika on täydellinen hetki jutustella paikallisten kanssa – ehdottomasti paras tapa saada kosketus maan kulttuuriin.

Koe mantere pullollaan kontrasteja  matka Afrikkaan ei jätä kylmäksi!

Kysy Afrikan reissuista

 

Afrikan matkakohteet

Maailman toiseksi suurimassa maanosassa ei tekeminen lopu kesken, jos vain lähdet reissuun aktiviisella asenteella. Sisällytä ainakin yksi safari Afrikan matkallesi ja bongaa eläimiä, joita olet tähän asti ihmetellyt ainoastaan koulukirjojen ja luontodokkareiden välityksellä. Tee visiitti esim. Krugerin upeaan kansallispuistoon Etelä-Afrikassa, näe harvinaisia gorilloja Ugandan gorillasafareilla ja samoile Namibian hiekkadyyniaavikolla. Ihastele Tansanian savanneja korkealta ja kipua Kilimanjaron Uhuru Peak -huipulle.

Niin kiehtovia kuin villieläinsafarit ovatkaan, muista, että Afrikka on niin paljon muutakin. Upota varpaasi hiekkaan lumoavilla hiekkarannoilla esim. Mosambikissa, Senegalissa tai Seychelleillä. Suuntaa Marraskesin huumaavan tuoksuisille markkinoille ja tutustu sikäläiseen vilkkaaseen kauppiaskulttuuriin. Kokeile leijalautailua Sansibarilla, vaella Lesothon hulppeissa vuoristomaisemissa, opettele surffaamaan Marokossa tai tutustu Madagaskarin ainutlaatuiseen eläimistöön. Äläkä unohda Victorian putouksia Zimbabwessa: korkein putous on yli 100 metriä korkea!

Kokeile rohkeasti tavallisesta poikkeavaa reissaamista ja ryhdy vapaaehtoiseksi valitsemalla mieluisa projekti monien kiinnostavien joukosta. Tai poikkea täysin tavanomaisesta ja kulje omia reittejäsi Afrikan harvinaisemmissa matkakohteissa kuten Komoreilla.

Afrikan matkat ovat täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja!

Kertomuksia Afrikasta

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Afrikassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.