{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Etelä-Afrikka

Joukko iloisia paikallisia ihmisiä Etelä-Afrikassa
Kaksi antilooppia päät yhdessä Etelä-Afrikassa

Matka Etelä-Afrikkaan

Etelä-Afrikka on luonnoltaan ja maisemiltaan upea reissukohde. Maan historia ja huikea luonto takaavat, että tekemistä ja kokemista riittää. Surffaa esimerkiksi Kapkaupungin rannoilla, ihastele leijonien karjaisuja safarilla tai nautiskele paikallisia viinejä idyllisten viiniviljelmien keskellä. Etelä-Afrikka on todellinen reissaajan paratiisi!

Jos haaveissasi on matka Etelä-Afrikkaan ja kaipaat suunnitteluapua unelmiesi reissun toteuttamiseen, varaa henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton tapaamisaika

Kapkaupunki ja sen ympäristö

Matka Etelä-Afrikkaan ei ole mitään ilman stoppia Kapkaupungissa! Kapkaupunki yllättää reissaajan kansainvälisyydellään: keskustan moderneissa ravintoloissa herkuttelet sushilla ja juot lattea shoppailun ohessa. Eikä aika käy pitkäksi hämärän laskeutuessakaan, sillä Kapkaupungin yöelämä on vauhdikas, ja tarjolla on runsaasti hyviä konsertteja. Älä kuitenkaan vietä koko aikaasi kaupungin keskustassa, vaan tutustu myös aitoon eteläafrikkalaiseen kulttuuriin.

Hyväntoivonniemen Cape Point on niin ikään must Etelä-Afrikan matkalla. Myrskyisyydestään tunnetun Intian valtameren ja Atlantin kohtaamispaikka on koitunut monen merimiehen kohtaloksi, mutta näkymät rannalta käsin ovat yksinkertaisesti lumoavat. Cape Pointissa voi kiivetä ylös korkealla sijaitsevalle vanhalle majakalle, josta avautuvat aavat, upeat näkymät merelle ja vuorille. Hyvällä tuurilla täällä voi myös bongata paviaaneja ja strutseja!

Etelä-Afrikan etelärannikolla

Kwazulu-Natalin etelärannikolla sijaitseva Durban on Etelä-Afrikan tunnetuin rantalomakohde. Jos olet allerginen hyvin kehittyneelle turismille, suuntaa vielä etelämmäksi ja tsekkaa rauhallisempia rannikkokohteita. 

Tai jos biitsielämä ei innosta, suuntaa Wild Coastille, joka tunnetaan myös huipputasoisista vaellusreiteistään. Älä siis tyydy ensimmäiseen vastaan tulevaan kylään ja hotelliin vaan tee Etelä-Afrikan matkastasi ainutlaatuinen ja kaivaudu hieman syvemmälle tähän mahtavaan reissukohteeseen!

Luontoelämyksiä Etelä-Afrikan matkalla

Matka Etelä-Afrikkaan voi tarkoittaa myös safarille suuntaamista: kirkas tähtitaivas telttasi yllä ja aikaiset herätykset yhdessä villin luonnon kanssa painuvat lähtemättömästi mieleen. Safareilla opit Etelä-Afrikan luonnosta paljon uutta oppaan johdolla. Todennäköisesti näet norsuja, kuduja, kirahveja, sarvikuonoja, seeproja ja kasapäin muita eläimiä, joiden nimiä et edes tiedä.

Valtavan kokoinen Krugerin kansallispuistoalue on safareista tunnetuin. Voit yöpyä bungalowissa, hotellissa tai teltassa omasta fiiliksestä ja budjetista riippuen. Ainut huoli tällä reissulla on, riittääkö älypuhelimen ja kameran muisti tallentamaan kaikki ne näkymät, joita vastaan tulee, ja jotka haluat tallentaa ikuisesti muistiin!

Etelä-Afrikan viinitilat

Matka Etelä-Afrikkaan on seikkailujen ja safarien lisäksi myös makumatka. Groot Constantia, Paar, Stellenbosh ja Franschhoek ovat kaikki idyllisiä, leppoisan elämän keitaita. Vierailulla viinitilalle kuulet viininteon saloista ja pääset tottakai maistelemaan herkullisia makuja. 

Liikkuminen Etelä-Afrikassa

Garden Routen kauniilla rannikkotiellä ylität huimia rotkoja, näet ökyrikkaiden rannikkovilloja ja köyhiä townshippeja, vehreää metsää ja karua aavikkoa. Autonvuokraus on Etelä-Afrikkaa kiertävälle hyvä idea. Vaihtoehtoinen kulkupeli on Baz Bus. Se on "hop on, hop off" -tyyppinen bussiverkosto, joka liikennöi yli 180 hostellin välillä Etelä-Afrikassa.

Haaveissa matka Etelä-Afrikkaan?

Kun harkinnassasi on matka Etelä-Afrikkaan, varaa aikaa matkasuunnitteluun meidän juttusillemme, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Etelä-Afrikka kartalla

Etelä-Afrikan rajojen sisään mahtuu yhtä lailla vilkkaita suurkaupunkeja kuin maaseudun rauhaakin, viiniviljelmiä ja pilvenpiirtäjiä, rantahiekkaa ja vuorimaisemia. Aivan maan koillisosassa, Mosambikin rajalla, vihertää ehkä yksi maailman kuuluisimmista kansallispuistoista ja samalla yksi parhaista paikoista kokea unohtumaton safari, Kruger Park.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Etelä-Afrikan matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.