{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Botswana

Lähde matkalle Botswanaan - KILROY
Bongaa villieläimiä Botswanan matkalla - KILROY

Botswanan matka

Botswanan matka on sukellus sellaisiin luonnonmaisemiin, että haluat palata näiden äärelle vielä uudelleen. Majesteetillinen Okavangon suistoalue on vehreää ja hedelmällistä maata, ja se houkuttelee monia villieläimiä retkeilijän iloksi. Kalaharin loputtomiin jatkuva aavikko taas avaa näkymän aivan toisenlaiseen Botswanaan, jossa telttaretkeilijä pääsee toteuttamaan unelmansa. Lähde seikkailuun Botswanaan!

Kysy Botswanan matkoista

Okavangon suistoalue

Maan pääkaupunki Gaborone ei välttämättä ole pitkän vierailun arvoinen kaupunki. Suuntaa mieluummin pienempään Maunin kaupunkiin, josta voit aloittaa jännittävät safarit ja Okavango Delta -retket. Aavalta aavikolta vehreälle suistopeitteelle - Okavangon suisto on maapallomme suurin suisto, joka tarjoaa kodin lukuisille villieläimille. Suistoalueella on leirialueita, joilla voi kätevästi yöpyä ja herätä aamun koitteessa kiikaroimaan eläinmaailman ihmeitä. Monille leireille pääsee vain kanootilla, mokorolla, meloen. Alue ja sen rikas eläimistö ovat suosittuja nähtävyyksiä Botswanan matkalla – eikä ihme.

Botswanan matka - kansallispuistoja ja suolatasankoja

Makgadikgadi on maan pohjoisosissa sijaitseva yksi maailman suurimmista suolatasangoista. Alueen seeprakanta on puolestaan Afrikan suurimpia. Leiriytyminen näissä maisemissa, upean tähtitaivaan alla on hieno kokemus – jos ei sada, sillä muuten meininki muuttuu mutaiseksi.

Choben kansallispuisto sijaitsee maan luoteisosassa. Puisto on eläimistöltään yksi Afrikan rikkaimmista. Chobe on ensimmäinen Botswanaan perustettu kansallispuisto, ja siellä elävä norsukanta on erityisen suuri. Kun eläimet saapuvat aamulla Choben-joen vartta sen alajuoksulle, on kiikareille käyttöä: joka puolella toinen toistaan kiinnostavamman näköisiä puistoasukkeja!

Moremin villieläinten suojelualue on toinen hieno puisto, joka sijaitsee Okavangon suistolta länteen. Alue on saanut nimensä BaTawana-heimon päällikön, Moremin, mukaan. Sadekautena Moremi kohtaa tulvia, minkä vuoksi puisto joudutaan välillä sulkemaan kuukausienkin ajaksi. Huono-onninen voi jäädä puistoon jumiin, sillä tulvien satuttua alueelta on vaikeaa päästä pois.

Liikkuminen Botswanassa

Nopein ja ketterin tapa päästä paikasta toiseen on liittyminen retkiporukkaan, koska tarvitset opasta joka tapauksessa Pkavangon, Moremin ja Choben alueilla. Mutta maata voi tietysti myös koluta omalla autolla.

Välimatkat ovat pitkiä ja ajotunteja kertyy helposti mittava määrä. Tiet ovat pitkää suoraa, joten kuskin hereillä pysyminen voi olla haasteellista. Julkista liikennettä ei ole, mutta liftaus on tässä maassa erityisen tavallinen tapa päästä paikasta toiseen. Botswanassa on melko turvallista liikkua yksin ja paikalliset arvostavat sitä, että päätit tulla juuri tähän maahana lomallasi.

 

Harkinnassa reissu Botswanaan? Helpoin tapa päästä eteenpäin matkasuunnitelmissa on varata henkilökohtainen tapaamisaika. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Botswana kartalla

Eteläisessä Afrikassa sijaitseva sisämaavaltio Botswana on vähemmän tunnettu matkakohde, joka tosin on alkanut kiinnostaa matkaajia lähiaikoina entistä enemmän. Botswanan suosituimpien vierailukohteiden kärjessä on ehdottomasti Chobe National Park, joka sijaitsee maan luoteisosassa. Choben kansallispuisto on maan kolmanneksi suurin, mutta tarjoaa parhaimmat puitteet luonnosta nauttimiseen sekä monipuoliseen eläinten bongailuun.

Kertomuksia Botswanasta

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Botswanassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.