{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Tansania

Tansanian matkat - KILROY
Tansanian matkat - KILROY

Tansanian matkat

Heittäydy Tansanian matkalle ja koe mitä uskomattomimpia elämyksiä! Tule ihastelemaan tämän rikkaan maan antimia: tarkkaile savannien elämää safarilla, kiipeile jylhissä maisemissa, laiskottele hiekkarannoilla tai nauti kulttuurista kaupungin sykkeessä. Tansanian hyvin erilaiset kohteet ja aktiviteetit tarjoavat tekemistä ja kokemista kaikenlaisille reissaajille. Oli oma juttusi mikä tahansa, matka Tansaniaan on seikkailu, jonka toteutus alkaa tästä! 

Kun harkitset Tansanian reissua ja kaipaat apua unelmiesi matkan toteuttamiseen, varaa aika matkasuunnitteluun. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Matka Tansaniaan – Dar es Salaam

Matka Tansaniaan saa hyvän aloituksen maan suurimmasta ja vauraimmasta kaupungista, Dar es Salaamista. Kaupunki on sekoitus afrikkalaista, intialaista ja arabialaista kulttuuria. Nimi Dar es Salaam tulee arabian kielestä, ja tarkoittaa laveasti kääntäen rauhallista satamaa. Tämän päivän Dar es Salaam on kuitenkin äänekäs ja kiivastahtinen, mutta tarjoaa silti – tai ehkä juuri siksi – vastustamattoman näkymän tansanialaiseen kaupunkielämään.

Vieraile Tansanian suurimmalla markkinapaikalla, Kariakoo-torilla, joka pursuaa eksoottisia tuotteita ja suomalaisesta näkökulmasta varsin erikoista ruokaa. Tutustu kuumiin rytmeihin Dar es Salaamin yökerhoissa ja tanssi aamuun asti paikallisten kanssa. Sekä kaupungin pohjois- että eteläosa tarjoaa pieniä rantakyliä, joissa voi leiriytyä suoraan rannan tuntumassa.

Pohjoinen Tansania

Tansanian pohjoisosasta löydät upeaa ja koskematonta luontoa. Niin ja tietysti sieltä löytyy myös Kilimanjaro – Tansanian matkan ehdoton kohokohta. Kilimanjaro on Afrikan korkein vuori, joten se tarjoaa mielettömät mahdollisuudet vaellukselle hulppeissa maisemissa. Tarjolla on monen eri tason reittejä, ja majoittua voi joko vuoristomajoissa tai teltassa. Vaellus huipulle on vaativa suoritus, mutta avautuvat näkymät ovat ehdottomasti vaivan arvoiset. Kruunaa siis matka Tansaniaan Kilimanjaron valloituksella!

Tansanian safarit

Tansanian matkaan kuuluu ehdottomasti myös safarit. Serengeti on suurin ja ehkäpä kuuluisin Tansanian safarikohteista, mutta vähemmän tunnettu Arusha National Park on myös erinomainen vaihtoehto. Arushan kansallispuisto on 137 neliökilometriä laaja ja sijaitsee Kilimanjaron ja Mt Merun välissä. Korkeuseroista johtuva maaston monimuotoisuus takaa hyvän kodin eläimille ja kasveille.

Toinen vaihtoehtoinen safari voisi olla Lake Manyara National Parkissa, jossa on laumoittain virtahepoja ja flamingoja. Lake Manyara on tunnettu myös puuhun kiipeävistä leijonistaan, jotka viettävät suurimman osan päivästään akaasiapuissa. Eikun kamerat siis käteen!

Rantaelämä Tansaniassa

Kaiken vaeltamisen, eläinbongailun, villin luonnon ihailemisen ja kaupungin sykkeestä nauttimisen jälkeen päätä Tansanian matka rantahiekalla makoiluun. Sansibarin saari sijaitsee Dar es Salaamin vieressä rannikolla. Sansibar tunnetaan mm. kauniista rannoistaan, sukellus- ja snorklausmahdollisuuksistaan sekä leijalautailuharrastajista.

Aktiviteetteja Tansaniassa

Kertomuksia Tansaniasta

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.