{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kenia

Kenian matkat - KILROY
Kenian matkat - KILROY

Kenian matkat

Kenian värikäs kulttuuri ja ainutlaatuinen luonto ovat kiehtoneet reissaajia jo monen monta vuotta, eikä ihme! Matka Keniaan vie sinut henkeäsalpaaviin maisemiin ja vaikka Kenia tunnetaan tasokkaista rantaresorteistaan ja safareistaan, on maalla paljon muutakin tarjottavaa. Kenia onkin itseasiassa yksi Afrikan suosituimmista reppureissukohteista edullisuutensa, kiinnostavien nähtävyyksiensä ja reissaamisen helppouden vuoksi.

Matka Keniaan

Mikäli aikaa vain riittää, kannattaa harkita koko maan kiertämistä, sillä nähtävyydet ja tekeminen eivät lopu kesken! Bongaa villieläimiä lähietäisyydeltä, ikuista upeaakin upeammat auringonlaskut safarilla, lekottele vitivalkoisilla hiekkarannoilla ja ihaile henkeäsalpaavia maisemia Rift Valleyssa.

Yllättävä Nairobi

Nairobin moderni keskusta saattaa yllättää länsimaalaisella fiiliksellään, ainakin jos olet ensikertaa matkalla Keniassa. Jos etsit jotain hieman erilaista, suuntaa kaupungin laidoille, mistä löydät perinteikkäämpää elämänmenoa. Rohkea tavoittelee vieläkin autenttisempaa kokemusta tilaamalla paikallisten suosikkia Nyama Chomaa – grillattua vuohta, joka vie kielen mennessään.

Nairobin lumoava kansallispuisto alkaa siitä, mihin kaupunki päättyy. Vain seitsemän kilometrin päässä kaupungista sijaitseva puisto on eläinten kuninkaiden koti: leijonat, gepardit ja sarvikuonot asustavat siellä. Puisto on myös loisto kohde lintubongaajille, sillä puistossa asustelee myös yli 400 erilaista lintulajia.

Kenian uskomaton luonto

Vaeltamisesta nauttivat reppureissaajat saavat kokea upean auringonlaskun Lenanalla, yhdellä Mount Kenyan huipuista! Usean päivän vaellus uskomattomien maisemien halki Afrikan toiseksi korkeimmalla vuorella on unohtumaton kokemus.

Voit myös vuokrata oman maastopyörän ja reissata sen selässä omin päin. Hell's Gate National Parkissa näet ympäriinsä vilistäviä pahkasikoja, kirahveja ja seeproja. Puisto sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Nairobista. Varo kuitenkin yli-innokkaita tutustujia, paviaaneja, jotka ovat erikoistuneet lounaiden näpistelyyn.

Tee Kenian matkasti ikimuistoinen

Matka Keniaan on täynnä unohtumattomia luontoelämyksiä, mutta kaikista ikimuistoisin elämys on ehdottomasti safarilla vietetyt päivät eläimiä bongaten ja tähtitaivasta ihastellen! Esimerkiksi Masai Mara on poikkeuksellisen upea kolmen miljoonan eläimen puisto, jossa bongaat suurten villieläinten listalta useimmat. Jos olet onnekas, pääset myös todistamaan vuosittaisen gnun muuttoliikkeen, joka on häkellyttävä kokemus.

Kenian matkalla voit valita monista erilaisista safarivaihtoehdoista, joilla pääset villieläinbongauksien varmimpiin paikkoihin, kuten Lake Nakurulle. Täällä ihastelet sarvikuonoja, virtahevosia ja flamingoja autenttisissa ympäristöissä. Elefanttien ystävien kannattaa ehdottomasti suunnata tunnettuun elefanttien suojelupuistoon Amboseliin. Kenian safari on monen reissaajan elinikäinen unelma!

Kenian rannikko

Kenian rannikko on mereneläviä rakastavan kulinaristin taivas. Jälkiruoaksi sopii raikas ja tuore hedelmäsmoothie, jonka nautit rentoutuen riippumatossa hiekkarannalla oranssin auringon laskiessa tummansiniseen taivaanrantaan.

Kenia kartalla

Nairobin kansallispuisto sijaitsee aivan kaupungin eteläpuolella, Masai Maran alueen kulttuuria ja eläimistöä ihailet Tansanian rajan tuntumassa, hulppeista hiekkkarannoista nautit Mombasan kulmilla Intian valtameren rannalla ja vähemmän tallattuja reittejä kuljet maan pohjoisosassa. 

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Keniassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.