{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Toukokuu

Minne matkustaa toukokuussa - Portugali - KILROY

Minne matkustaa toukokuussa?

 

Suunnitteletko reissaamista toukokuussa? Matkaan ei tarvitse lähteä kauas, sillä toukokuussa Euroopan kevät on jo pitkällä, eli lämpöisiin reissukohteisiin pääsee helposti ja suhteellisen nopeasti. Jos kuitenkin kaipaat hieman Eurooppaa eksoottisempaa meininkiä, suosittelemme esimerkiksi USA:aa ja Japania toukokuun matkan kohteina.

Tutustu alta listaamiimme reissuehdotuksiin ja jos et vielä vakuutu näistä vaihtoehdoista, ole meihin suoraan yhteydessä, niin räätälöidään sinulle omien toiveidesi näköinen matka. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Psst...
Huomaathan, että jos harkitset pidempää matkaa toukokuulle, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen lähtöä. Näin saat eniten irti budjetistasi.
Matkakalenteri Toukokuu
Länsi-Kanadan road trip
Jos ulkoilma, luonto ja aktiivinen elämäntapa ovat juttujasi, niin tämä road trip -reitti on sinulle. Läntisen Kanadan koskenlasku-, melonta-, maastopyöräily- ja melontamahdollisuudet ovat lähes loputtomat, joten pakkaa mukaan kunnon kengät ja kasa seikkailumieltä.
Tutustu road trip -ehdotukseen

Kevättunnelmia USA:n road tripillä

Toukokuu tarkoittaa myös Yhdysvaltojen kevättä, eli kyseessä on ihanteellinen ajankohta tähän jättiläismaahan suuntautuvalle road tripille. Lämpötilat ovat yleisesti ottaen hieman Suomea korkeampia ja erilaista nähtävää ja koettavaa tosiaankin riittää. 

Houkutteleeko Floridan lämpö, itärannikon kaupungit ja kulttuuri, sisämaan upeat kansallispuistot tai kenties Kalifornian hiekkarannat? Vai haluaisitko matkata koko maan halki samalla reissulla? Selaa reittiehdotuksiamme ja ota yhteyttä, kun kaipaat apuja oman reissusi suunnittelussa.

Kysy USA:n road tripeistä

Japanin kiertomatka
Miltä kuulostaisi muutaman viikon kiertomatka Japanissa? Tämä eeppinen Japanin kiertomatka on sinulle, joka haluat nähdä paljon lyhyessä ajassa. Valmistaudu reissaamaan neonvalojen värittämästä Tokiosta mm. Takayaman maaseudun seesteisyyteen, Kioton kauniiseen kaupunkiin ja pysäyttävän historian äärelle Hiroshimaan.
Tutustu seikkailuun

Junalla Japanissa

Japanin suurkaupungit ovat loistavia vierailukohteita toukokuun matkalle: muutamia esimerkkejä ovat eloisa Osaka, perinteinen Kioto, temppelikaupunki Nikko ja futuristinen Tokio. Vieraile yhdessä kaupungissa tai lähde kiertämään Japania junalla - junapassin turvin reissaat mukavasti ja esimerkiksi autoa tai lentokonetta ympäristöystävällisemmin eri kohteiden välillä. 

Samaan tapaan kuin meillä Euroopassa, myös Japanissa on kevät toukokuussa. Keskilämpötilat ovat noin 20°C molemmin puolin, riippuen pitkälti siitä, missä päin Japania reissaat. Joka tapauksessa kyseessä on ihanteellinen matkustuskuukausi tähän maailmankolkkaan suuntautuvalle reissulle.

Kysy Japanin reissuista

Surffaus Portugalissa
Tiesitkö, että Portugali on yksi Euroopan parhaista surffikohteista? Tällä reissulla pääset testaamaan taitojasi Atlantin aalloilla muiden surffareiden kanssa! Lisäksi lähdet 8 päivän seikkailulle pitkin Portugalin upeaa rannikkoa.
Tutustu seikkailuun

Reissaus Euroopassa

Toukokuussa pohjoisen pallonpuoliskon kevät alkaa jo olla melkoisen pitkällä, joten reissuun ei tarvitse lähteä älyttömän kauas kotoa. Yksi ihanteellinen vaihtoehto on reissaus Euroopassa, joko yhdessä tai useammassa kohteessa. Esimerkiksi Keski- ja Etelä-Euroopassa toukokuun lämpötilat alkavat olla kesäisiä, mutta eivät yleensä paahtavan kuumia. 

Loistavia vaihtoehtoja toukokuun matkalle on lukuisia, sillä Eurooppa on älyttömän monipuolinen maanosa. Suunnista esimerkiksi road tripille tai reilaamaan, lähde trekkaamaan Turkkiin, purjehtimaan Kroatiaan tai vaikka sukeltamaan Maltalle tai Islantiin.

Kysy Euroopan matkoista

Haluatko matkustaa toukokuussa, muttet ole varma minne mennä?

Älä jää yksin pähkäilemään eri vaihtoehtoja toukokuun matkaa varten, sillä me olemme täällä juuri sinua varten. Varaa itsellesi aika matkasuunnitteluun, niin räätälöidään yhdessä unelmiesi reissukokonaisuus. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Haluatko matkustaa jonain muuna kuukautena?

 

← Takaisin matkakalenteriin

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.