{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Purjehdus Kroatiassa

Purjehdus Kroatiassa - KILROY
Purjehdus Kroatiassa - KILROY

Purjehdusmatkat Kroatiassa

Purjehdus Kroatiassa on yllättävä kokemus: kuka olisikaan osannut arvata, että näin läheltä löytyy näin erilainen, kiehtova maailma kuin Kroatian saaristo onkaan! Kroatian purjehduksilla pääset auringonpalvojan unelmapoukamiin, loikoilet laivan kannella, snorklaat kirkkaissa vesissä ja herkuttelet niin huikeilla maisemilla kuin maukkaalla ruoallakin. Vietä aamupäivät rennosti lekotellen niin jaksat ottaa ilon irti myöhemmin erilaisissa aktiviteeteissa ja juhlia Kroatian yössä!

Jos mieli tekee maailmalle, muttet tiedä, mistä aloittaa matkasuunnittelua, tai jos kaipaat vastauksia johonkin yksittäisiin kysymyksiin, ota yhteyttä. Kysyminen on helppoa ja maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy lisäinfoa

Purjehdus Adrianmeren kauneudessa

Kroatian purjehdukset ovat jotakuinkin parasta ajanvietettä kesäauringon alla! Pakkaa kesäkassiisi t-paita, pyyhe ja hammasharja ja matkusta Kroatiaan rentouttavalle purjehduslomalle. Seilaa purjeveneellä ja kierrä Kroatian upeaa saaristoa.

Heräsikö uteliaisuus? Oletko valmis nauttimaan laiskoista päivistä ja villeistä öistä? Näetkö itsesi ja kaverisi kroatialaisen purjeveneen kannella? Selaa vaihtoehtoja, tee valintasi ja ota sitten yhteyttä, niin suunnitellaan Kroatian purjehdusreissusi yhteistoimin.

Paras tapa päästä reissusuunnitelmissa nopeasti eteenpäin, on varata oma henkilökohtainen aika joko puhelimitse tai paikan päällä toimistollamme käytävälle keskustelulle: lähetä kysymyksesi etukäteen ja kerro mihin asioihin kaipaat apuja, niin voimme keskittyä tapaamisessa jo vaihtoehtojen vertailuun.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Miksi purjehdukselle Kroatiaan KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Mitä sinä haluat matkaltasi?

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Suunnittele oma matkasi

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.