{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip USA:ssa

Road trip USA:ssa - KILROY

Road trip USA:ssa

Amerikassa pääset kokemaan ehkäpä maailman ikonisimmat road trip -reitit. Vuokraa auto pienelle porukalle tai asuntoauto isolle köörille ja tee unohtumaton road trip USA:ssa, halki maan, jossa kaikki on mahdollista!

Haaveissa road trip Yhdysvalloissa? Selaa alta reittiehdotuksia ja tule sitten suunnittelemaan oma reissusi meidän kanssamme! Matkasuunnittelu on tietenkin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi lähteä USA:n road tripille?

Kaikki USA:n road trippeihin liittyvä on hienoa. Isoja maanteitä on mukava ajella, ympäröivät rakennukset ovat valtavia ja kansallispuistot henkeäsalpaavan upeita. Mahdollisuuksia seikkailuille on siis joka nurkan ja mutkan takana. Matkalla voit nähdä mm. majesteettisen Grand Canyonin, heittäytyä jazzin tunnelmiin New Orleansissa ja kokea ikimuistoisia hetkiä Las Vegasissa. Road trip USA:ssa tarjoaa melkeinpä loputtoman paljon nähtävää ja koettavaa, joten sen kun vain valitset pysäkit ja aktiviteetit oman mielenkiintosi mukaan. Ja matka taittuu tietenkin parhaiten fiilistellen soittolistoja yhden tai useamman reissukaverin kanssa!

USA:han tutustuu parhaiten juuri road tripillä, kun voit itse päättää reissun tahdista ja niistä paikoista, joissa haluat vierailla. 

Minkälaisia reittivaihtoehtoja Amerikassa on tarjolla?

Tälle sivuille kootut reitit ovat vain esimerkkejä erilaisista reittivaihtoehdoista. Road trip Yhdysvalloissa voi olla melkein minkälainen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi sekä siitä, mitä kaikkea haluat nähdä ja kokea. Voit reissata USA:n uskomattoman upeiden kansallispuistojen halki, tutustua itärannikon kaupunkeihin, heittäytyä eteläisten osavaltioiden tunnelmaan tai käydä esimerkiksi koukkaamassa pikaisesti Kanadan puolella.

Sen kun vain valitset itsellesi sopivimman matkareitin ja road trip Amerikassa on askeleen lähempänä toteutumista! 

Miten USA:n road tripille pitää valmistautua?

Pitkän road tripin varalle kannattaa tehdä suunnitelma, mutta jätä varaa myös muutoksille, sillä juuri ne pikkukylän kurpitsafestarit ja pitkälle yöhön ulottuvat keskustelut paikallisten kanssa ovat road tripin helmiä, joiden ohi ei kannata kiirehtiä ennalta turhan tarkkaan suunnitellun aikataulun pakottamana. 

Yksi asia, joka tulee kuitenkin miettiä tarkkaan etukäteen, on sopivan menopelin vuokraus. Riippuen reissuporukan koosta sekä siitä, haluatteko ennemmin viettää yöt motelleissa ja hotelleissa vai kenties asua ja kokata omassa kulkupelissänne, tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja. Autoja pienelle porukalle, matkapakuja muutamalle hengelle ja asuntoautoja isommalle perheelle. 

Jos kaipaat lisäinspiraatiota USA:n road tripille, kurkkaa kokoamamme vinkit täältä:

15 vinkkiä USA:n road tripille

Mitä pakata mukaan USA:n road tripille

Haaveissa road trip Yhdysvalloissa?

Olitpa sitten jo kokenut asfaltin kuluttaja tai suuntaamassa road tripille  elämäsi ensimmäistä kertaa, ota yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi road trip yhdessä! Me voimme auttaa sinua lentojen varaamisessa paikan päälle, sopivan auton tai matkapakun löytämisessä, matkavakuutuksen hankkimisessa ja erilaisten aktiviteettien buukkaamisessa USA:n road trippisi varrelle. 

Kysy USA:n road tripeistä

alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.