Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Road trip Länsi-Kanadassa

Road trip Länsi-Kanadassa - KILROY
canada-road-trip-canada-map-west-cover

Reittiehdotus

🚘 Seattle tai Vancouver – Whistler – Kamloops – Jasper – Banff – Calgary – Radium Hot Springs – Revelstoke – Nakusp – Okanagan Valley – Vancouver/Seattle

Ei ole kovinkaan montaa maantieosuutta, jotka vetävät vertoja tämän road trip -reitin näkymille ja aktiviteettimahdollisuuksille. Aloitatpa sitten Seattlesta tai Vancouverista, tällä reitillä riittää häkellyttäviä maisemia ja seikkailumahdollisuuksia. Aja halki Kanadan kauneimpien kansallispuistojen ja nauti Kalliovuorten majesteettisesta näkymästä. Hyppää kanoottiin ja melo seesteisissä jäätikköjärvissä, vaella ja telttaile. Luonnon rauhalle täydellisenä vastapainona toimii tietenkin suurkaupunkien, Vancouver ja Calgary, vilkas urbaanielämä.

Road trip Kanadassa, Vancouver - KILROY

1. Vancouver / Seattle

Ennen kuin starttaat matkaan, pörrää ihmeessä pari päivää Tyynenmeren rannan suurkaupungeissa. Seattlessa kannattaa käydä ainakin popkulttuurin museossa ja Pike Place -torilla. Vancouverin tärppeihin kuuluu taas Grandville Island -tori kansainvälisine ruokakojuineen, joissa herkuttelet edullisesti.

Road trip Kanadassa, Whistler - KILROY

2. Whistler, British Columbia

Länsi-Kanadan road trip saa huikean startin ulkoaktiviteettien pääkaupungista Whistleristä. Jos olet liikenteessä hiihtokaudella (marras-toukokuu), on suorastaan rikollista ohittaa Whistler ilman että testaisit sen huikeita rinteitä.

Aktiviteettien valikoimassa on myös karhujen bongausta niiden luonnollisessa ympäristössä, vaellusta sekä koskenlaskua. Testaa ihmeessä uusia lajeja – puitteista ja mahdollisuuksista hauskuus ei ainakaan jää kiinni.

Road trip Kanadassa, Kamploops - KILROY

3. Kamloops, British Columbia

Aktiivinen reissu jatkyy Kamloopsissa. Miten olisi erä curlingia, päivä vaelluksella, tunti tai pari segway-kierroksella tai hetken huumaa zipline-radalla? Entäpä miltä kuulostaisi futisgolf? Älä turhaan kurtista otsaasi ihmetyksestä, futisgolf on ihan oikea juttu, vaikket olekaan siitä ehkä vielä kuullut. Lähde ennakkoluulottamasti 18-reiän radalle – mahtava tapa ottaa mittaa matkaseuralaisista!

Road trip Kanadassa, Jasper - KILROY

4. Jasper, Alberta

Jasper on leppoisa ja kotoisa vuoristokaupunki Albertan provinssissa, joka toivottaa matkailijat tervetulleeksi huikeilla maisemilla ja konstailemattomalla ilmapiirillään. Nouse SkyTramin kyydissä henkeäsalpaavien Kalliovuorinäkymien äärelle ja pysähdy hetkeksi ihmettelemään sen mahtipontisuutta. Ja täytitpä sitten päiväsi minkälaisella aktiviteetilla tahansa, ilta kannattaa viettää Jasper Brewing Companyn valikoiman parissa. Tutustu paikallisiin tuopin ääressä ja ime itseesi vuoristokaupungin energiaa.

Road trip Kanadassa, Banffin kansallispuisto - KILROY

5. Jasperin & Banffin kansallispuistot

Jasperin kaupungista jatkat sitten luontevasti Jasperin ja Banffin kansallispuistoihin. Samoile metsissä tai liity paikallisten järjestämille ratsastusretkille kuuluisan Lake Louisen ympäristössä. Jos ratsastus ei innosta, toinen erittäinen hyvä vaihtoehto on melontaretki. Järveltä käsin näet kansallispuistomaiseman koko komeuden.

Road trip Kanadassa, Calgary - KILROY

6. Calgary, Alberta

Luontoseikkailujen jälkeen on aika palata vaihteeksi kaupunkielämän sykkeeseen. Calgary esittelee muiden suurkaupunkien tapaan lukuisia shoppailumahdollisuuksia sekä monipuolista ravintolatarjontaa. Calgaryllä on menussaan niin ikäinen mielenkiintoinen taide-skene sekä jännittävä yöelämä.

Samalla kertaa käy ihmeessä tutustumassa myös Calgaryn historialliseen puoleen Heritage Parkin historiallisessa kylässä ja näe, minkälaisessa ympäristössä paikalliset elivät 1800-luvulla. Jos teet matkaa heinäkuussa, älä missaa vuotuista rodeo-festivaalia Calgary Stampede -areenalla.

Road trip Kanadassa, Radium Hot Springs - KILROY

7. Radium Hot Springs & Revelstoke, British Columbia

Vielä ennen Revelstokea nouse autosta Radium Hot Springsin pikkukylässä, Kootenayn kansallispuistossa. Hyödynnä Kanadan parhaiden kuumien lähteiden ihoa hellivä ja mieltä rentouttava teho. Uiskentele mineraalipitoisessa vedessä ja anna ajan vain kulua. Täydellinen välipysähdys road tripille.

Revelstokessa onkin sitten taas aika aktivoitua: testaa taitojasi vuoristomaastossa joko suksien tai pyörän päällä, sesongista riippuen

Road trip Kanadassa, Nakusp - KILROY

8. Nakusp, British Columbia

Nakusp on helmi, jonne harva eksyy vahingossa. Länsi-Kootenayn alueella sijaitseva alkuperäiskansojen kulttuurihistorian kannalta tärkeä kaupunki on täydellinen etappi rauhallisia pikkukyliä arvostavalle. Arrow-järvi, ystävälliset ihmiset ja huimat vaellusreitit tekevät Nakuspista ehdottomasti suositeltavan stopin Länsi-Kanadan road trip -reitillä. Käppäile japanilaisessa puutarhassa tai vedä hieman jykevämmät kengät jalkaan ja lähde patikoimaan pitkin Cedar Grove -trailia.

Road trip Kanadassa, Okanaganin laakso - KILROY

9. Okanaganin laakso, British Columbia

Okanaganin laakso on yksi Kanadan aurinkoisimmista alueista, joten valmistaudu kylpemään valossa ja rentoutumaan lämmössä. Luonnollisestikin talviaikaan kannattaa rantavermeet jättää kotiin, mutta kesällä suuntaa biitsirientoihin Okanagan-järven rannalle. Okanagan on myös täydellinen paikka laittaa Kanadan viinituotanto testiin, eli jos viinit kiehtovat, suuntaa ihmeessä paikallisille viinitiloille maistelukierroksille.

Road trip Kanadassa, Vancouver - KILROY

10. Vancouver / Seattle

Road trip -reitti päättyy takaisin länsirannikolle. Palauta vuokra-auto talliinsa ja tee vielä viime hetken ostoksia, nauti kaupungin sykkeestä tai rauhoitu vielä hetki ennen kotimatkan alkua vaikkapa kajakkiretkellä. Seattle ja Vancouver ovat molemmat kyllä käteviä liikenteen solmukohtia siinä mielessä, että voit molemmista kaupungeista lentää vaikka minne jatkamaan Pohjois-Amerikan seikkailuitasi...

Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

2-3 viikkoa

Ajomatkan pituus

Noin 2700 km

x

x

Road trip -reissun hinta?

Kysy meiltä!

Ota yhteyttä & kysy hinnoista*
Vuokraa auto
Jos ulkoilma, luonto ja aktiivinen elämäntapa ovat juttujasi, niin tämä road trip -reitti on sinulle. Lähde ja pistele menemään halki läntisen Kanadan huikean erämaan. Alueen koskenlasku-, melonta-, maastopyöräily- ja melontamahdollisuudet ovat lähes loputtomat, joten pakkaa mukaan kunnon kengät ja kasa seikkailumieltä. Valmistaudu hauskanpitoon ja sitten vaan matkaan!

Haaveissa road trip Kanadan majesteettisissa maisemissa? Varaa aika matkasuunnitteluun ja suunnitellaan yhdessä. Kerro samalla alustava aikataulusi, niin saat tarjouksen vuokra-autolle. Muuta kysyttäävä? Kysy pois! Henkilökohtainen matkasuunnittelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään. 

Varaa maksuton suunnitteluaika

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää road tripeistä Kanadan länsiosissa?

Houkuttelevatko läntisen Kanadan hulppeat maisemat, muttet tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Ei hätään, me olemme täällä juuri sitä varten, että sinä voit kysyä ja hyödyntää reissuasiantuntijoidemme vinkit. Kerromme, mitä kannattaa huomioida vuokra-auton valinnassa ja selvitämme vakuutuskoukerot. Ja kun kerrot, mitä kaikkea haluat reissullasi nähdä ja kokea, saat paluupostissa ehdotuksen Kanadan reissullesi niin lentojen, majoituksen kuin aktiviteettienkin osalta - jos vain haluat!

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Road trip -reissut maailmalla

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Reittiehdotus

canada-road-trip-canada-map-west-cover

🚘 Seattle tai Vancouver – Whistler – Kamloops – Jasper – Banff – Calgary – Radium Hot Springs – Revelstoke – Nakusp – Okanagan Valley – Vancouver/Seattle

Ei ole kovinkaan montaa maantieosuutta, jotka vetävät vertoja tämän road trip -reitin näkymille ja aktiviteettimahdollisuuksille. Aloitatpa sitten Seattlesta tai Vancouverista, tällä reitillä riittää häkellyttäviä maisemia ja seikkailumahdollisuuksia. Aja halki Kanadan kauneimpien kansallispuistojen ja nauti Kalliovuorten majesteettisesta näkymästä. Hyppää kanoottiin ja melo seesteisissä jäätikköjärvissä, vaella ja telttaile. Luonnon rauhalle täydellisenä vastapainona toimii tietenkin suurkaupunkien, Vancouver ja Calgary, vilkas urbaanielämä.

1. Vancouver / Seattle

Road trip Kanadassa, Vancouver - KILROY

Ennen kuin starttaat matkaan, pörrää ihmeessä pari päivää Tyynenmeren rannan suurkaupungeissa. Seattlessa kannattaa käydä ainakin popkulttuurin museossa ja Pike Place -torilla. Vancouverin tärppeihin kuuluu taas Grandville Island -tori kansainvälisine ruokakojuineen, joissa herkuttelet edullisesti.

2. Whistler, British Columbia

Road trip Kanadassa, Whistler - KILROY

Länsi-Kanadan road trip saa huikean startin ulkoaktiviteettien pääkaupungista Whistleristä. Jos olet liikenteessä hiihtokaudella (marras-toukokuu), on suorastaan rikollista ohittaa Whistler ilman että testaisit sen huikeita rinteitä.

Aktiviteettien valikoimassa on myös karhujen bongausta niiden luonnollisessa ympäristössä, vaellusta sekä koskenlaskua. Testaa ihmeessä uusia lajeja – puitteista ja mahdollisuuksista hauskuus ei ainakaan jää kiinni.

3. Kamloops, British Columbia

Road trip Kanadassa, Kamploops - KILROY

Aktiivinen reissu jatkyy Kamloopsissa. Miten olisi erä curlingia, päivä vaelluksella, tunti tai pari segway-kierroksella tai hetken huumaa zipline-radalla? Entäpä miltä kuulostaisi futisgolf? Älä turhaan kurtista otsaasi ihmetyksestä, futisgolf on ihan oikea juttu, vaikket olekaan siitä ehkä vielä kuullut. Lähde ennakkoluulottamasti 18-reiän radalle – mahtava tapa ottaa mittaa matkaseuralaisista!

4. Jasper, Alberta

Road trip Kanadassa, Jasper - KILROY

Jasper on leppoisa ja kotoisa vuoristokaupunki Albertan provinssissa, joka toivottaa matkailijat tervetulleeksi huikeilla maisemilla ja konstailemattomalla ilmapiirillään. Nouse SkyTramin kyydissä henkeäsalpaavien Kalliovuorinäkymien äärelle ja pysähdy hetkeksi ihmettelemään sen mahtipontisuutta. Ja täytitpä sitten päiväsi minkälaisella aktiviteetilla tahansa, ilta kannattaa viettää Jasper Brewing Companyn valikoiman parissa. Tutustu paikallisiin tuopin ääressä ja ime itseesi vuoristokaupungin energiaa.

5. Jasperin & Banffin kansallispuistot

Road trip Kanadassa, Banffin kansallispuisto - KILROY

Jasperin kaupungista jatkat sitten luontevasti Jasperin ja Banffin kansallispuistoihin. Samoile metsissä tai liity paikallisten järjestämille ratsastusretkille kuuluisan Lake Louisen ympäristössä. Jos ratsastus ei innosta, toinen erittäinen hyvä vaihtoehto on melontaretki. Järveltä käsin näet kansallispuistomaiseman koko komeuden.

6. Calgary, Alberta

Road trip Kanadassa, Calgary - KILROY

Luontoseikkailujen jälkeen on aika palata vaihteeksi kaupunkielämän sykkeeseen. Calgary esittelee muiden suurkaupunkien tapaan lukuisia shoppailumahdollisuuksia sekä monipuolista ravintolatarjontaa. Calgaryllä on menussaan niin ikäinen mielenkiintoinen taide-skene sekä jännittävä yöelämä.

Samalla kertaa käy ihmeessä tutustumassa myös Calgaryn historialliseen puoleen Heritage Parkin historiallisessa kylässä ja näe, minkälaisessa ympäristössä paikalliset elivät 1800-luvulla. Jos teet matkaa heinäkuussa, älä missaa vuotuista rodeo-festivaalia Calgary Stampede -areenalla.

7. Radium Hot Springs & Revelstoke, British Columbia

Road trip Kanadassa, Radium Hot Springs - KILROY

Vielä ennen Revelstokea nouse autosta Radium Hot Springsin pikkukylässä, Kootenayn kansallispuistossa. Hyödynnä Kanadan parhaiden kuumien lähteiden ihoa hellivä ja mieltä rentouttava teho. Uiskentele mineraalipitoisessa vedessä ja anna ajan vain kulua. Täydellinen välipysähdys road tripille.

Revelstokessa onkin sitten taas aika aktivoitua: testaa taitojasi vuoristomaastossa joko suksien tai pyörän päällä, sesongista riippuen

8. Nakusp, British Columbia

Road trip Kanadassa, Nakusp - KILROY

Nakusp on helmi, jonne harva eksyy vahingossa. Länsi-Kootenayn alueella sijaitseva alkuperäiskansojen kulttuurihistorian kannalta tärkeä kaupunki on täydellinen etappi rauhallisia pikkukyliä arvostavalle. Arrow-järvi, ystävälliset ihmiset ja huimat vaellusreitit tekevät Nakuspista ehdottomasti suositeltavan stopin Länsi-Kanadan road trip -reitillä. Käppäile japanilaisessa puutarhassa tai vedä hieman jykevämmät kengät jalkaan ja lähde patikoimaan pitkin Cedar Grove -trailia.

9. Okanaganin laakso, British Columbia

Road trip Kanadassa, Okanaganin laakso - KILROY

Okanaganin laakso on yksi Kanadan aurinkoisimmista alueista, joten valmistaudu kylpemään valossa ja rentoutumaan lämmössä. Luonnollisestikin talviaikaan kannattaa rantavermeet jättää kotiin, mutta kesällä suuntaa biitsirientoihin Okanagan-järven rannalle. Okanagan on myös täydellinen paikka laittaa Kanadan viinituotanto testiin, eli jos viinit kiehtovat, suuntaa ihmeessä paikallisille viinitiloille maistelukierroksille.

10. Vancouver / Seattle

Road trip Kanadassa, Vancouver - KILROY

Road trip -reitti päättyy takaisin länsirannikolle. Palauta vuokra-auto talliinsa ja tee vielä viime hetken ostoksia, nauti kaupungin sykkeestä tai rauhoitu vielä hetki ennen kotimatkan alkua vaikkapa kajakkiretkellä. Seattle ja Vancouver ovat molemmat kyllä käteviä liikenteen solmukohtia siinä mielessä, että voit molemmista kaupungeista lentää vaikka minne jatkamaan Pohjois-Amerikan seikkailuitasi...

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.