{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Japanin kiertomatka


koe japanin parhaimmisto kiertomatkan aikana
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

3-4 viikkoa

Kohde

Japani

Matkustustapa

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Alk. hinta*

4 280 EUR

Kysy & saat vastauksia
Tämä eeppinen Japanin kiertomatka on sinulle, joka haluat nähdä paljon lyhyessä ajassa. Valmistaudu siis hämmentäviin viikkoihin, jotka vievät sinut neonvalojen värittämästä Tokiosta mm. Takayaman maaseudun seesteisyyteen, Kioton kauniiseen kaupunkiin ja pysäyttävän historian äärelle Hiroshimaan.

Japani on upeiden kontrastien maa, jossa yhdistyvät kauniit kirsikkapuut, ikivanhat temppelit, neonvaloissa loistavat kaupungit, rentouttavat kuumat lähteet ja kiehtovat ruokaelämykset. Tämän seikkailun aikana liityt muiden reppureissaajien joukkoon ja sukellat syvälle Japanin monipuoliseen kulttuuriin. 

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Tokioon
 • Majoitus Tokiossa
 • Seikkailumatka Japanissa
 • Lennot Hiroshimasta Helsinkiin
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan apu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voit varata sen kauttamme!)
 • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan sisältyviä aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Japanin kiertomatka

Helsinki - Tokio - Hakone - Takayama - Kioto - Osaka - Koyasan - Hiroshima - Home

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Japanin kiertomatka on myös helppo yhdistää esimerkiksi osaksi pidempää reppureissua tai vaikka maailmanympärimatkaa. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Tokio Tutustu kaupunkiin omaa tahtiasi

Japanin kiertomatka starttaa kauniista ja hektisestä Tokiosta, jossa luvassa on heti alkuun 2 yön hotellimajoitus. Vietä siis ensimmäiset reissupäivät totutellen uuteen aikavyöhykkeeseen kaikessa rauhassa ja tutustu samalla omatoimisesti kaupungin tarjontaan: nappaa kuvia neonvaloista, ruokakojuista, temppeleistä ja taivaita hipovista rakennuksista.

Tokio Seikkailu alkaa!

Seuraavaksi on aika tutustua siihen reissuporukkaan, jonka kanssa tulet viettämään seuraavat kaksi viikkoa reissatessanne yhdessä Japanin halki. Ensimmäiset pari päivää kuluvat niin ikään Tokiossa ja ohjelmassa on luvassa mm. kieli- ja kulttuurioppitunti, tutustuminen Yoyogi-puistoon, sushin valmistaminen sekä vierailu ikonisessa robottiravintolassa.

Hakone Näe upea Fuji-vuori

Hyppää junan kyytiin Tokiossa ja matkusta seuraavaksi vuoristoiseen Hakoneen, josta sään salliessa avautuvat mahtavat maisemat ikoniselle Fuji-vuorelle. Täällä tutustut ensin kaupunkiin ja vierailet esimerkiksi merirosvolaivalla! Sinä ja muu matkapoppoo pääsette myös nauttimaan perinteisestä Nabe-illallisesta auringonlaskun aikaan. Lisäksi voit halutessasi pulahtaa kuumaan lähteeseen.

Takayama Yövy temppellissä

Seuraavana aamuna hyppäät luotijunan kyytiin, joka vie sinut maaseudun halki Nagoyaan. Vaihda täällä junaa ja jatka matkaa idylliseen Takayaman kaupunkiin. Takayama on vanha ja viehättävä vuoristokaupunki, joka takuulla hurmaa sinut vierailusi aikana. Vanhakaupunki on ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka ja tarjoaa myös kurkistuksen siihen, millaista elämä oli Edo-aikakaudella. Yöpyminen paikan päällä tapahtuu perinteisessä temppelissä!

Kioto Kiertele nähtävyyksiä

Takayamasta matka jatkuu kohti Kiotoa, jossa vietät seuraavat päivät nauttien kaupungin ainutlaatuisesta tunnelmasta ja parhaimmista nähtävyyksistä. Luvassa on mm. vierailu Gionin geishakaupunginosassa, Fushimi Inari-taishan pyhäköllä sekä Daitoku-Jin ja Kiyomizu-deran temppeleillä.

Kioton vierailun huipentaa Kendo-oppitunti, jonka aikana opettelet perinteistä samurai-miekkailua!

Osaka Ruokaa ja karaokea

Poikkea Arashiyaman valokuvauksellisessa bambumetsässä ja ihastele villejä apinoita ennen kuin jatkat matkaasi Osakaan. Osakassa on luvassa ruokakierros Dotonborissa eli "Japanin keittiössä" ja illan päätteeksi pääset vielä testaamaan paikallista karaokea! Seuraavana aamuna sinulla on aikaa kierrellä kaupungissa omatoimisesti ennen kuin tapaat taas muun reissuporukan ja vierailette yhdessä Osakan linnalla.

Koyasan Peuroja ja temppeleitä

Jätät Osakan taaksesi ja suuntaat Naraan, joka tunnetaan paitsi kauneudestaan, myös kaupungin alueella elävistä peuroista. Vierailun jälkeen palaat Osakaan nappaamaan matkatavarat mukaasi ja sitten matka jatkuu kohti Koyasanin pientä temppelikaupunkia. Täällä majoittuminen tapahtuu edelleen toiminnassa olevassa temppelissä, jossa pääset mm. syömään munkkien valmistamaa kasvisruokaa.

Hiroshima Heittäydy historian vietäväksi

Luotijuna vie sinut seuraavaksi Osakasta Hiroshimaan, jossa vierailet rauhanmuistomerkillä ja opit alueen monivaiheisesta historiasta. Hiljenny muistomerkin äärellä ja ime itseesi paikan vaikuttavaa tunnelmaa. Sitten onkin aika suunnata kotimatkalle tai jatkaa seikkailuja muualla Japanissa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.