{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Festarit Aasiassa

Paras aika matkustaa Aasiaan - KILROY

Suunnittele reissu Aasian festareille

Ei ole yhtä ainoata "parasta" aikaa matkustaa Aasiaan, mutta yksi ehdottomasti varteenotettava tapa päättää matkustusajankohta on suunnitella Aasian reissu festareiden ympärille. Aasialainen kalenteri on täynnä mielenkiintoisia juhlapäiviä ja festareita. Monella festivaalilla on pitkä historia ja uskonnollinen tausta, mikä tekee niistä isoja ja merkityksellisiä paikallisille. Näitä merkkipäiviä ei juhlisteta lipun salkoon nostolla ja hillityllä kahvihetkellä... 

Jokainen juhlapäivä on mahdollisuus reissaajalle. Mahdollisuus tutustua paikallisiin ihmisiin ja heidän tapoihinsa – ja tietenkin mahdollisuus elämän parhaisiin bileisiin. Juhlakalenterin seuraaminen maasta toiseen ei myöskään ole hullumpi tapa suunnitella vaikka oma maailmanympärireissu! Jos kaipaat apua oman Aasian seikkailusi suunnitteluun, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy mielessä pyörivät kysymyksesi pois.

Kysy Aasian matkoista

Holi, Intia

Seuraava ajankohta: 24. - 25.3.2024

Milloin Aasiaan - Holi, Intia - KILROY

Oletko koskaan pohtinut, miltä näyttäisi, jos et olisikaan sen värinen kuin olet? Tässä on tilaisuutesi nähdä itsesi ja kaverisi uusissa väreissä sekä kokea, miltä se värinvaihto-operaatio tuntuu. Holi on mahdollisuutesi juosta ja tanssia väripilvissä! 

Holi juhlistaa kevään saapumista, luonnon puhkeamista väreihin harmaan talven jälkeen. Liity juhlakansan seuraan ja aloita värisota kirkkailla pulvereilla. Tällä festivaalilla tapaat niin nuoria kuin vanhojakin juhlijoita, joten rohkeasti vain joukkoon! Myös Holia edeltävänä iltana on usein juhlallisuuksia ja ilotulituksia.

Tutustu Intiaan

Cherry Blossom -festivaalit, Japani

Kirsikkakukkafestivaalien ajankohta vaihtelee vuosittain luonnon oman kalenterin mukaan, toisin sanoen festivaalit järjestetään, kun kukat puhkeavat loistoonsa. Esimerkiksi vuonna 2018 Tokiossa kukkaloisto oli muhkeimmillaan 21.3. tienoilla ja Osakassa noin viikkoa myöhemmin. Isommat juhlallisuudet kestävät n. viikon ensimmäisistä kukista.

Milloin matkustaa Aasiaan - Kirsikankukat Japanissa - KILROY

Jos intialainen Holi tuntuu turhan räsikyvältä ja sottaiselta, suuntaa samoihin aikoihin Japaniin juhlistamaan kirsikkapuiden kukkaan puhkeamista. Kevät on ehdottomasti paras aika vierailla Japanissa ja nauttia maan kauneudesta. Kirsikankukkia juhlistetaan koko maassa ja juhlallisuuksiin kuuluu erilaisia tapahtumia, teeseremonioita sekä musiikkiesityksiä. Nämä juhlallisuudet riippuvat luonnosta, eli milloin kukat nyt sattuvatkaan puhkeamaan, joten kannattaa varmistaa, että olet ajoissa paikalla.

Innostu Japanista

Songkran, Thaimaa

Seuraava ajankohta: 13. - 15.4.2024

Paras aika matkustaa Thaimaahan - Songkran - KILROY

Muistatko lapsena käydyt vesisodat? Unohda pienet vesi-ilmapallot ja ota käyttöön järeämmät aseet: kannut, ämpärit, puutarhaletkut! Huhtikuussa on aika käydä vesisotaa Thaimaan eri kaupungeissa Songkranin nimissä.

Vesisotaa käydään aina huhtikuussa, buddhalaisen ja hindulaisen aurinkokalenterin mukaan, juuri ennen paikallisen uuden vuoden alkua. Rituaalisessa juhlassa pestään pois pahat henget, jotta Uusi Vuosi voidaan aloittaa puhtaina. Paras paikka kokea Songkran on Chiang Mai. Joten pakkaa mukaan Super Soaker ja liity massiiviseen katujuhlaan! 

Turvallisuuden vuoksi vältä skootterilla ajoa juhlinnan aikana.

Lisäinfoa Thaimaasta

Rainforest World Music Festival, Malesia

Seuraava ajankohta: 23. - 25.6.2023

Paras aika matkustaa Malesiaan - KILROY

Valtaisa musiikkitapahtuma keskellä Malesian upeinta sademetsää on huikea kokemus! Liity siis 30 000 muun musiikin ystävän joukkoon ja juhlista maailman musiikin monipuolisuutta ja festareiden upeita puitteita. Esiintyjät ovat niin isoja nimiä kuin tuntemattomiakin muusikoita kaikkialta maailmasta, ja koko poppoo – yleisö luonnollisesti mukaan lukien – bilettävät Borneon sademetsässä, Sarawak -kulttuurikylässä muutaman maagisen päivän ajan. Näitä festareita et halua missata!

Lue lisää Malesiasta

Naadam, Mongolia

Seuraava ajankohta: 11. – 15.7.2023

Paras aika matkustaa Aasiaan - KILROY

Nadaam on valtaisa urheilutapahtuma, johon toisinaan viitatataan myös Kolmen Lajin Kisoina (The Three Games of Men). Nadaam on tapahtuma, jossa (pääasiallisesti) miehet kilpailevat perinteisissä urheilulajeissa: paini, ratsastus ja jousiammunta.

Tapahtumaan sisältyy urheilukilpailujen lisäksi juhlallisia seremonioita, massiivisia tanssiesityksiä ja ratsastusnäytöksiä. Mongoliaa ja tätä urheilullista juhlaa ei kannata jättää väliin, kun suunnittelet Aasian reissuasi parhaita juhlia seuraten! 

Tutustu tarkemmin Mongoliaan

Boryeong Mud Festival, Etelä-Korea

Seuraava ajankohta: 21.7. - 6.8.2023

Milloin matkustaa Aasiaan - KILROY

Valmiina likaamaan kädet? ...ja jalat ja, what the heck, koko kropan?! Kaiva sisäinen mudassa köllivä virtaheposi pintaan ja nauti mineraalirikkaasta mutakylvystä Etelä-Korean Boryeongissa. Tällä festarilla pääset nauttimaan reilun viikon ajan mutakylvyistä, mutaliukumäistä, mutasodista, mutahieronnoista jne. Päivisin menoa siivittää konsertit ja iltaisin on päällä täysi bilevaihde. Festarit kerää paikalle vuosittain yli 2 miljoonaa juhlijaa, joten mikset lähtisi mukaan iloitteluun?

Tarkista myös mahdolliset alennukset: aikaisempina vuosina ulkomaalaiset vierailijat ovat saaneet tuntuvia alennuksia lippuhinnoista (viikolla, ei viikonloppuna).

Kiinnostaako Etelä-Korea?

Diwali, Intia

Seuraava ajankohta: 12.11.2023

Paras aika matkustaa Aasiaan - KILROY

Intialainen valon juhla, Diwali, päättää perinteisen satokauden ja silloin lausutaan rukouksia uuden sadon onnistumisen puolesta. Tavallisimmin Diwalia juhlistetaan perheillallisilla sekä vaikuttavilla ilotulituksilla, jotka muistuttavat paljolti amerikkalaista itsenäisyyspäivän juhlintaa 4. heinäkuuta. 

Anna Intian valloittaa

Yi Peng & Loy Krathong, Thaimaa

Seuraava ajankohta 27. - 28.11.2023

Milloin matkustaa Aasiaan - KILROY

Thaimaalainen valonjuhla on elävöittävä ja energisöivä kokemus. Festivaali on pyhä ja vahvasti hengellinen: päästä irti vanhasta, ota uusi vastaan avoimin mielin. Sen lisäksi että näillä juhlallisuuksilla on syvä hengellinen merkitys osallistujille, tapahtuma on myös äärimmäisen kaunis seurattavaksi. Tuhansia ja taas tuhansia valolyhtyjä katsellessa on helppo haltioitua näkymästä.

Tutustu tarkemmin Thaimaahan

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.