Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Festarit Aasiassa

Paras aika matkustaa Aasiaan - KILROY

Ei ole yhtä ainoata "parasta" aikaa matkustaa Aasiaan, mutta yksi ehdottomasti varteenotettava tapa päättää matkustusajankohta on suunnitella Aasian reissu festareiden ympärille. Aasialainen kalenteri on täynnä mielenkiintoisia ja meikäläisestä näkökulmasta eriskummallisia juhlapäiviä ja festareita. Monella festivaalilla on pitkä historia ja uskonnollinen tausta, mikä tekee niistä isoja ja merkityksellisiä paikallisille. Näitä merkkipäiviä ei juhlisteta lipun salkoon nostolla ja hillityllä kahvihetkellä... 

Jokainen juhlapäivä on mahdollisuus reissaajalle. Mahdollisuus tutustua paikallisiin ihmisiin ja heidän tapoihinsa – ja tietenkin mahdollisuus elämän parhaisiin bileisiin. Juhlakalenterin seuraaminen maasta toiseen ei myöskään ole hullumpi tapa suunnitella vaikka oma maailmanympärireissu! Jos kaipaat apua oman Aasian seikkailusi suunnitteluun, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy mielessä pyörivät kysymyksesi pois.

Kysy Aasian matkoista

Holi, Intia

28.–29.3.2021

Milloin Aasiaan - Holi, Intia - KILROY

Oletko koskaan pohtinut, miltä näyttäisi, jos et olisikaan sen värinen kuin olet? Tässä on tilaisuutesi nähdä itsesi ja kaverisi uusissa väreissä sekä kokea, miltä se värinvaihto-operaatio tuntuu. Holi on mahdollisuutesi juosta ja tanssia väripilvissä! 

Holi juhlistaa kevään saapumista, luonnon puhkeamista väreihin harmaan talven jälkeen. Liity juhlakansan seuraan ja aloita värisota kirkkailla pulvereilla. Tällä festivaalilla tapaat niin nuoria kuin vanhojakin juhlijoita, joten rohkeasti vain joukkoon! Myös Holia edeltävänä iltana on usein juhlallisuuksia ja ilotulituksia.

Tutustu Intiaan

Cherry Blossom -festivaalit, Japani

Kirsikkakukkafestivaalien ajankohta vaihtelee vuosittain luonnon oman kalenterin mukaan, toisin sanoen festivaalit järjestetään, kun kukat puhkeavat loistoonsa. Esimerkiksi vuonna 2018 Tokiossa kukkaloisto oli muhkeimmillaan 21.3. tienoilla ja Osakassa noin viikkoa myöhemmin. Isommat juhlallisuudet kestävät n. viikon ensimmäisistä kukista.

Milloin matkustaa Aasiaan - Kirsikankukat Japanissa - KILROY

Jos intialainen Holi tuntuu turhan räsikyvältä ja sottaiselta, suuntaa samoihin aikoihin Japaniin juhlistamaan kirsikkapuiden kukkaan puhkeamista. Kevät on ehdottomasti paras aika vierailla Japanissa ja nauttia maan kauneudesta. Kirsikankukkia juhlistetaan koko maassa ja juhlallisuuksiin kuuluu erilaisia tapahtumia, teeseremonioita sekä musiikkiesityksiä. Nämä juhlallisuudet riippuvat luonnosta, eli milloin kukat nyt sattuvatkaan puhkeamaan, joten kannattaa varmistaa, että olet ajoissa paikalla.

Innostu Japanista

Songkran, Thaimaa

13.-15.4.2021

Paras aika matkustaa Thaimaahan - Songkran - KILROY

Muistatko ne lapsena käydyt vesisodat? Unohda pienet vesi-ilmapallot ja ota käyttöön järeämmät aseet: kannut, ämpärit, puutarhaletkut! Huhtikuussa on aika käydä vesisotaa Thaimaan eri kaupungeissa Songkranin nimissä.

Vesisotaa käydään aina huhtikuussa, buddhalaisen ja hindulaisen aurinkokalenterin mukaan, juuri ennen paikallisen uuden vuoden alkua. Rituaalisessa juhlassa pestään pois pahat henget, jotta Uusi Vuosi voidaan aloittaa puhtaina. Paras paikka kokea Songkran on Chiang Mai. Joten pakkaa mukaan Super Soaker ja liity massiiviseen katujuhlaan! 

Turvallisuuden vuoksi vältä skootterilla ajoa juhlinnan aikana.

Lisäinfoa Thaimaasta

Rainforest World Music Festival, Malesia

18.-20.6.2021

Paras aika matkustaa Malesiaan - KILROY

Valtaisa musiikkitapahtuma keskellä Malesian upeinta sademetsää on huikea kokemus! Liity siis 30 000 muun musiikin ystävän joukkoon ja juhlista maailman musiikin monipuolisuutta ja festareiden upeita puitteita. Esiintyjät ovat niin isoja nimiä kuin tuntemattomiakin muusikoita kaikkialta maailmasta, ja koko poppoo – yleisö luonnollisesti mukaan lukien – bilettävät Borneon sademetsässä, Sarawak -kulttuurikylässä muutaman maagisen päivän ajan. Näitä festareita et halua missata!

Lue lisää Malesiasta

Naadam, Mongolia

11.–15.7.2021

Paras aika matkustaa Aasiaan - KILROY

Nadaam on valtaisa urheilutapahtuma, johon toisinaan viitatataan myös Kolmen Lajin Kisoina (The Three Games of Men). Nadaam on tapahtuma, jossa (pääasiallisesti) miehet kilpailevat perinteisissä urheilulajeissa: paini, ratsastus ja jousiammunta.

Tapahtumaan sisältyy urheilukilpailujen lisäksi juhlallisia seremonioita, massiivisia tanssiesityksiä ja ratsastusnäytöksiä. Mongoliaa ja tätä urheilullista juhlaa ei kannata jättää väliin, kun suunnittelet Aasian reissuasi parhaita juhlia seuraten! 

Tutustu tarkemmin Mongoliaan

Boryeong Mud Festival, Etelä-Korea

Seuraava ajankohta ei vielä tiedossa.

Milloin matkustaa Aasiaan - KILROY

Valmiina likaamaan kädet? ...ja jalat ja, what the heck, koko kropan?! Kaiva sisäinen mudassa köllivä virtaheposi pintaan ja nauti mineraalirikkaasta mutakylvystä Etelä-Korean Boryeongissa. Tällä festarilla pääset nauttimaan reilun viikon ajan mutakylvyistä, mutaliukumäistä, mutasodista, mutahieronnoista jne. Päivisin menoa siivittää konsertit ja iltaisin on päällä täysi bilevaihde. Festarit kerää paikalle vuosittain yli 2 miljoonaa juhlijaa, joten mikset lähtisi mukaan iloitteluun?

Tarkista myös mahdolliset alennukset: aikaisempina vuosina ulkomaalaiset vierailijat ovat saaneet tuntuvia alennuksia lippuhinnoista (viikolla, ei viikonloppuna).

Kiinnostaako Etelä-Korea?

Diwali, Intia

4.11.2021

Paras aika matkustaa Aasiaan - KILROY

Intialainen valon juhla, Diwali, päättää perinteisen satokauden ja silloin lausutaan rukouksia uuden sadon onnistumisen puolesta. Tavallisimmin Diwalia juhlistetaan perheillallisilla sekä vaikuttavilla ilotulituksilla, jotka muistuttavat paljolti amerikkalaista itsenäisyyspäivän juhlintaa 4. heinäkuuta. 

Anna Intian valloittaa

Yi Peng & Loy Krathong, Thaimaa

19.11.2021

Milloin matkustaa Aasiaan - KILROY

Thaimaalainen valonjuhla on elävöittävä ja energisöivä kokemus. Festivaali on pyhä ja vahvasti hengellinen: päästä irti vanhasta, ota uusi vastaan avoimin mielin. Sen lisäksi että näillä juhlallisuuksilla on syvä hengellinen merkitys osallistujille, tapahtuma on myös äärimmäisen kaunis seurattavaksi. Tuhansia ja taas tuhansia valolyhtyjä katsellessa on helppo haltioitua näkymästä.

Tutustu tarkemmin Thaimaahan

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.