Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

10 maailman syrjäisintä paikkaa

Maailman syrjäisimmät matkakohteet - KILROY

Haluatko kokea jotakin tavallisesta poikkeavaa, suunnata kaukaisimpiin horisontteihin ja erikoisimpiin maisemiin? Jos mielesi halajaa paikkoihin, joissa vain harva on käynyt, tältä sivulta saat inspiraatiota haaveisiisi.

Olemme koonneet alle listan matkakohteista, joihin ei kuka tahansa turisti eksy. Nämä ovat maapallomme syrjäisimpiä paikkoja, joten kohteisiin vaaditaan todellista seikkailumieltä ja reissuluonnetta!

1. Pitcairn Island

Pitcairnsaaret

Pitcairn-saari sijaitsee kaukana mantereista keskellä Tyyntämerta suurin piirtein Uuden-Seelannin ja Perun puolivälissä. Saaren yhteensä 50 asukasta ovat kaikki vanhan HMS Bountyn laivaston kapinallisten merimiesten jälkeläisiä juontaen juurensa vuoteen 1789.

Saari on avoinna turismille, mutta haasteena on sinne pääsy. Ensimmäiseksi tulee laittaa nokka kohti Tahitia, mistä voit napata kerran viikossa kulkevan paikallislennon Mangarevaan. Saarelle saavuttuasi voit jatkaa meriteitse Rikitean rannasta Claymore II rahtilaivan kyytiin (suunnittele etukäteen, sillä laiva lähtee 3kk välein...) ja pian 32 tunnin matkan jälkeen saavut vihdoin Pitcairnin saarille. Ei muuta kuin Bon Voyage!

2. Tristan da Cunha

Syrjäisimmät matkakohteet - KILROYTristan da Cunha on kokonainen saaristo koostuen neljästä saaresta: Tristan da Cunha, Nightingale, Inaccessible ja Gough Island. Kaksi jälkimmäistä saarta ovat UNESCOn maailmanperintöluettelolla niiden uskomattoman luonnon ja jylhien rantakallioiden ansiosta.

Saaristo on osa Isoa-Britanniaa, mikä ei ehkä niinkään yllätä virallisen pääkaupungin nimen ollessa Edinburgh of Seven Seas. Tristan da Cunhalle on hieman helpompi reissata kuin edellä mainitulle Pitcairn saarelle: lennä ensin Kapkaupunkiin ja hyppää paikallisen kalastusveneen kyytiin. Seikkailu merellä Tristan da Cunhan saaristoon tosin kestää noin 5-6 päivää...

3. Grise Fiord

Maailman syrjäisimmät matkakohteet - KILROY

Virallinen englanninkielinen nimi tälle Kanadan inuiittikylälle on Grise Fiord. Kyseessähän on pienen pieni 100 asukkaan inuiittikylä, joka sijaitsee Ellesmeren saarella (joka puolestaan sijaitsee Nansen Soundin päädyssä), ja muodostaa Kanadan pohjoisimman pysyvän asutuksen. Kuvitellakin jo saattaa, että moni suomalainen ei ole täällä vieraillut.

Grise Fiord on nimetty polaarisen tutkimusmatkailijan, Otto Svendrupin mukaan, joka ensimmäisenä huomasi että paikalliset mursut ääntelevät samalla tapaa kuin siat! Pitääneekö tämä paikkansa, mene ja arvioi itse... 

4. Pääsiäissaaret

Syrjäiset matkakohteet - KILROY

Pääsiäsissaaresta kuulee jonkin verran ja vähintäänkin saaren massiiviset patsaat ovat monille kuvista tuttuja. Moni ei kuitenkaan tiedä kuinka kaukana saari oikeasti sijaitsee ja miten hankala sinne on itse asiassa matkustaa! Pääsiäissaaren lähin asuttu naapuri on nimittäin luettelon ensimmäisenä mainittu Pitcairn-saari noin 2075 km päässä. Lähin maa puolestaan on Chile, rapian 3512 km päässä. Joka tapauksessa, Pääisäissaaren upeus lumoaa ja valtavat Moai patsaat on nähtävä omin silmin! Maisema on niin kiehtova ja vaikuttava, että muistat sen lopun ikääsi.

5. Kerguelen

Maailman syrjäisimmät paikat - KILROYKerguelen tunnetaan myös nimellä Desolation Islands, ja yksinäistä tällä Intian valtameren perukoilla sijatisevalla saarella voi ollakin. Lähin naapuri on 450 km päässä asumaton saaristo nimeltään Heard ja McDonaldin saaret. Seuraava asutettu saari sijaitsee 3300 kilometrin päässä, eli aikas eristetyllä sijainnilla Kerguelen saari ja saaren asukkaat kyllä ovat. Populaatio tosissaan koostuukin lähinnä vain merilinnuista, pingviineistä ja silloin tällöin extremeolojen innokkaista tutkijoista. 

6. Nauru

Maailman syrjäisimmät matkakohteet - KILROYNauru on yksi maailman vähiten vierailluista maa, luultavastikin hieman hankalan sijaintinsa vuoksi. Valtio on kuitenkin saanut nimensä upean luontonsa johdosta ja paratiisisaaren alkuperäinen käännös tarkoittaakin Pleasant Island. 

Vuodessa saarella käy suurin piirtein 160 kävijää, joten Naurulla on aika suuri todennäköisyys tarjota juuri sitä paratiisisaaren harvinaisuutta ja tuuletusta muista turisteista! JA vaikka Nauru on maailman pienin tasavalta, siellä riittää tekemistä: vaihtoehtoina löytyy muun muassa snorklailu, uiminen tai australialaisen jalkapallon katselu paikallisten kanssa. 

7. Macquarie Island

Macquarie Island sijaitsee Uuden-Seelannin ja Antarktiksen välillä. Saaren asutus koostuu tusinasta tiedemiehiä, jotka ovat päätyneet niin sanotusti Australian pohjalle. Tiedemiehet ovat kuitenkin tämän saaren vähemmistö, sillä maailman suurin Macquarienpingviinipopulaatio (aka. töyhtöpingviini) valloittaa muuten tämän saaren. Kuumimpaan sesonkiaikaan Macquarien saaren asuttaakin lähes 2 miljoonaa pingua! 

8. Kiribati

Syrjäisimmät paikat maailmassa - KILROYKiribatin saarivaltio sijaitsee Tyynellämerellä lähellä päiväntasaajaa ja koostuu yhteensä 32 atollin muodostelmasta ulottuen yli 3 500 000 km² alueelle. Saari on 5 tunnin lentomatkan päässä Havaijilta ja näin siis myös aika kaukana asutuksesta keskellä merta.

Kiribati sijaitsee tasan 180. pituuspiirillä päivämäärärajalla, ja vielä jokin aika sitten saaren itä- ja länsipuolilla oli ennen aina eri vuorokausi ja kellonaika. Vuonna 1995 tämä kuitenkin muuttui ja koko Kiribatin saaristo liitettiin samaan aikavyöhykkeeseen ansaiten tittelin: Maailman läntisin maa!

9. Kaffeklubben

Maailman syrjäisimmät matkakohteet - KILROYGröönlannin pohjoisimmissa osassa sijaitseva Kaffeklubbenin saarella on mannermaailman pohjoisin paikka – täältä on matkaa pohjoisnavalle vielä hieman yli 700 kilometriä. Kuten muukin Gröönlanti, Kaffeklubben kuuluu Tanskalle. 

Kahviklubin saarella ei ole asutusta, tai oikeastaan yhtään mitään muutakaan, joten jos halajat tavata myös ihmisiä ja eläimiä, seuraava vaihtoehto olisi Ittoqqortoormiit – se syrjäisin, mutta asuttu kolkka Gröönlannissa. 

10. Socotra

Maailman syrjäisimmät matkakohteet - KILROYSocotran saari ja saaristo on osa Jemeniä ja sijaitsee noin 240 kilometriä itään Afrikan sarvesta. Socotraa on usein kuvailtu sanoin: "the most alien-looking place on Earth". Sinänsä tämä ei ole mikään ihme, sillä kolmannesta saarta asuttavista kasveista ja eläimistä ei löydy koko maapallolta mistään muualta!

Kummallisia puita ei ehkä löydy muualta maailmasta, mutta Socotran saarella lajit kuten dragon blood ja bottle-puut (kuvassa) ovat varsin tavallisia, joten mielöttömiä kuvauskohteita ei tarvitse pahemmin etsiä.

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.