{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Antarktis

Matka Etelämantereelle - KILROY
Matka Etelämantereelle - KILROY

Matka Etelämantereelle – maailman ääriin

Etelämanner, Antarktis, on kylmin, kuivin ja tuulisin paikka Maan päällä, ja sitä pidetäänkin valkoisena aavikkona. Matka Etelämantereelle on todella matka maailman ääriin. Matka Antarktikselle on kuitenkin muutakin kuin jäisiä maisemia, sillä mantereen luonto on yllättävän monipuolinen. Lähde seikkailulle ja ihaile pikkupingviinin ensimmäisiä askeleita tai huokaise ihastuksesta jättimäisten valaiden näkymästä.

Kun harkitset Antarktiksen matkaa, varaa aika matkasuunnitteluun - meiltä saat neuvot unelmamatkasi toteutusta varten. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton tapaamisaika

Etelämantereen luonto

Antarktiksen ainutlaatuiset maisemat takaavat, että luontofiilistelijälle ei ole parempaa vaihtoehtoa kuin tutkimusmatka Etelämantereelle! Ihmettele jäänsinisiä järviä, kolua mantereen kuivia laaksoja, hämmästele alueen omalaatuista luontoa ja napsi kuvia monipuolisista maisemista, joita värittävät lukuisat vuoret ja tulivuoret. Mahtavat revontulet peittävät talvisen taivaan upeilla väreillä. Jos olet onnekas voit nähdä spektaakkelin, jota kutsutaan "timanttipölyksi". Tällä tarkoitetaan maan pinnalle, taivaan ollessa tyyni, kerääntyvää jääkristallientäyteistä sumua, joka muodostaa ikään kuin timanttipilven lähelle maapinnan rajaa.

Vastuullinen matkailu

Ei kenenkään oma, mutta silti meidän kaikkien. Matkailu Antarktikselle kasvaa jatkuvasti ihmisten halutessa maailman kaukaisimpiin kolkkiin. Helppo tapa kokea Antarktis on esimerkiksi yhdistää Etelä-Amerikan reppureissuusi seikkailumatka Antarktikselle. 

Huomaa kuitenkin, että matkailijoiden kasvavan määrä ei ole ainoastaan hyvä asia. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, minkälainen vaikutus matkailulla todellisuudessa on Antarktiksen ekosysteemiin. Koska mantere ei ole virallisesti minkään maan omistuksessa, varsinaisia lakeja ja säädöksiä ei ole asetettu. Jokainen on aina vastuussa itsestään ja omista toimistaan niin kotona kuin matkallakin, mutta muista vastuullinen asenne, erityisesti kun suuntaat matkalle Etelämantereelle. Ota selvää, kysy kysymyksiä ja tee sitten omat valintasi.

Kysy Antarktiksen reissuista

Aktiviteetteja Antarktiksella

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.