{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Pääsiäissaari

Pääsiäissaaren matka - KILROY
Pääsiäissaaren matka - KILROY

Pääsiäissaaren matka

Chilelle kuuluva Pääsiäissaari on yksi erikoisimmista paikoista sekä myös eristyneimmistä kolkista maapallolla. Sen suurimmat vetonaulat ovat massiiviset, kunnioitusta herättävät kivipatsaat, joiden alkuperä on edelleen selvittämätön mysteeri. Rapa Nui arvoituksellisine patsaineen on kaiken kaikkiaan taianomainen matkakohde, joka saa vierailijan leuan loksahtamaan pelkästä kunnioituksesta! 

Pääsiäissaaren kuuluisat kasvot

Tämä mystinen ja tarunomainen paikka on vuosien saatossa ollut arvuuttelujen ja pohdinnan kohde: millä keinoin ja mistä syystä sen asukkaat veistivät ja kuljettivat massiiviset patsaat, moait, jotka edelleen tänä päivänä ympäröivät saarta?

Kaiken kaikkiaan 887 moaita kohoavat ylväinä pitkin saarta. Moait ovat saaren suurin nähtävyys ja yleisin syy sille, miksi moni turisti matkaa Pääsiäisasarille. Mutta saari itsessään ja sen luonto ansaitsevat myös huomiota: Pääsiäissaari on nimittäin vulkaaninen, ja sen maisemaa hallitsevat kolme tulivuorta. Vulkaaniset kraaterit ja niitä ympäröivät laavamuodostelmat yhdessä kimaltelevan syvän sinisen meren ja lähellä levittäytyvien kauniiden rantojen kanssa tekevät Pääsiäissaaresta erityislaatuisen ja vaikuttavan matkakohteen.

Saaren apajat reissaajalle

Ei kannata luulla, että moai-kivipatsaat olisivat ainoa syy Pääsiäissaaren matkalle. Esimerkiksi useat sukeltajat tietävät, että Pääsiäissaari on yksi maailman parhaista sukelluskohteista, suureksi osaksi sen uskomattoman kirkkaiden vesien ansiosta.

Saarella on myös hyvät edellytykset täydellisille aalloille, jonka vuoksi moni surffaajakin matkustaa paikan päälle. Suuntaa Moto Nuihin, kun etsit parhaimpia ja uniikeimpia sukellus- ja snorklauskohteita.

Tai jos vesiaktiviteetit eivät kiinnosta, tutki saaren kaunista luontoa muun muassa hevosen selästä käsin tai jalan vaeltamalla. Saaren maasto on myös näihin tarkoituksiin otollinen. Niille reissaajille, jotka kaipaavat rentoutusta, on saarella myös lukuisia houkuttelevia rantoja – näistä Anakena Beach on paras.

Matka Pääsiäissaarelle on siis täynnä ikimuistoisia elämyksiä!

Faktaa Pääsiäissaaresta 

Pääsiäissaari on mukana UNESCO:n maailmanperintöluettelossa. Saarella on hieman alle neljä tuhatta asukasta, näistä suurin osa asuu sen ainoassa kaupungissa Hanga Roassa.

Nimi "Pääsiäissaari" on peräisin saaren ensimmäiseltä eurooppalaiselta vierailijalta, hollantilaiselta tutkimusmatkailija Jacob Roggeveenilta, joka saapui paikalle pääsiäispäivänä vuonna 1722. 

Matka Pääsiäissaarelle 

Pääsiäissaari kuuluu Chilelle, joten ei liene yllätys, että matka sinne käy Chilen kautta. Voit esimerkiksi lentää paikalle pääkaupunki Santiagosta.

Aktiviteetteja Pääsiäissaarella

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.