{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Värikkäitä surffilautoja tien vierustalla Havaijilla
Nainen patikoimassa kukkulalla Havaijilla

Havaijin matka

Havaijin matka on monen reissaajan unelma – eikä ihmekään! Kuvittele trooppinen saariryhmä keskellä turkoosia merta, rentoa rantaelämää, jylhiä tulivuoria ja henkeäsalpaavia auringonlaskuja.

Matka Havaijille on unelma, jonka toteutus alkaa tästä! Ota yhteyttä ja varaa maksuton tapaamisaika oman reissusi suunnittelulle. Matkasuunnittelu ei maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton tapaamisaika

Nähtävää ja koettavaa Havaijin matkalla

Havaijin pääsaaret ovat Big Island, Oahu, Kauai, Maui ja Molokai. Saaret syntyivät miljoonia vuosia sitten vedenalaisten tulivuorenpurkausten seurauksena, joten luonto näillä saarilla on ainutlaatuinen muuhun maailmaan verrattuna. Tulivuorien lisäksi Havaijin matkalla riittää katseltavaa myös avaruuden suuntaan: Onizuga-keskuksessa on kovan luokan teleskooppeja universumin tutkiskeluun.

Luontonähtävyyksien lisäksi Havaijilla pääset tutustumaan myös paikalliseen kulttuuriin. Heittäydy perinteiseen polynesialaiseen luau-iltaan, jossa pääset nauttimaan hula-hula-tanssista sekä ukuleleen säestämistä lauluista.

Tuliperäisen maaston vuoksi vedenalaiset maisemat ovat dramaattisen erikoisia – sukella korallien keskelle ja ihaile paikallisten Humu humu nuku nuku apua'an sekä leijona- ja perhoskalojen leikkiä.

Big Island

Big Island on nimensä mukaisesti Havaijin saarista suurin ja sen luonto on muihin saariin verrattuna ehkä monimuotoisin. Vaella sademetsissä, katsele Mauna Kean lumisia rinteitä, loikoile rauhallisen Kauna'oa Bayn hiekkarannalla ja ihmettele Pele-jumalattaren kuumana hehkuvia laavavirtoja. Rentoudu Ahalanui Beachin kuumissa lähteissä ja häkelly Crater Rim Driven maisemista.

Oahu

Osavaltion pilvenpiirtäjäpääkaupunki, Honolulu, sijaitsee Oahun saarella. Kaupunkifiilistä saarelle antavat shoppailumahdollisuudet sekä suuremmille kaupungeille tuttu vilinä. Muihin jenkkikaupunkeihin verrattuna tunnelma on kuitenkin paljon rennompi.

Auringonpalvojaa odottaa kuuluisa Waikikin ranta, jonne surffaajat ja bodyboardingia harrastavat kerääntyvät kuin ampiaiset hunajapurkin ympärille. Vietä siis päivä biitsillä ja siirry illalla nauttimaan kaupungin valoista ja menosta. Vieraile yökerhojen lisäksi ainakin Chinatownissa, jossa kannattaa maistella herkullisia nuudeleita ja ihastella historiallisia rakennuksia.

Maui

Vaikuttava Haleakalan tulivuori ja luonnonpuisto ovat hieno avaus Havajin matkan Maui-osiolle! Mauilta löytyy nin ikään huikeita vaellusreittejä, joista yksi hienoimmista on Haleakalan kraaterissa kulkeva Sliding Sands -reitti, jonka varrella voit myös yöpyä. Alue tunnetaan myös erityisen kirkkaana hohtavasta taivaastaan, joten kippaa kasvot illalla taivasta kohden ja hämmästele näkemääsi.

Maui on myös legendaarinen spotti surffaukselle. Talvisaikaan Mauin ympäristössä ui ryhävalaita, jotka ovat nekin komea näky suomalaisiin vesieläimiin tottuneille. Kaiken kaikkiaan Maui on vähemmän asuttu ja turistoitunut verrattuna Oahuun, joten tunnelma on siten rauhallisempi.

Liikkuminen Havaijin matkalla

Havaijin saarten väliä lentää päivittäin useat lennot. Saarten välillä kulkee myös lauttoja, joten saarelta toiselle liikkuminen onnistuu helposti. Oahua lukuun ottamatta, saarten julkinen liikenne ei ole kehuttavalla tasolla.

Busseja menee satunnaisesti, mutta reitit eivätkä aikataulut ole kovin käteviä reissaajalle, joten säästät kallisarvoista reissuaikaa, kun otat vuokra-auton alle. Esimerkiksi Kauailla, Hanaleilla ja Po'ipulla myös fillarivuokra on varteenotettava vaihtoehto.  

Kysy Havaijin matkoista

Havaiji kartalla

Havaijin saarijono keskellä Tyyntämerta on ainutlaatuinen yhdistelmä trooppista ja vulkaanista maisemaa sekä rikasta ja värikästä kulttuuria. Havaijin matkalla vaellat saarten upeissa luonnonpuistoissa, snorklaat vesikilppareiden seassa tai tutustut vaikka Honolulun shoppailumahdollisuuksiin. 

Aktiviteetteja Havaijin matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.