{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Yhdysvaltoihin - KILROY
Matka Yhdysvaltoihin - KILROY

Matka Yhdysvaltoihin

Yhdysvalloissa kaikki on suurta! Tv:stä ja elokuvista tutuksi tullut maa on tunnettu taivaita hipovista pilvenpiirtäjistä ja mega isoista ravintola-annoksista. USA:lla on kuitenkin paljon muutakin annettavaa. Pakkaa siis kamat ja koe pala aitoa Jenkkilää: lähde lenkille Ison Omenan Keskuspuistoon, kuuntele bluesia hämyisillä klubeilla, surffaa Havaijilla tai vaella jättiläispunapuiden varjossa. Matka Yhdysvaltoihin on tekemistä täynnä!

Kun mietit reissua USA:an ja kaipaat neuvoja unelmiesi matkan toteuttamiseen, varaa henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun asiantuntijoidemme juttusille. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miljoonakaupungit täynnä mahdollisuuksia

USA:ssa on enemmän kuin paljon nähtävää ja koettavaa, minkä vuoksi valtavan kokoisessa maassa viettää helposti pidempiäkin aikoja. Suurkaupungeissa on aivan omanlainen tunnelmansa – Seattle ja Boston hämmästyttävät eurooppalaisella fiiliksellään, San Francisco yllättää raikkaana suurkaupunkina meren äärellä ja kaikille tuttu New York tarjoaa äärettömät shoppailu mahdollisuudet. Kun kierteleminen suurkaupungeissa alkaa väsyttämään, on hyvä napata hodari paikalliseen tyyliin katukojulta ja unohtua katselemaan ohikiitäviä ihmisiä.

USA  Aktiivireissaajan paratiisi

Matka Yhdysvaltoihin on täynnä uskomatonta luontoa. Maan lukuisat vehreät luonnonpuistot tarjoavat ulkoilmaelämää ja kunnon vaellusretkiä arvostavalle patikoijalle reittejä huimissa maisemissa. Muistakin urheilu- ja seikkailulajeista kiinnostuneille tekemistä riittää. Esimerkiksi Sierra Nevadan Tahoella huimapäisinkin skimbaaja saa haastetta kerrakseen, ja Alaskassa kalamiehille on erinomaiset apajat. Tosin lohien noustessa kutemaan saattavat karhut tehdä kalastusreissuista liiankin jännittäviä. USA on valtavan suuri maa, eikä millään muulla maalla ole yhtä monipuolista maisemaa, joka vaihtelee rannikon rosoisuudesta loputtomiin hiekkarantoihin, aavikoituneen preerian kukkuloista lumihuippuisiin vuorimaisemiin ja massiivisiin ikimetsiin.

Myös lukuisat kansallispuistot ovat amerikkalaisten ylpeydenaihe. Nämä luonnonihmeet ovat Yhdysvaltojen suosituimpia matkakohteita. Jos joskus on käynyt yhdessä, tietää kyllä miksi. Yellowstonen, Yosemiten ja Grand Canyonin lisäksi upeita kansallispuistoja ovat Everglades Floridassa, punapuumetsät Kaliforniassa sekä Atlantin merenrannat Acadiassa ja Cape Codissa.

Road trip USA:ssa

Jos olet varannut reissulle reilusti aikaa, on rannikolta toiselle ulottuva road trip vuokra-autolla loistava idea. Tartu haasteeseen ja katso, miltä pitkien teiden ja pikkuisten dinerien USA näyttää ratin takaa. Vuokraamalla auton pääset takuulla juuri niihin kohteisiin, jotka haluat itse nähdä. Ja mikä parasta, aikataulusta ei tarvitse stressata. Monissa kaupungeissa ei ole kunnolla toimivaa julkista liikennettä, jolloin auton vuokraaminen on itseasiassa ainoa vaihtoehto päästä paikasta toiseen.

Kysy USA:n reissuista

USA kartalla

USA:n 50 osavaltiossa riittää lääniä ja aktiviteetteja matkaajille. Vuokraa auto alle ja aja rannikolta rannikolle ja pysähdy mahdollisimman monessa paikkaa matkan varrella. Tai tutustu amerikkalaiseen elämänmenoon kaupunki, ja loma, kerrallaan. Oli strategiasi mikä tahansa varmaa on, että matka USA:han on kiehtova ja monipuolinen ja tarjoaa lähes loputtomasti mahdollisuuksia niin urbaaniseikkailujen kuin kansallispuistojen hämmästelyjen muodossa.

Kertomuksia USA:sta

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja USA:ssa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.