{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Pohjois-Amerikka

Pohjois-Amerikan matkat - KILROY
Pohjois-Amerikan matkat - KILROY

Pohjois-Amerikan matkat

Niin kliseiseltä kun se kuulostaakin Pohjois-Amerikka tarjoaa oikeasti kaikkea mitä reissaaja voi vain toivoa. Vuoret, aavikot, trooppiset paratiisit, biitsit ja sykkivät suurkaupungit odottavat löytäjäänsä!  Valitsit määränpääksesi sitten Kanadan, Yhdysvallat tai Meksikon, on edessä ainutlaatuinen kokemus. Ja jos et osaa valita, ei hätää, voit myös lähteä kolmen maan kattavalle ikimuistoiselle seikkailulle.

Harkitsetko reissaamista Pohjois-Amerikassa? Helpoin tapa päästä eteenpäin matkasuunnitelmissa on varata henkilökohtainen tapaamisaika asiantuntijoidemme pakeille. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Pohjois-Amerikka matkakohteena

Pohjois-Amerikka on valtavan kokoinen alue eikä sitä noin vain valloitetakaan yhdellä, tai edes kahdella, reissulla. Varaa siis tarpeeksi aikaa ja muista, että etäisyydet ovat pitkät: New Yorkista Los Angelesiin lentää parhaimmillaankin yli 5 tuntia ja Mexico Citystä Anchorageen menee koneella viitisentoista tuntia – riippuen välilaskujen ja odotusaikojen määristä. Mutta ei hätää, tämähän vain tarkoittaa, että pääset suunnittelemaan useamman reissun!

Kaupunkiseikkailuja 

Ensimmäisenä tulee tietenkin mieleen USA ja New York. New York on tunnelmaltaan ja tarjonnaltaan todellakin vertaansa vailla koko maailmassa. Sukella Ison Omenan sydämeen: shoppaile ja herkuttele, nauti uskomattomasta kulttuuritarjonnasta, kierrä nähtävyyksiä ja istu alas seuraamaan kaupungin vilinää. Jos lenkkarit on matkassa, niin käy lenkillä Keskuspuistossa ja vietä iltaa hämyisissä jazz-luolissa vaikka aamuun asti. Kannattaa myös käydä visiitillä siinä melkeinpä Nykin naapurissa, Washingtonissa. Floridassa biletät Mikki Hiiren ja astronauttien kanssa illasta toiseen ja Bostonissa tempaudu baseball-huumaan.

Toisella puolella mannerta ehdottomia pysähdyspaikkoja ovat esim. San Franciscosta Golden Gate -sillan maisemissa, Los Angelesin hiekkarannoilla ja Las Vegasin neonvalojen loisteessa. Kanadan puolella Montrealissa voit tehdä sukelluksen taiteeseen ja nauttia uskomattomista kulinaristisista hetkistä. Tai tutustu kanadalaiseen rentoon asenteeseen vaikkapa vuorten ympäröimänä Vancouverissa.

Meksikon ehdoton kaupunkikohde on Meksiko City. Meksiko Cityssä sijaitsee maailman suurin kaupunkipuisto Chapultepec ja Azteca-stadionilla pääset nauttimaan todellisesta jalkapallohurmoksesta. Ison Meksiko Cityn lisäksi Meksikossa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa hieman pienemmissä raameissa. Nauti esimerkiksi tulisesta meksikolaisesta ruoasta idyllisissä siirtomaa-aikaisissa kaupungeissa.

Pohjois-Amerikka auton ratissa – Road trip!

USA:n ja Kanadan reissuihin kuuluu erottamattomasti road tripit. Joten vuokraa auto ja ota kartta käteen. Aja rannikolta toiselle tai seikkaile pienemmällä alueella, joka tapauksessa tien päällä tutustut todelliseen amerikkalaiseen kulttuuriin. Pikkukylät ja motellit teiden varsilla sekä monet mielenkiintoiset kaupunkifestivaalit ja erilaiset markkinat avaavat uusia näkökulmia amerikkalaisuuteen. Tai säästä vielä majoituskuluissa ja vuokraa asuntoauto. Kerää siis kaveriporukka kasaan ja lähde tien päälle!

Uskomatonta luontoa

Pohjois-Amerikka on miljoonakaupunkien ja valtateiden lisäksi myös luontoseikkailijan unelma. Vai miltä kuulostaa visiitti henkeäsalpaavaan Grand Canyoniin tai tutustuminen Alaskan jylhiin maisemiin?  Lisää myös must see -listalle huippuluokan kansallispuistoja: Banfin kansallispuisto Kanadan Kalliovuorilla, Kalifornian Sierra Nevadan Yosemiten kansallispuisto jättimäisine punapuineen ja Wyomingin vulkaanisen alueen Yellowstonen kansallispuisto.

Tarvitsetko apua päätöksenteossa? Kysy parhaan vinkit Pohjois-Amerikan reissullesi ja pääset eteenpäin suunnitelmissasi.

Kysy pois!

Pohjois-Amerikka matkakohteena

Pohjois-Amerikka suorastaan pursuaa nähtävyyksiä, mielenkiintoisia kaupunkeja, kunnioitusta herättäviä luontokohteita ja ainutlaatuisia tapahtumia, joista reissaaja saa uskomattomia muistoja arkistoihinsa ja tarinoita kerrottavakseen: Las Vegas strip, Winnipegin ihmisoikeusmuseo, Chichén Itzán esikolumbiaaninen kaupunki; San Francisco, Toronto ja Oaxaca; Grand Canyon, Banffin kansallispuisto ja Copper Canyon; Mardi Gras New Orleansissa, vuosittainen maailman suurin ilotulituskilpailu Vancouverissa ja Kuolleiden päivän karnevaalit kaikkialla Meksikossa. Lähde road tripille USA:han, hyödynnä Working Holiday -mahdollisuus Kanadassa ja loikoile Meksikon biitseillä ja tutustu maan kiehtovaan maya- ja asteekkihistoriaan.

Kertomuksia Pohjois-Amerikasta

Aktiviteetteja Pohjois-Amerikassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.