Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Uusi-Seelanti

Matka Uuteen-Seelantiin - KILROY
Matka Uuteen-Seelantiin - KILROY

Matka Uuteen-Seelantiin - Adrenaliinia ja maisemien kirjoa

Uusi-Seelanti on adrenaliiniryöppyjä tuottavien seikkailulajien ja huikean kauniiden maisemien aarreaitta. Matkalla Uudessa-Seelannissa et voi välttyä hämmästelemästä luonnon kauneutta. Monimuotoisen luonnon ansiosta voit sukeltaa delfiinien kanssa ja lasketella pitkin lumihuippuisia vuorenrinteitä – ja vielä saman päivän aikana! Niin ja kaikki ne extreme-urheilumahdollisuudet: jos vain hermot riittävät, matkalla Uudessa-Seelannissa voit tehdä melkeinpä mitä vaan. 

Jos haaveilet matkasta Uuteen-Seelantiin ja kaipaat neuvoja unelmiesi reissun toteuttamiseen, varaa henkilökohtainen aika matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Minne mennä Uuden-Seelannin matkalla?

Kun suunnittelet matkaa Uuteen-Seelantiin, helppo aloitus on jakaa reissu kahteen: Pohjois- ja Eteläsaaren seikkailuihin. Pohjoissaarella reissaaja kohtaa alkuperäisen maorikulttuurin, sademetsät, kuumat lähteet, aktiiviset tulivuoret ja upeat rannat. Eteläsaarelta löytyvät puolestaan kuuluisat viinialueet, lammasfarmit, jäätiköt sekä monipuolista eläimistöä. Karkeasti kiteytettynä: Pohjoissaarella on enemmän kulttuuria ja Eteläsaarella enemmän adrenaliinia ja luontoa.

Uuden-Seelannin nähtävyydet ja aktiviteetit

Eteläsaarella voit lähteä esimerkiksi ihastelemaan valaita Kaikouraan tai keltasilmäpingviinejä Dunediniin. 

Taru sormusten herrasta -trilogian fanien kannattaa ehdottomasti käydä Pohjoissaaren Hobittilassa. 

Matka Uuteen-Seelantiin tarjoaa mitä parhaimmat puitteet luontoseikkailuille jylhissä järvi- ja vuoristomaisemissa. Etenkin extreme-urheilulajit ovat Uudessa-Seelannissa suosittuja. Korkkaa Uuden-Seelannin matkasi koskenlaskun kuohuissa, vaellus- tai melontaretkellä tai löydä itsesi benjiköysi nilkoissasi Queenstownin Kawarau-sillalta. 

Uuden-Seelannin lumihuippuisilla vuorilla pääset myös laskettelemaan ja lumilautailemaan. Tai hanki päivän action-annos hyppäämällä laskuvarjohyppy! Tai kiipeile esimerkiksi Franz Josephin jäätiköllä jääpiikit varusteinasi, jäähakkua heiluttavan oppaan johdolla. Surffausta, sukellusta, maastopyöräilyä, purjehdusta, ratsastusta rannoilla...inspiraatiota Uuden-Seelannin matkasi suunnitteluun antavat erilaiset seikkailumatkavaihtoehdot.

Liikkuminen Uudessa-Seelannissa

Antoisin tapa reissata ympäri Uutta-Seelantia on vuokrata matkapaku: voit suunnitella reittisi ja aikataulusi täysin oman mielesi mukaan. Autolla köröttely on helppoa Uuden-Seelannin hyväkuntoisilla teillä, ja vasemmanpuoleiseenkin liikenteeseen tottuu nopeasti.

Toinen oiva vaihtoehto Uuden-Seelannin matkalle on näppärä bussipassi – täydellinen ratkaisu erityisesti yksin matkaavalle. Matkojen aikana kuskit jakavat parhaat aktiviteetti- ja nähtävyysvinkit jokaisessa kohteessa. Kuski kertoo mielellään myös Uuden-Seelannin kulttuurista ja auttaa sopivan majoituksen etsimisessä. Koska bussit toimivat "hop-on-hop-off"-tyylillä, voit itse valita, kuinka pitkään haluat viettää kussakin kohteessa, ennen kuin jatkat matkaa.

 

Useat reissaajat yhdistävät Uuden-Seelannin matkaansa välipysähdyksen Australiassa ja poikkeavat myös vaikkapa Fidzillä tai Tongalla. Uusi-Seelanti onkin erinomainen pysäkki pidemmällä maailmanympärimatkalla.

Kohtaa kiwit, Uuden-Seelannin paikallisasukit

Yksi parhaista asioista, joita matka Uuteen-Seelantiin tuo, on uudet paikalliset ystävät. Uusi-Seelantilaiset, eli tuttavallisemmin kiwit, ovat leppoisaa ja hyväntuulista porukkaa, joihin voi tutustua vaikkapa rugbyn ja oluttuopin äärellä pubissa.

Kiweillä on vahva aksentti ja suuri kirjo slangisanontoja, joihin tottuminen voi viedä aikansa. Huumori on keskustelussa aina jollakin tavalla läsnä, ja vitsejä revitään erityisesti naapurimaa Australiasta, joten rohkeasti vain mukaan!

Kysy Uuden-Seelannin matkoista

Uusi-Seelanti kartalla

Uusi-Seelanti jakautuu kahteen pääsaareen: Etelä- ja Pohjoissaareen. Uuden-Seelannin matkalla kannattaakin ehdottomasti vierailla molemmilla saarilla ja tutustua näiden ainutlaatuisiin nähtävyyksiin.

Kertomuksia Uudesta-Seelannista

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Uudessa-Seelannissa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.