{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Oseania

Matka Oseaniaan - KILROY
Matka Oseaniaan - KILROY

Matka Oseaniaan

Tämä maailmankolkka, maanosa nimeltä Oseania, tarjoilee reissaajalle kokemuksia ja maisemia laidasta laitaan: värikkäitä koralliriuttoja, karuja autiomaita, mahtipontisia vuoristoja, tulivuoria, jäätiköitä, laajoja hiekkarantoja sekä paljon, paljon muuta. Upeiden luonnonmaisemien ohella matkasta Oseaniaan jää mieleen ystävälliset ja vieraanvaraiset ihmiset, jotka suhtautuvat elämään rennon letkeästi! Eli anna mennä, nokka kohden Oseaniaa – sekaan mahtuu varmasti!

Kun pohdiskelet reissaamista Oseaniassa ja kaipaat apua unelmiesi matkan toteuttamiseen, varaa aika matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton tapaamisaika

Oseanian valitut palat

Oseanian tunnetuimpia kohteita ovat ehdottomasti Australia ja Uusi-Seelanti, mutta alueella on monta muutakin vierailun arvoista kohdetta! Ihastele esimerkiksi Tahitin mustia, tulivuorten värjäämiä hiekkarantoja tai pakene turisteja Vanuatulle ja käy postittamassa lomaterveiset saaren vedenalaisesta postitoimistosta. Viimeistään Tongalla aika pysähtyy ja nautit saaren lukuisista vesiurheiluaktiviteeteista. Fidzin paratiisiin taas tutustut parhaiten saarihyppelyllä.

Australiassa reissaat kuukausia kyllästymättä, sillä nähtävää ja koettavaa on yksinkertaisesti niin valtavasti. Sukella Isolla valliriutalla, seilaa Whitsundaysin saaristossa, ihastu villiin Tasmaniaan ja tutustu kaupunkielämään ja lukuisiin aktiviteetteihin esimerkiksi Melbournessa ja Perthissä. Extreme-elämyksiä etsiville löytyy lukuisia vaihtoehtoja: heittäydy ulos lentokoneesta laskuvarjohypyn merkeissä Brisbanessa tai nostata adrenaliinipitoisuuksia kropassasi Cairnsissa koskenlaskuseikkailuilla. Eikä pidä tietenkään unohtaa Sydneytä ja sen loistavia surffausmahdollisuuksia!

Uusi-Seelanti on puolestaan vastakohtien määritelmä. Lähde siis reissuun benjihypyn kotimaahan ja kokeile monenmuotoisia extreme-lajeja esimerkiksi Queenstownissa. Vuorottele skimbauksen ja surffauksen sekä jääkiipeilyn ja hiekkadyyneillä laskettelun välillä. Patikoi Aucklandissa, koe Uuden-Seelannin monimuotoisuus lumihuipuilta turkoosiin vesiin maailman englantilaisimmasta kaupungista käsin. Käy katsastamassa kiehuvaa mutaa Rotoruassa ja tutustu samalla maori-kulttuuriin. Tongariron kansallispuistossa Taupossa ihastelet puolestaan aktiivisia tulivuoria.

Liikkuminen Oseaniassa

Oseaniassa välimatkat ovat usein todella pitkiä ja siksi ainakin niille, joiden aika on kortilla, suositellaan lentämistä. Voit myös kysyä unelmanikkareiltamme maiden sisäisiä lentoja sekä miten voit toteuttaa Tyynenmeren saarihyppelyn.

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa joustavat bussipassit ovat käteviä, mutta voit tietysti myös vuokrata auton tai matkapakun ja matkata omaan tahtiisi. Todellinen seikkailija suunnittelee oman road tripin ja toteuttaa ultimate-matkan kaikilla herkuilla! Monet reissaajat myös yhdistelevät eri menopelejä matkansa aikana – koet enemmän, saat erilaisia näkökulmia, tapaat paikallisia ja muita reissaajia ja säästät rahaa.

Matka Oseaniaan on varma seikkailu!

Kysy lisää Oseanian reissuista

Aktiviteetteja Oseaniassa

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.