{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Australia

Australian matkat - KILROY
Australian matkat - KILROY

Australian matkat

Australia, eli tuttavallisesti Down Under, houkuttelee reppumatkaajia – eikä ihme! Upeita maisemia, letkeää menoa, ystävällisiä ihmisiä ja tolkuttomasti aktiviteettivaihtoehtoja. Australialaiset elelevät omaa letkeää elämäänsä, josta kannattaa lähteä reissajankin nauttimaan. Aussien pinta-ala peittoaa Euroopan mennen tullen, joten kun suunnittelet Australian matkaa, muista että siirtyminen paikasta toiseen vie paljon aikaa. Australian matka on kokemus, joka opettaa ottamaan rennosti!

Kysy Australian matkoista

Reissukohteita Australiassa

Reppureissaus Australiassa on hyvä aloittaa itärannikolta: maan itärannikko on reppureissaajien valtaama baana ja Sydney - Cairns -väli käy kuumana. Tuhannen kilometrin varrelle mahtuu pitkiä rantoja, vauhdikkaita biletyskaupunkeja sekä henkeäsalpaavia maisemia.

Luontoäiti on pistänyt parastaan supersuositulla Whitsundaysilla ja maailmankuululla Isolla valliriutalla. Suosittu tapa kiertää itärannikkoa on pienissä kansainvälisissä ryhmissä – mikäs sen parempaa kuin nauttia auringosta ja hyvästä meiningistä aamusta iltaan.

Koe myös pohjoisen tropiikki idän eksotiikan vastapainoksi. Heittäydy mukaan huimiin sademetsäseikkailuihin tai lähde tutkimusmatkalle maan mystiseen keskiosaan, jossa sijaitsee maailman suurin kivimonoliitti, vuosisatoja vanha Uluru, länkkärinimeltään Ayers Rock. 

Eivätkä nähtävyydet tähän lopu! Länsirannikolla koet aidointa aussimeininkiä, eteläkärjen rannikolla kruisailet mutkittelevalla Great Ocean Roadilla, ja eristäytyneessä Tasmaniassa seikkailet ainutlaatuisen luonnon seassa. Voi olla, että matka Australiaan kestää kuukauden tai pari kauemmin, mitä olit alun perin suunnitellut...

Vesillä Australian matkalla

Australian matkalla voit testata monenmoisia vesiaktiviteetteja. Reppureissu Australiaan ei ole mahdollista ilman surffilaudalla tasapainottelua - ainakin kerran. Surffaus on yksi aussien suosituimmista lajeista, ja etenkin Australian itärannikko on täynnä mahtavia surffipaikkoja. Etkö ole koskaan surffannut? Nou hätä! Aloita tutustumalla surffikursseihin ja pian surffaat samoissa vesissä kuin kokeneemmatkin surffarit.

Mikäli merenalainen maailma kiehtoo, sukeltaminen onnistuu parhaiten Cairnsissa, jossa voit suorittaa PADIn Open Water Diver ja Advanced Open Water Diver -sukellussertifikaatit. Tai jos pysyttelet mieluummin pinnan yläpuolella, lähde seilaamaan purjehdusmatkoille – tosin purjehtiessakin pysähdytään välillä uimaan ja snorklaamaan, joten kastut joka tapauksessa! 

Liikkuminen Australian matkalla

Koska Australiaan ei kannata lähteä lyhyeksi aikaa, paras tapa kiertää maata on vuokrata auto tai ostaa bussipassi. Yksin matkustavalle bussipassi on ehdottomasti halvin ja joustavin vaihtoehto. Road trip Australiassa on aina hyvä idea, ja pariskuntien ja kavereiden onkin helppo vuokrata auto. Vuokraus- ja palautuspisteitä on paljon eikä mikään voita omalla autolla kulkemisen vapautta.

Loistava vaihtoehto on vuokrata matkailuauto, eli campervan, jolla pääset kaikkiin haluamiisi paikkoihin helposti – ja samalla majapaikka kulkee koko ajan mukanasi. Matkapakussa on kätevästi sekä keittiö että makuutilat, joten se on myös halpa tapa matkata pitempäänkin ympäri tätä mieletöntä mannerta.

Working Holiday -viisumi

Australiassa voit myös kartuttaa matkakassaa työskentelemällä Working Holiday -viisumin turvin. Todelliseen aussielämään pääset kiinni jäämällä maahan vähän kauemmaksi aikaa ja työskentelemällä paikallisten kanssa. Matkaa suunnittelevien kannattaa harkita starttipaketteja, joilla pääsee hyvin kiinni uuteen maahan.

Harkinnassa Australian matka?

Kun harkinnassasi on reissu Australiaan, varaa aikaa matkasuunnitteluun meidän juttusillemme, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

Australia kartalla

Jättiläismaa Australiassa riittää nähtävää ja koettavaa ikimuistoiselle reissulle. Seikkaile pitkin maan itärannikon kaupunkeja ja testaa parhaita surffaus- ja sukelluspotteja. Suuntaa sitten pohjoisen trooppisiin kansallispuistoihin ja jatka avaralle outbackille ihmettelemään muinaista Ulurua, toiselta nimeltään Ayers Rockia.

Matkavinkkejä Australiaan

alt

Suunnittele Australian matka

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.