{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Working Holiday Australiassa

working-holiday-barista-job-cover
herd-of-cows--Australia

Töitä ja reissausta Australiassa

Haluatko lähteä reissaamaan Australiaan yli kolmeksi kuukaudeksi? Salasanasi on Working Holiday -matka. Lyömätön tapa viettää välivuotta: työskentele, matkusta ja tutustu todelliseen Australiaan.

Jos olet 18–30 -vuotias, voit hakea Australian Working Holiday -viisumia, jonka turvin seikkailet, asut ja työskentelet jopa vuoden kenguruiden, hedelmäviljelmien ja biitsien luvatussa maassa. Hanki siis viisumi Australiaan ja koe elämäsi paras vuosi! Me voimme auttaa sinut alkuun Australian seikkailussasi esimerkiksi lentojen, viisumin, starttipaketin ja matkavakuutuksen muodossa, jotta saat reissullesi mahdollisimman sujuvan alun.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Working Holiday -säännöt Australiassa

 • Sinun tulee hakea viisumia ennen kuin saavut Australiaan
 • Voit saada viisumin vain kerran elämässä
 • Sinun tulee olla 18–30 -vuotias viisumia hakiessasi
 • Voit hakea viisumia aikaisintaan 12 kuukautta ennen kuin saavut Australiaan
 • Et voi saada viisumia, jos matkustat lapsen kanssa
 • Voit matkustaa Australiassa jopa 12 kuukautta
 • Voit poistua maasta ja tulla takaisin niin monta kertaa kuin vain haluat viisumin voimassaoloaikana
 • Voit työskennellä saman työnantajan palveluksessa 12 kuukautta
 • Voit opiskella 4 kuukauden ajan
 • Kun työnantajasi rekisteröi sinut Working Holiday Makeriksi, maksat palkastasi veroa 15% (aina 37,000 USD asti). Ilman asianmukaista rekisteröintiä veroprosenttisi on 32,5%.
 • Working Holiday -viisumin hinta on 635 AUD

 

Toinen ja kolmas Working Holiday -vuosi Australiassa

Jos haluat oleskella Australiassa toisen tai jopa kolmannen Working Holiday -vuoden, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Viisumia voidaan jatkaa toisella vuodella, jos olet ensimmäisen vuoden aikana tehnyt 3 kuukautta (88 päivää) kausityötä haja-asutusalueella. Haja-asutusalueella tarkoitetaan työtä Pohjoisen alueen, Queenslandin, Länsi-Australian, Uuden Etelä-Walesin tai Norfolkinsaaren alueilla. 
 • Jos työskentelet 6 kuukautta toisen Working Holiday -vuoden aikana, voit hakea jatkoa kolmannelle vuodelle.

 

Working Holiday -starttipaketit Australiassa

Tarjoamme starttipaketteja seuraavissa kaupungeissa:

Sydney
Melbourne

Peruspaketteja on saatavilla 3, 5 tai 7 yöksi ja ne tarjoavat kaiken käytännön avun, jota tarvitset asettuaksesi uuteen maahan ja valmistautuaksesi Working Holiday -seikkailuusi. Majoitut asuntoloissa tai kahden hengen huoneissa moderneissa hostelleissa, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla ja joissa on kaikki tarvitsemasi mukavuudet ja palvelut (mm. keittiö, tv-huone, kahvila, internetyhteys ja baari).

Tarjoamme myös viikon mittaisia starttipaketteja, joiden aikana pääset tutustumaan kaupunkiin opastetusti ja yhdessä muiden reissaajien kanssa. Saat kokea erilaisia aktiviteetteja ja lisäksi saat paljon käytännön apua työnhaun aloittamista varten. 

Working Holiday -ryhmälähdöt

Haaveiletko Working Holiday -matkasta Australiaan, mutta yksin lähteminen ja uuteen maahan sopeutuminen jännittää? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä reissuun pienen suomalaisryhmän kanssa! Järjestämme ensimmäistä kertaa Working Holiday -ryhmälähtöjä. Ryhmälähtöihin sisältyy starttipakettien lisäksi myös menopaluu-lennot sekä Working Holiday -viisumi.

Lue lisää ryhmälähdöistä

Vinkkejä työnhakuun

Viisumikuviot kunnossa, mutta miten hoitaa työnhaku? Working Holiday -työnhakuun kuuluvat aivan ne samat asiat kuin mihin tahansa työnhakuun. Valmistaudu, tunne vahvuutesi ja tiedä, mitä haluat, mutta ole samalla avoin odottamattomille mahdollisuuksille.

 • Hanki starttipaketti helpottamaan alkua. Buukkaamme sinut hostelleihin, joissa on oma henkilökunta neuvomassa työnhaussa – miltä foorumeilta voit etsiä työpaikkoja, minkälaisia töitä saat tehdä viisumisääntöjen puitteissa ja mitkä ovat oikeutesi työntekijänä – ja samalla tapaat muita Working Holiday -reissaajia, joiden kanssa jaat kokemuksia ja vinkkejä.
 • Pohdi, minkälaisissa hommissa olet hyvä. Kaikki haluavat baarimikoksi trendibaariin, mutta mitä muuta voisit tehdä? Australiassa tarvitset muuten paikallisen alkoholipassin baarimikkoiluun. Lisäinfoa aiheesta saat mm. starttipaketteihin sisältyvästä neuvonnasta.
 • Päivitä ansioluettelosi. Nopeutat työnhakuasi paikan päällä Australiassa, kun päivität ansioluettelosi jo valmiiksi ennen matkaan lähtöä.
 • Muista ensivaikutus. Saavu haastatteluihin ajoissa, ole valmistautunut, ota selvää työnantajasta ja mieti valmiiksi, miten juuri sinä olet hyvä valinta kyseiseen työhön.
 • Ole avoin uusille työtehtäville ja seikkailuille. Kokeile jotakin uutta, astu mukavuusalueesi ulkopuolelle ja anna oudoillekin työtehtäville mahdollisuus. Miltä kuulostaisi esim. työ vesiliukumäkien testaajana?
 • Suunnittele ajankäyttösi. Kuinka kauan haluat tehdä töitä, ja kuinka paljon reissata?
 • Lähde matkaan varakassa tililläsi. Working Holiday -reissun on tarkoitus on hauska kokemus, joten kun varaudut hieman etukäteen, et joudu stressaamaan työpaikan löytymisestä heti ensimmäisinä päivinä.

 

Kun kaipaat suunnitteluapuja tai infoa käytännön asioista, ota yhteyttä reissaamisen asiantuntijoihimme.

Kysy Australian Working Holidaysta

Miksi Working Holidaylle Australiaan KILROYn kautta?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Starttipaketit Australiassa

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.