{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Fidzi

Fidzin matkat - KILROY
Fidzin matkat - KILROY

Fidžin matkat

Leveät hymyt ottavat sinut vastaan jo heti lentokentällä – Tervetuloa Fidžille! Ennen kuin huomaatkaan Fidži on vienyt sydämesi ja 'bula' on uusi lempisanasi. Reissaa maagisen kauniissa maisemissa ja valitse mieluisasi monipuolisista seikkailuvaihtoehdoista. Kuljeksi unelmiesi uimarannoilla, opettele sukeltamaan tai hikoile kunnon fitness-treeneissä. Tutustu valloittavaan paikalliseen kulttuuriin ja napsi surrealistisen upeita kuvia – täällä ei filttereitä tarvita!

Kun mietit reissua Fidžille, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun, niin saat vinkit ja neuvot unelmiesi matkan toteutusta varten. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton tapaamisaika

Matka Fidžille alkaa Viti Levun saarelta

Fidžiin tutustuminen on hyvä aloittaa Viti Levusta, jolla sijaitsee saarivaltion suurin lentokenttä. Kuljeskele Viti Levun kauniilla kävelykujilla ja kierrä suurinta saarta vaivattomasti bussilla. Suuntaa esimerkiksi saaren pohjoisosaan, jonka rannan tuntumassa kelluu pieni Nananu-i-Ran -saari. Täällä näet omin silmin, miltä paratiisi näyttää. Fidžin matkalla on tarkoitus lepuuttaa ja loikoilla, joten muista, että rentoutuminen on aktiviteetti sekin...

Aktiivireissaajan Fidži

Fidžin matka ei olisi mitään ilman erilaisia laivamatkoja ja saarihyppelyä – juuri parhaimmat keinot tutustua Fidžin paratiisisaariin. Hommaa itsellesi esimerkiksi Bula Pass ja kruisaile saarelta toiselle. Tämä jos mikä on reissaamisen vapautta! 
Fidžin vedenalainen maailma on suorastaan taianomainen, joten PADI Open Water -sukelluskurssin suorittaminen yhdessä maailman upeimmista "akvaarioista" jää taatusti mieleen. Hanki itsellesi huippukokemuksia Fidžin matkalta vesissä, joissa ohitsesi lipuvat valaat, hait ja sateenkaaren kaikissa väreissä hehkuvat kalaparvet. Ja jos sukellus ei jostain syystä iske, on snorklaus enemmän kuin varteenotettava vaihtoehto.

Kiireettömyyttä ja kavaa Fidžillä

Ja niin kuin kaikkiin matkoihin, myös Fidžin matkaan kuuluu paikallisten erikoisuuksien maistelu. Yksi Fidžin kummajaisista on kava, jota ei vain yksinkertaisesti voi olla maistamatta. Kava on pippurikasvin juuresta valmistettu jauhe, joka "pestään" veteen. Tämä kuravettä muistuttava juoma on yleistä koko Tyynenmeren alueella ja se on erityisen tärkeä fidžiläisessä kulttuurissa: se on osa vanhaa uskontoa ja jumalten palvontaa, ja sillä on keskeinen asema fidžiläisten sosiaalisessa elämässä.

Joko matkakärpänen pääsi puraisemaan? Aloita oman Fidžin seikkailusi suunnittelu ottamalla meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.