Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Lokakuu

Minne matkustaa lokakuussa - Nepal - KILROY

Minne matkustaa lokakuussa?

Syksy on saapunut pohjoiselle pallonpuoliskolle ja jotakuta tämä fakta saattaa masentaa. Turhaan ei kuitenkaan kannata jäädä harmittelemaan, sillä syksyn tulo tarkoittaa myös sitä, että eteläisellä pallonpuoliskolla kevät alkaa olla parhaimmillaan. 

Miltä kuulostaisi Etelä-Amerikka lokakuun matkakohteena? Vai kaipaatko kenties ihmettelemään pinnanalaisen maailman kirjoa Fidzin tai Sansibarin lämpöön? Tai miten olisi aktiivireissaajan unelmakohde, Mount Everest? Selaa alta reissuehdotuksiamme lokakuulle, ja jos et vielä vakuutu näistä vaihtoehdoista, ole meihin suoraan yhteydessä, niin räätälöidään sinulle omien toiveidesi näköinen matka. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Etelä-Amerikan kiertomatka
Upea seikkailu, jonka aikana matkaa taitetaan niin Bolivian, Argentiinan kuin Brasiliankin hulppeissa maisemissa!
Tutustu kiertomatkaan

Etelä-Amerikan tutkimusmatka

Etelä-Amerikan vierailulle ei ole olemassa "huonoa" ajankohtaa, sillä tällä maanosalla on aina jotain tarjottavaa vuodenajasta riippumatta. Lokakuu on Etelä-Amerikan kevättä ja yksi loistavista ajankohdista tähän maailmankolkkaan suuntautuville reissuille, sillä liikkeellä on vähemmän turisteja ja lämpötilat ovat hieman viileämpiä. (Valtavan kokonsa takia Etelä-Amerikan ilmasto ja sääolosuhteet kuitenkin vaihtelevat todella paljon riippuen siitä, missä päin reissaat.) 

Miten olisi visiitti Boliviassa ja maan kuuluisalla Salar de Uyuni -suola-aavikolla? Tai houkuttelisiko reissu Galapagossaarille? Kerro mitä kaikkea haluat matkasi aikana kokea, niin me räätälöimme sinulle unelmiesi Etelä-Amerikan reissukokonaisuuden!

Kysy Etelä-Amerikan matkoista

Sukellus Sansibarilla
Yhdistä Tansanian reissuusi sukellus Sansibarin upeissa maisemissa. Kirkkaat merivedet takaavat hyvän näkyvyyden, kun bongailet esimerkiksi delfiinejä, merikilpikonnia ja värikkäitä koralliriuttoja.
Lue lisää sukeltamisesta Sansibarilla

Luontoihmeitä Tansaniassa

Tansania on luontomatkaajan unelmakohde, sillä tällä maalla on tarjota ihan kaikkea. Tansaniassa sijaitsevat esimerkiksi Afrikan korkein vuori Kilimanjaro, kansallispuisto Serengeti ja rantaparatiisi Sansibar. Lokakuu on Tansanian kuivan kauden viimeinen kuukausi, mikä tarkoittaa lämpimiä päiviä ja hiljenevää turismia. 

Tansanian matkan kohokohtana on tietenkin mahdollisuus osallistua huikeille safareille ja villieläinten kiikarointi aina elefanteista flamingoihin. Tansanian reissuun on myös helppo yhdistää rennompaa menoa Sansibarin hiekkarannoilla.

Kysy Tansanian matkoista

Saarihyppely Yasawa-saarilla
Jos haluat todellisen irtioton arkeen, suosittelemme saarihyppelyä Yasawa-saarten unelmamaisemissa. Täällä voit rentoutua riippukeinussa, tehdä tuttavuutta paikallisten kanssa, sukeltaa kirkkaaseen meriveteen ja antaa mielesi rauhoittua.
Lue lisää saarihyppelyistä

Fidzin paratiisi

Lokakuu on ihanteellista aikaa Fidzin reissulle - paratiisisaarten pahin sesonkiaika on ohi, eli turisteja näkyy vähemmän ja hinnat ovat alhaisempia. Sää on kuitenkin lämmin eikä sateistakaan tarvitse pahemmin murehtia. Täydellistä!

Fidzillä on loputtomasti tarjontaa etenkin niille reissaajille, jotka rakastavat suolavettä ja merituulia. Voit lähteä esimerkiksi sukeltamaan, purjehtimaan tai vaikka vapaaehtoistöihin Fidzin reissusi aikana. Kerro meille minkälaisista aktiviteeteista haaveilet ja me räätälöimme sinulle unelmiesi Fidzin seikkailun.

Kysy Fidzin reissuista

Vaellusmatkat Nepalissa
Miltä kuulostaisi aktiivinen reissaaminen Himalajan uskomattomissa vuoristomaisemissa? Haasta itsesi ja lähde vaellusmatkalle Nepaliin! Luvassa huikeita näkymiä ja ainutlaatuisia kokemuksia.
Lue lisää Nepalin vaelluksista

Trekkaus Mount Everestillä

Jos auringonpalvonta ja rantaelämä eivät ole sinua varten, voit tietenkin lähteä myös aivan toisenlaiselle lomamatkalle. Nepal ja Mount Everestin perusleiri ovat matkakohteina omiaan niille tyypeille, joka nauttivat itsensä haastamisesta ja aktiivisesta reissaamisesta. Lokakuussa alueen sateinen kausi on päättynyt, joten ilma on yleisesti kirkas ja kuiva - mikä puolestaan takaa loistavan näkyvyyden vuoristossa. 

Jos matkustat Nepaliin lokakuussa, sinulla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokemaan yksi hindulaisuuden tärkeimmistä juhlista, 15-päiväinen Dashain -festivaali.

Kysy Nepalin reissuista

Haluatko matkustaa lokakuussa, muttet ole vielä varma minne mennä?

Älä jää yksin pähkäilemään eri vaihtoehtoja, sillä me olemme täällä juuri sinua varten. Varaa itsellesi aika matkasuunnitteluun, niin räätälöidään yhdessä unelmiesi reissukokonaisuus. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Haluatko matkustaa jonain muuna kuukautena?

← Takaisin matkakalenteriin

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.