Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Helmikuu

Koe monimuotoinen Australia helmikuun matkalla - KILROY

Minne matkustaa helmikuussa?

Jos helmikuun pakkaset eivät ole sinua varten, maailmalla on onneksi monia houkuttelevampiakin vaihtoehtoja loman vietolle. Nyt on oikea aika suunnistaa niin kauas kuin mahdollista: klassisia kohteita ovat Meksiko ja Thaimaa, mutta miltä kuulostaisi esimerkiksi Uusi-Seelanti, Australia tai Etelä-Afrikka helmikuun matkan kohteena?

Jos mietit minne matkustaa helmikuussa, selaa alta reissuehdotuksiamme ja ota inspiraatiota omaan reissuusi. Ja jos nämä kohteet eivät syystä tai toisesta houkuttele, ole meihin suoraan yhteydessä, niin räätälöidään sinulle omien toiveidesi näköinen helmikuun matka. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton tapaamisaika

Psst...
Huomaathan, että jos harkitset pidempää matkaa helmikuulle, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen lähtöä. Näin saat eniten irti budjetistasi.
Matkakalenteri Helmikuu
Reissussa ilman ajokorttia?
Vaikka sinulla ei olisi ajokorttia, tämä ei todellakaan tarkoita, ettetkö voisi lähteä maantieseikkailulle Uuteen-Seelantiin. Bussipassilla reissaat joustavasti ja viivyt yhdessä paikassa juuri niin pitkään kuin haluat.
Lue lisää bussipasseista

Upea Uusi-Seelanti

Uuden-Seelannin uskomaton luonto, huikeat maisemat, viinitilat ja extreme-urheilulajit kutsuvat seikkailijoita luokseen. Yksi parhaista tavoista tämän ainutlaatuisen maan kokemiseen on reissaaminen road tripin muodossa - taita matkaa juuri sitä tahtia ja juuri niitä reittejä kuin itse haluat.

Koska Uusi-Seelanti on aivan maapallon toisella laidalla, helmikuu tarkoittaa tämän maailmankolkan loppukesää. Uusi-Seelanti koostuu Eteläsaaresta ja Pohjoissaaresta, jotka vaihtelevat ilmastoltaan jonkin verran. Pohjoissaarella helmikuu on aurinkoinen ja vähäsateinen, keskilämpötilaltaan noin 17-24°C. Eteläsaarella on puolestaan hieman viileämpää, noin 12-22°C, ja lisäksi hieman tuulisempaa. Mutta älä anna tämän turhaan huolestuttaa, pakkaa vain mukaan ohut takki ja pari pitkähihaista paitaa and you're good to go.

Kysy Uuden-Seelannin reissuista

Matka maailman toiselle puolen
Tämä matkareitti kuljettaa Australian itärannikolle, jossa seikkailet Sydneystä Brisbaneen ja edelleen Brisbanesta Cairnsiin. Matkan varrelle mahtuu surffauksen opettelua, rantaparatiiseja, snorklausta ja sopivasti suurkaupungin tunnelmaa.
Tutustu seikkailuun

Luontoa ja urbaanielämää Australiassa

Australiassa, kuten Uudessa-Seelannissa, on kesä silloin, kun meillä on talvi. Eli toisin sanoen helmikuu on otollinen matkustusajankohta myös Australiaan suuntautuville reissuille. Valtavan kokonsa takia Australian ilmasto vaihtelee kuitenkin suuresti: pohjoisosissa on yleensä lämmin ympäri vuoden, maan lounaisrannikolla Perthissä helmikuun lämpötilat vaihtelevat 17 ja 31°C välillä, kun taas kaakkoisrannikolla Sydneyssä lämpötilat keikkuvat 20°C molemmin puolin. 

Mitä sinä kaipaat Australian matkaltasi? Surffausta, sukellusta, maantieseikkailuja, kansallispuistoja vai urbaaniseikkailuja? Tai kenties kaikkia näitä? Australiassa riittää tehtävää ja nähtävää!

Kysy Australian reissuista

Eteläisen Afrikan kiertomatka
Houkutteleeko ajatus safareista, vapaaehtoistöistä, vehreistä jokisuistoista ja telttailusta tähtien alla? Siinä tapauksessa tämä seikkailu keskellä eteläisen Afrikan upeaa luontoa on sinulle täydellinen kokonaisuus. Aloita reissu vapaaehtoistöillä ja suuntaa sitten kiertomatkalle, joka vie sinut ja muut matkaajat Botswanan läpi aina Zimbabween ja Victorian putouksille saakka.
Tutustu seikkailuun

Monimuotoinen Etelä-Afrikka

Samoin kuin Uusi-Seelanti ja Australia, myös Etelä-Afrikka sijaitsee päiväntasaajan vastakkaisella puolella. Helmikuu on täydellinen ajankohta Etelä-Afrikan ja Kapkaupungin visiitille, sillä luvassa on aurinkoa ja lämpöä, muttei paahtavaa kuumuutta tai kosteutta. Esimerkiksi Kapkaupungissa helmikuun keskilämpötila on noin 23°C.

Etelä-Afrikka on pullollaan kontrasteja niin luonnon, kulttuurin kuin aktiviteettivaihtoehtojenkin osalta. Kapkaupungissa on aivan kaikkea ja eri aktiviteettimahdollisuuksien luetteleminen on lähes mahdotonta, mutta tässä pari esimerkkiä: miten olisi esimerkiksi surffaus, safari, vapaaehtoistyöt tai treeniloma?

Kysy Etelä-Afrikan reissuista

Etkö ole vielä varma, minne matkustaa helmikuussa?

Älä jää yksin pähkäilemään eri vaihtoehtoja helmikuun matkaa varten, sillä me olemme täällä juuri sinua varten. Varaa itsellesi aika matkasuunnitteluun, niin räätälöidään yhdessä unelmiesi reissukokonaisuus. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Haluatko matkustaa jonain muuna kuukautena?

 

← Takaisin matkakalenteriin

alt

Suunnittele oma helmikuun matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.