{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
meksikolainen mies
Meksikon matkat - KILROY

Meksikon matkat - mahtavaa monipuolisuutta

Matka Meksikoon on ennen kaikkea monipuolinen. Kaikki tuntevat meksikolaisen mariachi-musiikin, sombrero-hatut, herkullisen ruoan ja tequilan, mutta suuressa maassa on paljon muutakin: lumihuippuisia vuoria, aavaa aavikkoa, moderneja suurkaupunkeja, omaleimaisia siirtomaa-ajan kyliä ja mahtavia rantoja. Ota siis suunnaksi Meksikon väriloisto! ¡Viva Mexico!

Kysy Meksikon matkoista

Meksikon matkan nähtävyydet

Löhöiletkö lomasi hiekkarannoilla, tutustutko mystisiin ja ikivanhoihin olmeekkien ja atsteekkien intiaanikulttuureihin vai vetävätkö kenties luonnonpuistot upeine vuorineen ja aavikoineen sydäntäsi puoleensa? Mitä valitsetkin, matkasi Meksikoon on varmasti mahtava.

Meksikon matka vie sinut tietenkin upeiden rantojen äärelle ja maa onkin rantahirmujen mekka. Hienoa rantaviivaa ja koskemattomia biitsejä, kuten Zipolite ja Puerto Escondido, on kilometrikaupalla. Cancun, Cozumel ja Playa del Carmen ovat tunnetumpia turistirantakohteita ja ne sijaitsevat Riviera Mayalla. Tyynenmeren rannikolta löytyvät puolestaan upeat Mazatlanin, Manzanillon, Ixtapanin ja Puerto Vallartan rantalomakohteet.

Meksikon Karibian puolella sijaitseva Isla Mujeres on kaunis trooppinen saari, jonne mayat rakensivat hedelmällisyyden jumalan Ixchelin temppelin. Nykyisin melko turistoitunut saari upeine hiekkarantoineen ja koralliriuttoineen tuli 70-luvulla tunnetuksi ainutlaatuisista sukellusvesistään, kun Jacques Cousteau kuvasi hailuolien elämää.

Muinaiset kulttuurit

Kun löhöily biitseillä käy tylsäksi, on aika tutustua maan muinaisiin kulttuureihin – Meksiko ja Väli-Amerikka kun ovat ikivanhan mayojen korkeakulttuurin syntysijoja. Missä päin Meksikoa oletkin, pyramidit ja arvoitukselliset temppelien jäännökset ovat lähelläsi. Kiipeä korkealle maya-temppelin huipulle katsomaan auringonnousua ja sademetsän heräämistä henkiin. Meksikon matkalla kannattaa ehdottomasti käydä arkeologisilla löydöspaikoilla! Suosittelemme esimerkiksi vierailua jossakin näistä kohteista: Teotihuacán, Chichén Itzá, Palenque tai Uxmal.

Aktiivireissaajan Meksiko

Seikkailuhenkinen ei todellakaan tylsisty Meksikon matkalla. Kuvittele, miltä tuntuisi vaeltaa karuilla aavikoilla, kanjoneissa ja lumihuippuisten tulivuorten maisemissa. Pelkät kuvitelmat eivät kuitenkaan vedä millään vertoja todellisuudelle! Koralliriutat kuhisevat merenalaista elämää, ja jos et ole aiemmin sukeltanut, Meksiko on oivallinen paikka käydä sukelluskurssi ja tutustua pinnanalaisiin maisemiin.

Surffaajalla on 1 500 kilometriä rantaviivaa täydellisten aaltojen etsimiseen. Puerto Escondido on yksi tunnetuimmista surffauskohteista. Meloja puolestaan suuntaa jokisuistoihin ja merelle.

Hablas español?

Matka Meksikoon on erinomainen tilaisuus kohentaa kielitaitoa espanjan kielikurssilla. Sí? Todellakin! Paikallinen elämä avautuu kielitaidon myötä aivan eri tavalla!

Liikkuminen Meksikossa

Meksikon matkalla liikut näppärimmin busseilla, jotka kattavat kaikki tärkeimmät kaupungit ja kylät. Pidempiä välimatkoja voi tietysti myös lentääkin, mutta maata pitkin matkustaessa näet ja koet enemmän. 

Toinen vaihtoehto on autonvuokraus, mutta muista tarkastaa auto huolellisesti ennen kuin sitoudut vuokraan ja pyydä autovuokraamoa huomioimaan mahdolliset viat, ettet joudu maksamaan näistä palauttaessasi auton.

Valmiina Meksikon matkalle?

Haaveissa Meksikon reissu? Helpoin tapa aloittaa matkasuunnittelu on varata henkilökohtainen aika ja miettiä asioita yhdessä ammattilaisen kanssa. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Aktiviteetteja Meksikon matkalla

alt

Suunnittele Meksikon matka

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.