{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Tammikuu

tammikuun matka voi suuntatuta esimerkiksi Nicaraguan viidakoihin

Minne matkustaa tammikuussa?

New year, new me? Millaisia uudenvuodenlupauksia sitten itsellesi teitkään, meidän lupauksemme on, että tammikuun matka tulee olemaan unohtumattomia elämyksiä täynnä. Ehkä jopa saavutat jonkun uudenvuoden tavoitteistasi ja lupauksistasi reissun aikana? 

Jos haluat viettää alkuvuoden jossain muualla kuin koto-Suomessa, niin tässä muutama vaihtoehto tammikuun matkaa varten. Esimerkiksi Väli-Amerikassa ja Intian valtamerellä riittää lämpöä tähän vuodenaikaan, joten tutustu ihmeessä kokoamiimme reissuehdotuksiin, jotka suuntautuvat juuri näihin maailmankolkkiin. Tai jos nämä vaihtoehdot ja kohteet eivät kuulosta itsellesi sopivilta, ole meihin suoraan yhteydessä, niin räätälöidään sinulle omien toiveidesi näköinen matka.

Matkasuunnittelu on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton tapaamisaika 

Psst...
Huomaathan, että jos harkitset pidempää reissua tammikuulle, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen lähtöä. Näin saat eniten irti budjetistasi.
Matkakalenteri Tammikuu
Costa Rican kiertomatka
Tämän upean kiertomatkan aikana pääset näkemään mahtavia luontomaisemia, vaeltamaan viidakossa, bongaamaan trooppisia eläimiä sekä kokemaan huikeita aktiviteetteja. Lisäksi osallistut vapaaehtoisprojektiin paikallisen yhteisön hyväksi.
Lue lisää seikkailusta

Vivahteikas Väli-Amerikka

Starttaa tuleva vuosi reissulla kauniiseen Väli-Amerikkaan: miten olisi esimerkiksi Guatemala, NicaraguaPanama, Belize tai Costa Rica tammikuun matkakohteena? Tai ehkä haluat yhdistää samalle reissulle visiitin useampaan maahan?

Tammikuussa tämän maailmankolkan sateet ovat vähäisiä, eli puitteet rannalla loikoilulle sekä esimerkiksi surffaukselle ja sademetsässä samoilulle ovat otolliset. Ja jos haluat antaa reissullesi lisämerkitystä, kannattaa harkita vapaaehtoistöiden tekemistä tai vaikka kielikurssille osallistumista. 

Kysy Väli-Amerikan reissuista

Joogamatkalle Sri Lankaan
Trooppinen ilmasto ja täydelliset olosuhteet tekevät Sri Lankasta erinomaisen surffikohteen, mutta myös täydellisen kohteen joogaan ja sisäiseen zeniin keskittyvään matkaan. Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi joogaaja, Sri Lankan upeissa maisemissa kelpaa viettää joogaretriittiä!
Joogamatka Sri Lankaan

Surffausta Sri Lankassa

Sri Lanka on matkakohde, joka toimii aina. Tämän saarivaltion ilmasto ei ole aivan yhtä ennalta-arvattava kuin monien muiden maailmankolkkien, mutta ei hätää: tammikuu on yleisesti ottaen kuiva, lämmin ja aurinkoinen kuukausi Sri Lankassa, keskilämpötilaltaan noin 27°C. Eikun siis surffaamaan tai vaikka mukaan vapaaehtoistöihin!

Sri Lankan eteläosista löydät ihanteellisia rantamaisemia, kun taas puolestaan Yalan ja Wilpattun kansallispuistoissa bongailet villieläimiä. Yksi buddhalaisuuden juhlista, Duruthu Full Moon Poya, osuu myös juuri tammikuulle, eli jos haluat päästä lähikosketuksiin paikallisen kulttuurin kanssa, tämä on siihen loistava tilaisuus.

Kysy Sri Lankan matkoista

Sri Lanka + Malediivit
Houkuttelevatko valkeat hiekkarannat, turkoosina välkehtivä merivesi ja rento meininki? Haluatko kokea samalla reissulla myös kulttuuria ja vaihtuvia maisemia? Yhdistä Malediivit ja Sri Lanka samalle reissulle, niin saat täydellisen reissukombon!
Lue lisää seikkailusta

Saarihyppely maagisilla Malediiveilla

Malediiveilla on lämmin vuoden ympäri, mutta saarten sadekausi osuu touku-lokakuulle, joten paras aika matkustaa on näiden kuukausien ulkopuolella. Saarihyppely näillä paratiisisaarilla on omiaan totaaliselle rentoutumiselle: istahda valkealle rantahiekalle drinkin kera, kelluskele kristallinkirkkaassa merivedessä tai uppoudu vaikka hyvän kirjan vietäväksi bungalowin suojassa.

Malediivien reissun ei kuitenkaan tarvitse olla ihan pelkkää loikoilua: näillä saarilla on nimittäin huikeat puitteet sukelluksille. Pinnan alla voit bongata esimerkiksi kilppareita, mustekaloja ja jopa rauskuja! 

Kysy Malediivien matkoista

Etkö ole vielä varma minne haluat matkustaa tammikuussa?

Älä jää yksin pähkäilemään eri vaihtoehtoja tammikuun matkaa varten, sillä me olemme täällä juuri sinua varten. Varaa itsellesi aika matkasuunnitteluun, niin räätälöidään yhdessä unelmiesi reissukokonaisuus. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Haluatko matkustaa jonain muuna kuukautena?

 

← Takaisin matkakalenteriin

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.