{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Väli-Amerikka

Väli-Amerikan matkat - KILROY
Väli-Amerikan matkat - KILROY

Väli-Amerikan matkat - Kahvia ja koskenlaskua

Sukella seikkailijan paratiisiin – Väli-Amerikan eksoottiseen maailmaan! Seiso puhisevan tulivuoren kraaterin reunalla, sukella kirkkaissa vesissä ja testaa surffitaitojasi. Koe lattaritunnelmia niin salsalattioilla kuin espanjan tunneillakin. Heittäydy kosken vietäväksi tai patikoi henkeäsalpaavissa maisemissa. Upottaudu Väli-Amerikan rikkaaseen kulttuurihistoriaan ja fiilistele paikallisia ruokaherkkuja. Väli-Amerikan matka on kokemus, jota et halua missata!

Mietitkö reissun buukkaamista Väli-Amerikkaan? Varaa aika matkasuunnitteluun, niin räätälöidään yhdessä unelmien seikkailusi. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Väli-Amerikka

Väli-Amerikasta on viime aikoina tullut yhä suositumpi reissukohde. Erityisesti Costa Rica ja Belize vetävät parempiin oloihin ja helpompaan reissaamiseen tottuneita matkalaisia. Nicaragua on ehkä hieman vähemmän tunnettu reissukohde, mikä tarkoittaa, ettei siellä ole reissukansaa liikenteessä samalla tavalla kuin tunnetuimmissa kohteissa. Nicaragua onkin loistokohde erityisesti jos tulivuoret kiehtovat! Niille joille surffaus on enemmän oma juttu, kannattaa suunnata El Salvadoriin huikeiden surffiaaltojen ja kauniiden biitsien äärelle.

Panama muistuttaa niin tunnelmaltaan kuin surffimahdollisuuksiltaan Costa Ricaa, mutta kuuluisa Panaman kanava ja sen tuoma liikenne ja talous erottavat sen muista Väli-Amerikan maista. Guatemalassa taas tutustut intiaanikulttuuriin ja erityisesti Antiguassa näet upeisiin perinneasuihin pukeutuneita käsityömestareita värikkäiden teostensa ääressä.

Sukeltajat hoi! Honduras ja Belize tunnetaan parhaiten lumoavista sukelluskohteistaan – erityisesti Hondurasin Utila ja Roatan ovat sukeltajien paratiiseja. Belizessä taas sijaitsee yksi maailman erikoisemmista sukelluskohteista, Blue Hole – vedenalainen kirkasvetinen kraatteri, joka kuhisee haita ja muuta merielämää. Täällä kelpaa nauttia elämästä!

Liikkuminen Väli-Amerikassa

Monet reissaavat paikallisten kanssa keltaisilla vanhoilla koulubusseilla, joita kutsutaan myös nimellä ”chicken bus”. Nämä ovat naurettavan halpoja busseja, joissa apupojat auttavat rinkkasi kanssa sekä neuvovat, missä jäädä pois. Ehdottomasti paras matkaväline niille, jotka haluavat tutustua paikalliseen kulttuuriin. Matkatessa elävien kanojen ja koululaisten kanssa ja kuskin soitattaessa sikäläisiä hittibiisejä, koet palan aitoa Väli-Amerikkaa.

Jos reissaat yksin, mutta kaipaat matkakumppaneita, kannattaa tsekata seikkailumatkamme. Järjestetyllä reissulla pääset helposti useisiin kohteisiin ja näet paljon lyhyessä ajassa. Reissukokemusten lisäksi saat kuin huomaamatta uusia kavereita matkakumppaneistasi. Seikkailumatkalla kaikki matkajärjestelyt ja majoitukset on hoidettu puolestasi, joten tehtäväksesi jää vain fiilistely ja reissusta nauttiminen!

Kysy lisää Väli-Amerikan reissuista

Väli-Amerikka matkakohteena

Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua ja Panama – siinä lista Väli-Amerikan matkakohteista. Alue saattaa näyttää pieneltä kartalla, mutta maasta ja paikasta toiseen liikkumiseen kannattaa varata hyvin aikaa. Ja kun jokainen näistä reissukohteista on täynnä nähtävää ja aktiviteettimahdollisuuksia, ei Väli-Amerikan matkaa kannata hosua.

Kertomuksia Väli-Amerikasta

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Väli-Amerikassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.