{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Seattle matka - KILROY
Seattle matka - KILROY

Seattlen matka

Seattle on moderni pilvenpiirtäjäkaupunki, jonka horisontissa komeilee lumihuippuinen Rainier-vuori. Yhdysvaltojen luoteisrannikon suurkaupunki on siisti ja boheemi luovien ihmisten koti. Matka Seattleen alkaa tästä!

Seattlen historia

... juontaa juurensa 1800- ja 1900-lukujen kultakuumeen aikoihin. Klondykeen matkaavat kullanhuuhtojat lähtivät usein matkaan juuri Seattlesta. Kaupungin ilmapiiri on nuorekas, luova ja jotenkin eurooppalainen. Kaikki tuntuu toimivalta ja freesiltä. Seattlessa on paljon skandinaavista syntyperää olevia asukkaita, minkä huomaa varsinkin keskustan ulkopuolella.

Capitol Hillin pääkadulla käyskentelee monenlaista porukkaa - individualismi ja vastakulttuuri kukoistavat. Pioneer Square -liikekeskus on taas oma kuhiseva maailmansa. Aukiolla tukevasti seisova pilvenpiirtäjä Smith Tower oli aikoinaan maailman korkeimpiin lukeutuva rakennus. Tornin yläilmoista avautuvat maisemat tuovat yllättäen mieleen kotimaan: vihreää metsää, merta ja järviä.

Seattlen nähtävyydet

Seattlessa on paljon kierreltävää ja nähtävää museoista luontokohteisiin. The Space Needle, Seattle Center ja Boeing-tehdas ovat vain joitakin esimerkkejä kaikesta, mitä Seattlessa voi kokea. Suositut Pike Place -markkinat ovat hieno kokemus, ja jos kahvilaketjujen historia kiinnostaa, löydät tähän nälkään nähtävää markkinapaikalta. Kaupungilla on erinomainen sijainti valtameren ja vuorten välissä. Se on myös lyhyen ajomatkan päässä Kanadan rajalta, Mount Rainierin tulivuorelta sekä Yellowstonen legendaarisesta kansallispuistosta, joka sijaitsee hieman kauempana Wyomingissa. Seattle on erityisen kätevä starttipaikka suunnitellessasi reissaamista Yhdysvaltojen luoteisosissa.

Liikkuminen

Julkinen liikenne toimii Seattlessa ihailtavan hyvin. Space Needlella on hauska kulkea keskustan läpi. Jos kuitenkin haluat päästä kulkemaan myös Seattlen ulkopuolisilla kaukaisemmilla alueilla, kannattaa vuokrata auto. Vuokrakaaralla kannattaa käydä myös Kanadan puolella Vancouverissa parin tunnin ajomatkan päässä sekä Olympic National Parkissa, joka sijaitsee Seattlesta länteen. Varaa muutama päivä aikaa kiertelyyn, jotta voit todella kokea tämän sademetsämäisen luonnonpuiston, joka on trekkaajan unelmien täyttymys. Luontoelämyksiä on riittämiin tässä osassa Pohjois-Amerikkaa. Lähde vaikka päiväristeilylle Juan de Fucan salmesta ja näe upeita miekkavalaita.

Reissuvinkit Seattleen

Kiinalaisen uuden vuoden juhlakarkelot täyttävät International Districtin alueen aina tammikuussa. Heinäkuun kolmeviikkoinen Seafair-festivaali tuo kaupunkiin säpinää: vesitasot kisaavat ja musiikki raikuu. Seafair on todellakin kiinnostava kokemus reissaajalle!

Seattle kartalla

Seattlesta alkaa tunnettu Highway 1, jota pitkin pääsee San Diegoon asti. Kyseessä on kaunis näköalareitti, joka on varmasti suosituin kaikista Yhdysvaltojen rannikkoreiteistä. Highway 1 ohittaa Oregonin jättiläismäiset punapuut sekä San Franciscon ja Los Angelesin kaupungit, kunnes se saavuttaa Meksikon rajan Etelä-Kaliforniassa. Aloita Amerikan roadtrip kätevästi Seattlesta!

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Seattlessa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.