{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Melbourne matka - KILROY
Melbourne matka - KILROY

Matka Melbourneen

Melbourne on yksi Australian kansainvälisimmistä kaupungeista ja sen ruokakulttuuri onkin monien etnisten ryhmien rikastuttama. Melbourne on myös Aussien kulttuuripääkaupunki, jossa tapahtuu aina jotain jännää. Matka Melbourneen kannattaa aina aloittaa selvittämällä, mitä festareita tai muuta kaupungissa on meneillään. Kulttuurin lisäksi kaupungin ulkopuolella, kuten kaikkialla Australiassa, on kauniita luonnonkohteita. Läheisillä vuorilla lasket ja patikoit, ja aina yhtä suositut surffi- ja rantalentispaikat eivät nekään ole koskaan kovin kaukana.

Melbournen matka alkaa tästä

Australian toiseksi suurin kaupunki Melbourne jää usein Sydneyn varjoon, ja täysin syyttä, sillä Melbourne on kulttuurillisissa elämyksissä mitattuna jopa Sydneyn hulinaa rikkaampi. 

Melbournessa järjestetään huikea määrä jokavuotisia festivaaleja jokaisen kulttuuri-ihmisen makuun: on musiikikia, komediafestareita, leffatapahtumia, teatteria, ruoka-, olut- ja viinifestivaaleja ja monia, monia, muita. Tapahtumat kestävät usein viikkotolkulla, mikä tekee Melbournesta loistavan kaupungin useampaan visiittiin ja tarjoaa Working Holiday -viisumilaisille mainioita työmahdollisuuksia. Lisäksi kaupungissa järjestetään vuosittain Formula 1 -sarjan Australian Grand Prix -osakilpailu sekä hieman pienempiä hevosvoimia esittelevä Melbourne Cup -hevoskisa.

Kulttuuritarjontaa festareiden lisäksi

Festivaalien lisäksi kulttuurinnälkää voi tyydyttää yli sadan museon ja näyttelypaikan kattauksia ihastellen. Tarjolla on kaikkea Melbourne Aquariumista Melbourne Exhibition Centeriin ja maahanmuuttomuseosta kansallisgalleriaan. Eikä sovi unohtaa kortteleihin kätkeytyneitä pieniä viehättäviä ateljeita ja The Centre For Contemporary Photographyn vaihtuvissa näyttelyissä silmä lepää erityisen miellyttävällä tavalla. Monikulttuurisuutensa ansiosta Melbournesta löytyy China Town, Little Italy, Little India ja kreikkalaiskortteli.​

St Kilda

Melbournen keskustasta 15 minuutin raitiovaunumatkan päässä sijaitsee St Kilda, joka on reppumatkailijoiden suosikkipaikka. Katsasta Luna Park, baarit, yökerhot ja kaunis rantakävelykatu.

Acland Street -kadulla on leivos- ja kakkukauppoja, jotka ovat yli 200 vuotta vanhan eurooppalaisen kolonialismin perintöä. St Kildan Esplanadin sunnuntaimarkkinat ovat äärimmäisen suositut. Markkinoilla satojen värikkäiden kojujen meri leviää tuliaisia etsivän silmien eteen kuin karkkikaupan notkuvat hyllyt. Kotiinviemiset, check!

 

Aktiviteetteja Melbournessa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.