{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Working Holiday Australia

Working Holiday Australia - KILROY

Working Holiday Australiassa

Haluatko lähteä reissaamaan Australiaan yli kolmeksi kuukaudeksi? Salasanasi on Working Holiday -matka. Lyömätön tapa viettää välivuotta: työskentele, matkusta ja tutustu todelliseen Australiaan. 

Jos olet 1830 -vuotias, voit hakea Australian Working Holiday -viisumia, jonka turvin seikkailet, asut ja työskentelet jopa vuoden kenguruiden, hedelmäviljelmien ja biitsien luvatussa maassa. Hanki siis viisumi Australiaan ja koe elämäsi paras vuosi! Me voimme auttaa sinut alkuun Australian seikkailussasi esimerkiksi lentojen, viisumihaun, starttipaketin ja matkavakuutuksen muodossa.

Kysy Working Holiday -reissusta

Oz Intro Bondi Beach
Working Holiday -starttipaketti Sydneyssä
Valmistaudu uskomattomalle matkalle Ausseihin ja aloita reissusi parhaalla mahdollisella tavalla! Meiltä saat "pehmeän laskun" matkasi ensimetreille: majoituksen, kuljetukset, aktiviteetit ja opastuksen käytännön asioihin. Tämän Sydneyn starttipaketin aikana tutustut kaupunkiin samalla kun valmistaudut työnhaun aloittamiseen. Viikkoon mahtuu huikeita aktiviteetteja ja paljon tärkeää käytännön tietoa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua muihin reissaajiin eri puolilta maailmaa!
Tutustu tarkemmin

Working Holiday -säännöt Australiassa

Working Holiday -viisumiin liittyy muutamia huomioitavia seikkoja:

 • sinun tulee hakea viisumia ennen kuin saavut Australiaan
 • voit saada viisumin vain kerran elämässä
 • sinun tulee olla 18–30 -vuotias viisumia hakiessasi
 • voit hakea viisumia aikaisintaan 12 kuukautta ennen kuin saavut Australiaan 
 • et voi saada viisumia, jos matkustat lapsen kanssa
 • voit matkustaa Australiassa jopa 12 kuukautta
 • voit poistua maasta ja tulla takaisin niin monta kertaa kuin vain haluat viisumin voimassaoloaikana
 • voit työskennellä saman työnantajan palveluksessa 6 kuukautta
 • voit opiskella 4 kuukauden ajan
 • kun työnantajasi rekisteröi sinut Working Holiday Makeriksi, maksat palkastasi veroa 15% (aina 45,000 USD asti). Ilman asianmukaista rekisteröintiä veroprosenttisi on 32,5%.

 

Lennot, viisumi & Working Holiday -starttipaketti Australiaan 

Meiltä saat apua oman Working Holiday -vuotesi aloitukseen. Kauttamme saat hoidettua mm. viisumin, lennot sekä starttipaketin, joiden avulla tutustut paikalliseen kulttuuriin, uusiin ihmisiin ja saat täyden opastuksen käytännön asioihin. Tarjoamme starttipaketteja niin Melbournessa kuin Sydneyssä.

Australia Melbourne Beach Colorful Bathing Huts
Working Holiday -starttipaketti Melbournessa
Valmistaudu uskomattomalle matkalle Ausseihin ja aloita reissusi parhaalla mahdollisella tavalla! Meiltä saat "pehmeän laskun" matkasi ensimetreille: majoituksen, kuljetukset, aktiviteetit ja opastuksen käytännön asioihin. Tämän Melbournen starttipaketin aikana tutustut kaupunkiin samalla kun valmistaudut työnhaun aloittamiseen. Viikkoon mahtuu huikeita aktiviteetteja ja paljon tärkeää käytännön tietoa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua muihin reissaajiin eri puolilta maailmaa!
Tutustu tarkemmin

Working Holiday -ryhmälähtö

Haaveiletko Working Holiday -matkasta Australiaan, mutta yksin lähteminen ja uuteen maahan sopeutuminen jännittää? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä reissuun pienen suomalaisryhmän kanssa! Järjestämme ensimmäistä kertaa Working Holiday -ryhmälähtöjä. Ryhmälähtöihin sisältyy starttipakettien lisäksi myös menopaluu-lennot sekä Working Holiday -viisumi.

Lue lisää ryhmälähdöistä

Työ ja reissaus Australiassa Working Holiday -viisumilla 

Kunnon kohotus ja rusketuksen parantelu hoituu hyvin ulkotöissä - hedelmiä poimimalla tai vaikka ranchilla lehmipoikana tai -tyttönä. Ravintoloissa, kahviloissa ja hostelleissa tarvitaan myös usein auttavia käsiä. Ota kuitenkin huomioon Australiassa viranomaisten vaatima anniskelulupa. Monenlaista muutakin työtä on tarjolla, aina sukellusopettajasta siivoojaan ja IT-osaajasta rakennus- ja hoitoalan työtehtäviin asti.

Suosituin työ reppureissaajien keskuudessa on hedelmien, marjojen ja vihannesten poiminta. Monilla farmeilla hommia paiskotaan asumista, ruokaa ja pientä palkkaa vastaan. Porukka on usein kansainvälistä ja hyvinkin sekalaista. Yhteisillä illallisilla kuulet parhaat vinkit eri puolilla maata sijaitsevista työpaikoista – tai muuten vaan mahtavista mestoista. 

Milloin ja missä pääsen poimimaan hedelmiä ja vihanneksia Australiassa?

 • Kurkkaa suuntaa antava koonti, minkälaista satoa missäkin poimitaan vuoden ympäri
 • Selaa työpaikkoja: Australian JobSearch: Harvest Trail

 

Muista myös työn ohella myös se toinen (tärkeämpi) puolisko tässä yhdistelmässä: lomailu. Voit aloittaa WH-reissusi vaikka Sydneystä, josta jatkat matkaasi esim. pohjoiseen. Seuraava työpaikka saattaa löytyä surffiparatiisin jokapaikanhöylänä, jonka jälkeen huomaatkin keritseväsi lampaita aidolla australialaisella karjatilalla. Cairnsiin saapuessasi oletkin jo vanha konkari ja osaat valita työn, joka ei juuri reissun Holiday-osiota häiritse.

Paljonko saan palkkaa?
Working Holiday -työntekijöille minimipalkka on sama kuin paikallisillakin. Minimipalkka riippuu osavaltiosta, mutta yleisesti se pyörii 16 AUD/tunti (n.13 EUR/tunti) tienoilla. Omien kokemuksiemme ja reissukansalta saamamme palautteen mukaan palkkaa maksetaan keskiarvollisesti hieman enemmän, n. 18 AUD/tunti. Onnekkaille ja taitaville maksetaan jopa 20 AUD/tunti. Maksat verot paikallisten sääntöjen mukaisesti Australiaan, mutta voit hakea suurimman osan niistä takaisin jälkikäteen.

Työnhaku 

Viisumikuviot kunnossa, mutta miten hoitaa työnhaku? Working Holiday -työnhakuun kuuluvat aivan ne samat asiat kuin mihin tahansa työnhakuun. Valmistaudu, tunne vahvuutesi ja tiedä, mitä haluat, mutta ole samalla avoin odottamattomille mahdollisuuksille. 

 • Hanki starttipaketti helpottamaan alkua. Buukkaamme sinut hostelleihin, joissa on oma henkilökunta neuvomassa työnhaussa – miltä foorumeilta voit etsiä työpaikkoja, minkälaisia töitä saat tehdä viisumisääntöjen puitteissa ja mitkä ovat oikeutesi työntekijänä – ja samalla tapaat muita Working Holiday -reissaajia, joiden kanssa jaat kokemuksia ja vinkkejä.
 • Pohdi, minkälaisissa hommissa olet hyvä. Kaikki haluavat baarimikoksi trendibaariin, mutta mitä muuta voisit tehdä? Australiassa tarvitset muuten paikallisen alkoholipassin baarimikkoiluun. Lisäinfoa aiheesta saat mm. starttipaketteihin sisältyvästä neuvonnasta.
 • Päivitä ansioluettelosi. Nopeutat työnhakuasi paikan päällä Australiassa, kun päivität ansioluettelosi jo valmiiksi ennen matkaan lähtöä. 
 • Muista ensivaikutus. Saavu haastatteluihin ajoissa, ole valmistautunut, ota selvää työnantajasta ja mieti valmiiksi, miten juuri sinä olet hyvä valinta kyseiseen työhön.
 • Ole avoin uusille työtehtäville ja seikkailuille. Kokeile jotakin uutta, astu mukavuusalueesi ulkopuolelle ja anna oudoillekin työtehtäville mahdollisuus. Miltä kuulostaisi esim. työ vesiliukumäkien testaajana? 
 • Suunnittele ajankäyttösi. Kuinka kauan haluat tehdä töitä, ja kuinka paljon reissata?
 • Lähde matkaan varakassa tililläsi. Working Holiday -reissun on tarkoitus on hauska kokemus, joten kun varaudut hieman etukäteen, et joudu stressaamaan työpaikan löytymisestä heti ensimmäisinä päivinä.


Kun kaipaat suunnitteluapuja tai infoa käytännön asioista, ota yhteyttä reissaamisen asiantuntijoihimme.

Kysy & saat vastauksia

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

 • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.