Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Working Holiday Australia

Working Holiday Australia - KILROY

Working Holiday Australiassa

Haluatko lähteä reissaamaan Australiaan yli kolmeksi kuukaudeksi? Salasanasi on Working Holiday -viisumi. Lyömätön tapa viettää välivuotta: työskentele, matkusta ja tutustu todelliseen Australiaan. 

Jos olet 1830-vuotias, voit hakea Australian Working Holiday -viisumia, jonka turvin seikkailet, asut ja työskentelet jopa vuoden kenguroiden, hedelmäviljelmien ja biitsien luvattussa maassa. Hanki siis viisumi Australiaan ja koe elämäsi paras vuosi! 

Kysy Working Holiday -reissusta

Working Holiday -säännöt Australiassa

Working Holiday -viisumiin liittyy muutamia huomioitavia seikkoja:

 • sinun tulee hakea viisumia ennen kuin saavut Australiaan
 • voit saada viisumin vain kerran elämässä
 • sinun tulee olla 18–30-vuotias viisumia hakiessasi*
 • voit hakea viisumia aikaisintaan 12 kuukautta ennen kuin saavut Australiaan. 
 • et voi saada viisumia, jos matkustat lapsen kanssa
 • voit matkustaa Australiassa jopa 12 kuukautta
 • voit poistua maasta ja tulla takaisin niin monta kertaa kuin vain haluat viisumin voimassaoloaikana
 • voit työskennellä saman työnantajan palveluksessa korkeintaan 6 kuukautta. Vaihtoehtoisesti voit myös työskennellä saman työnantajan palveluksessa 12 kuukautta, jos työpaikkasi kuitenkin vaihtuu 6 kuukauden kohdalla (toiseen osavaltioon)
 • kun työnantajasi rekisteröi sinut Working Holiday Makeriksi, maksat palkastasi veroa 15% (aina 37,000 USD asti). Ilman asianmukaista rekisteröintiä veroprosenttisi on 32,5%.

* Vuoden 2019 aikana yläikäraja saattaa nousta 35 vuoteen. Ilmoitamme näillä sivuilla heti, jos ennakoitu muutos astuu voimaan. 

Working Holiday -viisumilla voit myös opiskella Australiassa. Yliopisto-opintoja voi suorittaa korkeintaan neljän kuukauden ajan. Tähän ajanjaksoon mahtuu suurin osa yliopistojen vaihto-ohjelmista sekä Graduate Certificate -ohjelmia. Hanki siis viisumi Australiaan ja lähde matkaan!

Kysy opiskelusta

Muista myös työn ohella myös se toinen (tärkeämpi) puolisko tässä yhdistelmässä: lomailu. Voit aloittaa WH-reissusi vaikka Sydneystä, josta jatkat matkaasi esim. pohjoiseen. Seuraava työpaikka saattaa löytyä surffiparatiisin jokapaikanhöylänä, jonka jälkeen huomaatkin keritseväsi lampaita aidolla australialaisella karjatilalla. Cairnsiin saapuessasi oletkin jo vanha konkari ja osaat valita työn, joka ei juuri reissun Holiday-osiota häiritse.

Kysy viisumista

Lennot & Working Holiday -viisumipaketti Australiaan 

Uuden-Seelannin viisumi haetaan suoraan Uuden-Seelannin viranomaisilta, mutta jos olet lähdössä Australiaan, me hoidamme byrokratian ja järjestelyt puolestasi. Meidän kautta voit varata kaiken mitä tarvitset Working Holiday -matkallasi. Australian viisumi maksaa n. 395 €. Huomaathan, että hinta saattaa muuttua ja on aina riippuvainen Australian viranomaisista.

Jotta Working Holiday -reissusi Australiassa alkaisi mahdollisimman sulavasti ja vaivatta, olemme koonneet omien ja asiakkaidemme kokemuksien perusteella starttipaketteja, joilla pääset heti mukaan paikalliseen elämämenoon – niin työn kuin lomailunkin osalta. Kerro meille, mistä kaupungista haluat aloittaa Australian Working Holiday -seikkailusi, niin räätälöimme sinulle starttipaketin ensimmäiselle viikolle.

Kysy starttipaketeista

Työ Australiassa Working Holiday -viisumilla 

Kunnon kohotus ja rusketuksen parantelu hoituu hyvin ulkotöissä - hedelmiä poimimalla tai vaikka ranchilla lehmipoikana tai -tyttönä. Ravintoloissa, kahviloissa ja hostelleissa tarvitaan myös usein auttavia käsiä. Asiakkaiden kanssa jutustellessa kielitaitokin karttuu. Ota kuitenkin huomioon Australiassa viranomaisten vaatima anniskelulupa. Monenlaista muutakin työtä on tarjolla, aina sukellusopettajasta siivoojaan ja IT-osaajasta rakennus- ja hoitoalan työtehtäviin asti.

Suosituin työ reppureissaajien keskuudessa on hedelmien, marjojen ja vihannesten poiminta. Monilla farmeilla hommia paiskotaan asumista, ruokaa ja pientä palkkaa vastaan. Porukka on usein kansainvälistä ja hyvinkin sekalaista. Yhteisillä illallisilla kuulet parhaat vinkit eri puolilla maata sijaitsevista työpaikoista – tai muuten vaan mahtavista mestoista. 

Milloin ja missä pääsen poimimaan hedelmiä ja vihanneksia Australiassa?

 • Kurkkaa suuntaa antava koonti, minkälaista satoa missäkin poimitaan vuoden ympäri
 • Selaa työpaikkoja: Australian JobSearch: Harvest Trail

Kysy työpaikoista

Paljonko saan palkkaa?
Working Holiday -työntekijöille minimipalkka on sama kuin paikallisillakin. Minimipalkka riippuu osavaltiosta, mutta yleisesti se pyörii 16 AUD/tunti (n.13 EUR/tunti) tienoilla.
Omien kokemuksiemme ja reissukansalta saamamme palautteen mukaan palkkaa maksetaan keskiarvollisesti hieman enemmän, n. 18 AUD/tunti. Onnekkaille ja taitaville maksetaan jopa 20 AUD/tunti.

Maksat verot paikallisten sääntöjen mukaisesti Australiaan, mutta voit hakea suurimman osan niistä takaisin jälkikäteen.

Työnhaku 

Viisumikuviot kunnossa, mutta miten hoitaa työnhaku? Working Holiday -työnhakuun kuuluvat aivan ne samat asiat kuin mihin tahansa työnhakuun. Valmistaudu, tunne vahvuutesi ja tiedä, mitä haluat, mutta ole samalla avoin odottamattomille mahdollisuuksille. 

 • Hanki starttipaketti helpottamaan alkua. Buukkaamme sinut hostelleihin, joissa on oma henkilökunta neuvomassa työnhaussa – miltä foorumeilta voit etsiä työpaikkoja, minkälaisia töitä saat tehdä viisumisääntöjen puitteissa ja mitkä ovat oikeutesi työntekijänä – ja samalla tapaat muita Working Holiday -reissaajia, joiden kanssa jaat kokemuksia ja vinkkejä.
 • Pohdi, minkälaisissa hommissa olet hyvä. Kaikki haluavat baarimikoksi trendibaariin, mutta mitä muuta voisit tehdä? Australiassa tarvitset muuten paikallisen alkoholipassin baarimikkoiluun. Lisäinfoa aiheesta saat mm. starttipaketteihin sisältyvästä neuvonnasta.
 • Päivitä ansioluettelosi. Nopeutat työnhakuasi paikan päällä Australiassa, kun päivität ansioluettelosi jo valmiiksi ennen matkaan lähtöä. 
 • Muista ensivaikutus. Saavu haastatteluihin ajoissa, ole valmistautunut, ota selvää työnantajasta ja mieti valmiiksi, miten juuri sinä olet hyvä valinta kyseiseen työhön.
 • Ole avoin uusille työtehtäville ja seikkailuille. Kokeile jotakin uutta, astu mukavuusalueesi ulkopuolelle ja anna oudoillekin työtehtäville mahdollisuus. Miltä kuulostaisi esim. työ vesiliukumäkien testaajana? 
 • Suunnittele ajankäyttösi. Kuinka kauan haluat tehdä töitä, ja kuinka paljon reissata?
 • Lähde matkaan varakassa tililläsi. Working Holiday -reissun on tarkoitus on hauska kokemus, joten kun varaudut hieman etukäteen, et joudu stressaamaan työpaikan löytymisestä heti ensimmäisinä päivinä.


Kun kaipaat suunnitteluapuja tai infoa käytännön asioista, ota yhteyttä reissaamisen asiantuntijoihimme.

Kysy & saat vastauksia

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Working Holiday -reissulle Australiaan?

Jos haluat lähteä ja kokea elämäsi seikkailun Australiassa, mutta kaipaat vielä vastauksia kysymyksiisi, huojennusta huoliisi ja rohkaisua epäilyihisi, ota yhteyttä. Me vastaamme ja kerromme, neuvomme ja rohkaisemme. Soita, laita viestiä tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman!

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.