{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Fraser Island

Matka Fraser Islandille - KILROY
Matka Fraser Islandille - KILROY

Matka Fraser Islandille

Fraser Island on todellinen seikkailijoiden saari. Maailman suurimmalla hiekkasaarella on dyynien keskellä kauniita makeavetisiä järviä, joissa voi uida ilman vaaraa meduusoista tai haista. Lisäseikkailua saa ajettaessa nelivetojeepillä - hiekkarannan toimittaessa tien virkaa.

Liikkuminen Fraser Islandilla

Saarelle pääsee lautalla Hervey Baysta. Paikan päälle on asiaa vain nelivetojeepillä, muut kulkuneuvot kun eivät oikein hiekkadyyninavigointiin sovellu. Lisäjännitystä ajeluun tuovat nousu- ja laskuvedet. Samalla pitää varoa lentokoneita, jotka käyttävät hiekkarantaa kiitoratanaan. 

Fraser Islandin villi luonto

Telttailu Fraser Islandilla on suosittua, mutta telttapaikkaa etsiessä kannattaa pitää dingot mielessä. Vaikka villikoirien määrä on laskussa, ovat ne edelleen uhka. Täälläkin pätee sama sääntö kuin muualla maailmassa: älä ruoki eläimiä. Paikallisten neuvo dingo-kohtaamisissa on perääntyä rauhallisesti. Kannattaa pysytellä ryhmissä ja jos matkustat pienten lasten kanssa, älä päästä heitä kirmaamaan turhan kauas.

Niin, se uinti Fraser Islandilla. Unohda koko juttu. Paitsi että saarta ympäröivät merivirtaukset ovat voimakkaita, Fraser Islandin rantoja partioivat aggressiiviset tiikerihait. Bongaa hait mieluummin India Head -näköalapaikalta. Näin ollen myös surffaus ja sukellus ovat poissuljettuja harrastuksia Fraser Islandilla.

Fraser Islandin nähtävyydet

Kuuluisin Fraser Islandin järvistä on Lake McKenzie. Pienen trekkauksen päässä rannalta aukeaa eteen erikoinen näky: dyynien ympäröimänä on kirkkaansininen, viisi metriä syvä järvi. Toisin kuin Fraser Islandin merenpuoleisilla rannoilla, Lake McKenziessä on turvallista uida. Uimisen jälkeen on kiva hengata erikoisella biitsillä ja jäädä paikan päälle auringonlaskuun saakka.

Fraserin pitkällä itärannalla sijaitseva Eli Creek -joki kuljettaa makeaa vettä ylhäältä dyynijärviltä alas mereen. Uikkarit niskaan, kamat autoon ja vaella yläjuoksulle! Eli Creek kuljettaa joka päivä 80 miljoonaa litraa vettä - ja sinut takaisin autollesi.

Takuuvarma turistinähtävyys on saaren itärannan hylky. S.S. Maheno on vanha luksusristeilijä, jota käytettiin sairaala-aluksena ensimmäisessä maailmansodassa. Alus haaksirikkoutui saarelle myrskyssä 1935. Toisen maailmansodan aikana hylky toimi Australian armeijan harjoitusmaalina.

Fraser Island kartalla

Maailman suurin hiekkasaari Fraser Island (kirjoitetaan myös Frazer Island tai Frazier Island) kannattaa mahduttaa Australian matkaan. Unescon maailmanperintölistalla olevalla 120 kilometriä pitkällä hiekkasaarella on yli sata makeanveden järveä valkohiekkaisten dyynien keskellä.

alt

Suunnittele Australian matka

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Fraser Islandilla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.