{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Limaan - KILROY
Matka Limaan - KILROY

Matka Limaan

Perun pääkaupungista Limasta löydät monia mielenkiintoisia museoita ja kirkkoja, joista ei kannata ainakaan missata 1500-luvulla rakennettua katedraalia. Paikan päällä teet läksysi alueen historiasta ja tutustut inkakulttuuriin ennen kuin suuntaat muualle Peruun. San Isidron alueella sijaitseva Huaca Huallamarca, esi-perulainen 300-luvun temppeli, on vierailun arvoinen. Siellä myös pidetään silloin tällöin konsertteja ja näyttelyitä. Matka Limaan tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman perulaiseen historiaan ja kaupunki on myös loistava paikka rentoutumiseen vaikkapa trekin jälkeen. 

Raikuva Lima

Liman yöelämää ei hevillä päihitetä. Groovaa paikallisten kanssa Barrancossa, jossa opit äkkiä eteläamerikkalaisten juhlintataitoja ja siemaile pisco souria, maan kuuluisinta drinkkiä. Jos haluat tanssia aamuun asti ja syödä upealla näköalalla höystetyn, kaupungin parhaan ravintolaillallisen, suuntaa Mirafloresiin. Nauti mereneläviä, ne ovat erityisen herkullisia juuri täällä. Ja sinä joka todella haluat tanssia aamuun asti, kysy paikallisilta rantabileistä!

Tutkimusmatkaile Perussa

Lyhyen kaupunkivisiitin jälkeen on hyvä suunnata kaupungin ulkopuolelle. Vain kahden tunnin lentomatkan päässä on inkakulttuurin ilmentymä: Cuzco. Cuzcossa keskeisin asia on rentoutuminen. Sieltä lähtevät myös monet inka-trekit kohti legendaarista Machu Picchua. Kysy meiltä parhaista vaellusreiteistä!

Muita hyviä kohteita ovat Titicaca-järvi, Arequipa ja Manun kansallispuisto. Jos olet seikkailullisella tuulella, niin voit harkita esimerkiksi kiipeämistä Andeille, joilla riittää huippuja 6000 metriin saakka. Tai sitten voit ottaa allesi hitaan laivan ja matkata läpi viidakon pitkin Amazonia Brasilian puolelle. Matka Limaan lyö alkutahdit seikkailulle Perussa!

Lima kartalla

Perun pääkaupunki on kulttuuriltaan hämmästyttävän rikas ja elämystarjonnaltaan ehtymätön kohde. Vaellukset Machu Picchulle, retket Titicaca-järvelle tai liitovarjolla liitäminen Mirafloresin kaupunginosan kallioilla tekevät Limasta Perun reissun seikkailujen luontevan aloituspisteen. 

alt

Suunnittele matka Peruun

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Limassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.