{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Cuzco (Machu Picchu)

machu-picchu-peru-mountain-inca-trail-cover
machu-picchu-peru-man-sidebar

Machu Picchun matka

Tervetuloa inkojen unohdettuun kaupunkiin ja Perun suosituimpaan matkakohteeseen – Machu Picchuun! Machu Picchu on kokeeneempiekin reissaajien top-listalla, eikä suotta. Tämä yli 2400 metrin korkeudessa sijaitseva Unescon perintökohde lumoaa reisaajan trooppisen vuoristometsän keskeltä. Cuzco on pakollinen pysähdys matkalla Machu Picchulle, mutta itse kaupungissakin on nähtävää ja koettavaa. Matka Machu Picchulle ja Cuzcoon on unohtumaton elämys!

Matka Cuzcoon

Jokaisen reissaajan matka Machu Picchulle alkaa kiehtovasta Cuzcosta. Jos saavut Cuzcoon lentäen, kannattaa varmistaa ikkunapaikka, sillä yläilmoista avautuvat henkeäsalpaavat maisemat. Cuzcon charmi ja maagisuus perustuvatkin sitä ympäröivään Andien vuoristoon.

Matka Cuzcoon on myös mahdollisuus relaamiseen. Cuzco on sekoitus modernia perulaista elämää, Espanjan katolilaisuutta ja inkojen valtakunnan ajan merkkejä. Ensimmäiset päivät kannattaa ottaa rennosti ja totutella korkeaan ilmanalaan vaikkapa nauttimalla koka-teetä, jota on tarjolla joka kojussa ja kuppilassa.

Cuzcossa ei ole vielä kansainvälisiä ketjuravintoloita, joten pääset nauttimaan autenttisista perulaisista antimista: perulaista juhlaruokaa, grillattua marsua, saa lähes joka ravintolasta.

Machu Picchun matka

Machu Picchun maisemat ovat monelle tuttuja koulukirjojen sivuilta ja postikorteista. Mutta niin upeilta kuin valokuvat näyttävätkin, on todellisuus monin verroin hämmästyttävämpi. Henkeäsalpaava näkymä muinaisilta inkaraunioilta on jotakin, jonka takia kannattaa matkustaa toiselle puolelle maapalloa.

Jos trekkaus ei syystä tai toisesta innosta, niin nou hätä! Machu Picchun läheiseen Aguas Calientes kylään pääsee Cuzcosta myös junalla. Laita herätyskello soimaan aikaisin ja matkaa Machu Picchulle ensimmäisellä bussilla jo ennen auringonnousua. Näin varmistat uniikeimman kokemuksen – ilma on useimmiten kirkas eikä muita matkailijoita ole vielä huipulla.

Cuzcon yöelämä

Matka Cuscoon on myös juhlaa! Löydät Cuzcon yöelämän Plaza de Armasin ympäristöstä, jossa bileet jatkuvat usein aamuun asti. Nappaa jääkylmä cusqueña ja syöksy tanssilattialle. Parhaat paikat löydät kapeilta mukulakivikaduilta.

Liikkuminen Cuzcossa

Suurin osa matkaajista saapuu Cuzcoon lentäen. Cuzcosta on hyvät bussiyhteydet isoimpiin kaupunkeihin. Suosittelemme lentämään Limasta Cuzcoon, sillä bussimatka kestää noin 24 tuntia, ja on erittäin epämiellyttävä ylämäkeen kiemurtelevien kapeiden teiden vuoksi. Juna-asemia on kaksi, joten tarkista, mistä junasi lähtee. 

Matkavinkit Cuzcoon

Matka Cuzcoon voi olla myös astetta vauhdikkaampi! Vuokraa moottoripyörä ja suuntaa ulos Cuzcosta ja ylös jyrkille teille – valkoinen Kristus-patsas näyttää sinulle tien. Ylhäältä on upeat näkymät kaupunkiin ja sen ympärille. Jatka matkaasi läpi pienten kylien ja alpakkafarmien ohi.

Kertomuksia Machu Picchulta

Aktiviteetteja Cuzcossa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.