Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Koronavirus ja matkustaminen

Keskeistä asiaa koronaviruksista

Keskeistä asiaa uudesta koronaviruksesta matkustamiseen liittyen

Tämä sivu päivitetty viimeksi 12.6.2020 ko 10.20

Koronavirus (COVID-19) ja sen maailmanlaajuinen leviäminen on vaikuttanut ihmisten arkeen ja matkasuunnitelmiin ympäri maailman niin tällä hetkellä kuin lähitulevaisuudessakin. Epätietoisuus ja epävarmuus aiheuttaa huolta ja kuluttaa energiaa. Vaikka olemmekin jo saaneet valtaosan asiakkaistamme kotiin, paljon on vielä asioita hoidettavana. Ymmärrämme turhautumisen ja teemme hartiavoimin töitä vastataksemme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti. 

Sivulla on paljon tärkeää tietoa. Luethan sivun kokonaisuudessaan ennen yhteydenottoa.

Voinko matkustaa?
Ulkoministeriö suosittaa edelleen tarpeettoman matkustamisen välttämistä.
Ulkoministeriö - Matkustustiedotteet

Matkan peruuttaminen tai siirtäminen myöhemmäksi

Kun otat meihin yhteyttä, varmistathan, että olet yhteydessä oikeaan paikkaan. Viestin kulkeutuminen heti alusta alkaen oikealle henkilölle nopeuttaa asiasi hoitamista.

  • Jos olet ostanut lennot itse verkkosivujemme kautta, ole yhteydessä online-asiaskastukeemme. Aloita yhteydenotto chatin kautta, josta saatat jo saada vastauksesi. Aloita chat tästä.

  • Jos olet matkaa ostaessasi asioinut meidän matkamyyjän kanssa, olethan nytkin yhteydessä häneen. 

    • Kirjoitathan jo sähköpostisi aihe-kenttään matkustuspäiväsi sekä matkasi viite (esim. 20.03.2020 / FI7588721). Tämä nopeuttaa huomattavasti yhteydenottojen käsittelyä. Kirjoita viestiisi selkeästi, "Haluan peruuttaa / siirtää matkaani ulkoministeriön tiedotteeseen viitaten." 

    • Jos matkasi alkuun on yli 14 päivää etkä pääse läpi matka-asiantuntijoidemme puhelimitse, otathan uudelleen yhteyttä parin päivän kuluttua, jotta pystymme palvelemaan asiakkaita, joiden lähtöpäivämäärä on lähempänä. 

Kun toimit näin, voimme peruuttaa matkasi ja olla sinuun yhteydessä mahdollisiin maksupalautuksiin liittyen. Lue lisää maksupalautuksista. Jos olet varannut vain lentoliput, noudatamme lentoyhtiön meille antamia sääntöjä takaisinmaksun suhteen.

Käsittelemme yhteydenotot kiireellisyyssjärjestyksessä. Vastaamme kyllä kaikkiin viesteihin.

Pyydämme, ettet lähettäisi useita uusia yhteydenottoja eri kanavien kautta. Uudet yhteydenotot rekisteröityvät järjestelmäämme uusina tapauksina ja näin ollen tapauksesi voi päätyä usean asiakaspalvelijamme työpöydälle, mikä luonnollisesti hidastaa vastausjonojen purkamista. 

Oletko ulkomailla?

Jos ulkoministeriön suosituksesta huolimatta teit päätöksen lähteä matkaan tai jatkaa matkaasi, olemme toki edelleen apunasi ja tukenasi mahdollisten matkasuunnitelmiesi muutoksien osalta, mutta huomaathan, että jos esim. lennot perutaan tai lomakohteesi sulkee rajat, meillä ei ole mahdollisuutta järjestää erityiskuljetuksia kotiin pääsemiseksi, ja olet itse vastuussa muutoksista aiheutuvista kuluista. 

Tilanne ympäri maailman muuttuu melkeinpä tunti tunnilta uusien viisumisääntöjen ja maahantulorajoituksien sekä näiden seurauksena lentojen peruuntumisina.

Huomaathan, että lentoliikenteen rajoituksien lisäksi useat maat ovat muuttaneet viisumikäytäntöjään, ja edelleen monet maat ovat sulkeneet rajojaan kokonaan. Tilanne muuttuu jatkuvasti, joten otathan tämän huomioon, kun mietit vaihtoehtojasi.

  • Tarkistathan myös matkavakuutuksesi ehdot, jotta vältyt mahdollisesti ikäviltä yllätyksiltä. Ulkoministeriön antaman ohjeistuksen myötä, vakuutusehtosi saattavat sanella, ettei matkavakuutuksesi ole enää voimassa. Suosittelemme muutoinkin, että olet yhteydessä matkavakuutuksesi tarjoajaan, jotta tiedät, kuinka toimia mahdollissa muuttuvissa tilanteissa: on helpompi selvittää asiat etukäteen kuin vasta sitten, kun oikeasti tarvitset apua ja nopeita vastauksia.

Mitä jos joudun karanteeniin matkan aikana?

Jos joudut karanteeniin matkasi aikana, olethan tässä tapauksessa välittömästi yhteydessä vakuutusyhtiöösi selvittääksesi tilanteesi. Karanteenin joutumiseen voi olla eri syitä; olet itse sairastunut, ollut tekemisissä sairastuneiden henkilöiden kanssa tai olet vieraillut joissain tietyissä kohteissa. Kehoitamme kaikkia karanteeniin joutuneita toimimaan annettujen ohjeiden mukaisesti. 

Mitä jos lomakohteeni maa sulkee rajat ja paluulentoni on peruttu?

Moni maa on sulkenut rajojaan, mikä tarkoittaa myös, että lentoyhtiöt ovat joutuneet väliaikaisesti keskeyttämään lukuisia lentoreittejä. Reissukansalta vaaditaan nyt epätietoisuudessa elämistä ja muuttuviin olosuhteisiin mukautumista. Tämä on paljon pyydetty, ja lähetämmekin kaikille maailmalla valtavasti energiaa ja tsemppiä!

Kun lentokentät ja juna-asemat ovat suljettu, ei tilanteessa ole paljoa tehtävissä. Kukin maa päättää omista toimenpiteistään, joiden mukaisesti sitten toimivat sekä lentoyhtiöt että Suomen ulkoasiainhallintokin. Muistathan, että myös matkaajienkin tulee aina noudattaa paikallisviranomaisten ohjeistuksia.

Suosittelemme, että teet viimeistään tässä vaiheessa matkustusilmoituksen. Huomaathan kuitenkin, että:

"Mahdollisissa kotiutuksissa tehdään yhteistyötä EU- ja Pohjoismaiden kanssa. Kotiutuksia pohditaan aina tapauskohtaisesti ja huomioon otetaan kohdemaan kokonaistilanne. On hyvä myös huomata, että ulkoministeriö ei vastaa mahdollisesta kotiutuksesta aiheutuvista kuluista, vaan myös kotiutustilanteessa matkailija vastaa matkakuluistaan itse." (Ulkoministeriö, FAQ)

Matkustusilmoitus on siis sitä varten, että ulkoministeriö saa sinuun tarvittaessa yhteyttä  mahdollisten ohjeistuksien tai järjestelyiden osalta tilanteen kehittyessä.

Paluulippusi aikataulun muutoksen osalta, ole edelleen yhteydessä meihin. On erittäin tärkeää, että olet meihin yhteydessä ja siirrät paluulentosi päivämäärää sen sijaan, että lippusi jäisi ikään kuin käyttämättä.

Autamme myös tarvittaessa majoitusten varauksissa. Jos matkakassasi on jo venytetty äärirajoilleen, pystymme lähettämään varauksesi maksulinkin myös jollekulle toiselle esim. perheenjäsenelle Suomessa.

Jos olet jo saanut siirrettyä paluulentosi päivämäärää, ja tarvitset apua ainoastaan majoituksien osalta, kirjoitathan jo yhteydenottosi aihe-kenttään "Majoitus / varausnumerosi / päivämäärät, joille tarvitset majoitusta" (esim. Majoitus / FI7588721 / 18.-31.03.2020). Tämä nopeuttaa asiasi käsittelyä.

Ajantasaista tietoa COVID-19-viruksesta

Mikä koronavirus oikein on?

Suosittelemme tutustumaan Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen (THL) keräämään tietoon viruksesta.

Vaihtoehtoisesti voit lukea koronaviruksesta myös englanniksi Maailman terveysjärjestön sivuilta.

Maailman terveysjärjestö (World Health Organization, WHO) on julistanut Kiinan Wuhanista löytyneen uuden koronaviruksen maailmanlaajuiseksi pandemiaksi (11.03.2020). 

Tämä poikkeustilanne vaikuttaa meihin kaikkiin, ja meidän kaikkien reissusuunnitelmiin, joten pidetäänhän yhdessä lippu korkealla! 

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.