{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Varaa luottavaisin mielin

Varaa luottavaisin mielin - KILROY

Miksi matkapaketin varaaminen kannattaa?

Matkapaketti on yksinkertaisesti ilmaistuna matkakokonaisuus, joka on paketoitu itsellesi sopivalla tavalla ja siihen voi kuulua juuri niin monta osaa kuin vain haluat. Sana 'matkapaketti' tarkoittaa lakisääteistä turvaa ja suojaa niin rahoillesi kuin suunnitelmillesi.

Matkapaketti tarkoittaa, että olet ostanut ne sinulle räätälöidyt osat yhdellä kertaa samasta paikasta. Matkapaketti tarkoittaa myös, että matkanjärjestäjä on vastuussa muun muassa siitä, että nämä osaset sopivat aikataulullisesti toisiinsa ja asiat reissulla sujuvat kuten on sovittu.

Matkapaketti on tärkeä sana lain edessä. Kun ostat vähintään lennot ja majoituksen meiltä yhtenä pakettina, yhdellä hinnalla, kyse on matkapaketista, ja olet oikeutettu matkanjärjestäjän apuun, jos matkalla sattuu vahinkoja tai koet, ettet saa sinulle luvattua palvelua paikan päällä.

Matkapaketin edut

Ei ole mitään väliä, minkälaiselle matkalle olet lähdössä. Kyseessä voi olla ranta- tai kaupunkiloma, vaellus-, sukellus- tai surffausreissu, kielikurssi, kuntoiluloma tai ihan mikä muu matka tahansa. Kun varaat matkan eri osat yhdestä paikkaa:

  • Saat henkilökohtaista palvelua ja täysin tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden.
  • Käytössäsi on jo valmiiksi neuvotellut diilit luotettavien ja hyväksi havaittujen kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Helppouden ja hyvien hintojen lisäksi saat vaihtoehtoja, joista et välttämättä muuten edes tietäisi.
  • Oikeus matkanjärjestäjän apuun ongelmatilanteissa.
  • Esim. luonnonolojen koitellessa saatat joutua muuttamaan suunnitelmia lennossa. Tällöin saat aina avun: Me tiedämme vaihtoehdot, joten pystymme nopeasti ehdottamaan vaihtoehtoista ohjelmaa tai matkustusreittiä. Ja mitä emme tiedä, selvitämme puolestasi.
  • Jos lentoyhtiö peruu lentosi, etsimme parhaan mahdollisen vaihtoehdon tilalle. Päivitämme myös mahdolliset muutokset lentolippuusi.
  • Sinulla on parempi käsitys budjetista. Kun tiedät kulut etukäteen, pystyt varautumaan paremmin ja vältyt yllätyksiltä. Sinulta ei siis jää mitään kokematta sen takia, että reissussa tapahtuisi jotain yllättävää, jota et ollut budjetoinut. Ja kun hoidat maksut etukäteen, sinun ei tarvitse kantaa isoja rahasummia mukanasi.
  • Muutos- ja peruutusoikeus. Mahdollisista peruutuskuluistakin voit saada rahasi takaisin, jos sinulla on matkavakuutus. Saat aina matkaasi koskevat muutos- ja peruutusehdot tiedoksesi ennen maksua.

 

Ota yhteyttä ja kerro minne päin maailmaa seikkailumielesi sinua johdattelee, niin suunnitellaan seuraava reissusi yhdessä. Kerro toiveistasi ja budjetistasi, niin vinkkaamme reissuhaaveitasi vastaavista surffikursseista, safareista, vapaaehtoistöistä – tai minkälaisista seikkailuista nyt sitten haaveiletkaan!

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.