Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Miksi matkustaa USA:han?

Miksi matkustaa USA:han - KILROY

Yhdysvalloista on vaikea olla pitämättä

USA on ikisuosikki reissaajien keskuudessa eikä ihme, sillä USA on monipuolinen kohde niin maisemien, kulttuurien, kaupunkien kuin aktiviteettimahdollisuuksienkin osalta. Erityisesti road trippailu on suosittua: omaa vauhtia ja reittejä liikkuessasi suuntaat aina omiin suosikkikohteisiisi ja hyödynnät parhaalla mahdollisella tavalla USA:n monipuolisuuden. Tiet ovat pääsosin hyvässä kunnossa, suunnistaminen on helppoa ja maisemat matkan varrella tekevät pitkistäkin road trip -etapeista ikimuistoisia!

Mikä USA:ssa on niin kiehtovaa?

Avaa Spotify ja ikkunat, laita aurinkolasit silmille ja valmistaudu eeppisiiin seikkailuihin aavikkoteillä, kaupunkien valomerissä, idyllisissä rannikkokylissä ja majesteettisissa kansallispuistoissa. Lähde matkaan kaverin kanssa ja ota ilo irti USA:n monipuolisista maisemaherkuista!

1. Monipuolisuus

Yhdysvallat on valtava maa ja sen rajojen sisään mahtuu vaikka mitä: dynaamisia miljoonakaupunkeja ja kulahtaneita, tunnelmallisia kadunvarsimotelleja, upeita hiekkarantoja ja karun komeita vuoristoja.

USA:ssa ihmettelet ja ihailet samalla reissulla yhtä lailla korkeuksiin kurottavia lasiseinäisiä pilvenpiirtäjiä kuin tuhatvuotisia punapuita ja shoppailet vuorotellen valtavissa tavarataloissa ja pikkukylien viehättävissä putiikeissa; tutustut karun kauniisiin maisemiin Alaskassa ja massiivisiin tulivuoriin trooppisella Havaijilla; loikoilet palmupuiden alla Floridassa ja uppoudut historian kertomuksiin Bostonissa.

USA:ssa on jotakuinkin kaikkea, ja juuri siksi moni palaa sinne kerta toisensa jälkeen. 

Yosemiten kansallispuisto on vain yksi hyvä syy matkustaa USA:han - KILROY  

Selaa esimerkkireittejä
Selaa vaihtoehtoja, poimi ideat ja vinkit talteen ja suunnittele sitten oma road trip -matkasi.
Road trip USA:ssa

2. Road trippailun huuma

Kun olet valmis seikkailuun ja haluat toteuttaa matkan omaa vauhtiasi ja reittejäsi, on auton vuokraaminen osuva vaihtoehto. USA on autoilun luvattu maa – niin hyvässä kuin pahassakin – joten ota ilo irti ja lähde kruisailemaan! 

Voit tietenkin suunnitella road trip -reittisi ihan miten itse haluat: valitse mielenkiintoisimmat kaupungit, tee taustatutkimusta ja ota reitillesi kaikki odoimmat pikkukylien tapahtumat, lähde matkaan ilman suunnitelmaa ja heitä kolikkoa aina tienhaarassa. Teitpä valintasi miten tahansa, luvassa on varmasti ikimuistoinen reissu!

Olemme koonneet muutamia esimerkkireittejä omien kokemuksiemme perusteella. Miten olisi esimerkiksi road trip aurinkoisessa Floridassa tai Kalifornian rannikkomaantiellä? Tai ehkä haaveissasi kutkuttelee kuuluisa Route 66 -reitti? Selaa kaikkia USA:n esimerkkireittejämme, poimi ideat talteen ja suunnittele sitten oma road trip -reissusi!

Road trip Kaliforniassa on USA:n matkan parhaimmistoa - KILROY

Vuokra-auto Alamolta

Kun vuokraat auton meidän kautta etukäteen, pääset käsiksi rahanarvoisiin etuihin. Teemme yhteistyötä Alamon kanssa, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan erityisehtoja nimenomaan nuorille kuskeille.

 • Tavallisesti alle 25-vuotiailta peritään erillinen nuoren kuskin maksu, mutta kun varaat auton meidän kautta etukäteen, säästät rahaa sen sijaan, että tekisit varauksen vasta paikan päällä. 
 • Hoidat kaikki autonvuokraukseen liittyvät asiat etukäteen, mikä nopeuttaa ja sulavoittaa vuokrausprosessia reissun päällä. 
 • Kun noudat autoa, voit vielä vaihtaa mallia varaamasi autoluokan puitteissa. 
 • Vuokrasopimuksessa ei ole kilometrirajoituksia. 
 • Kaikki tarvitsemasi vakuutukset sisältyvät vuokraan, joten vältyt ikäviltä yllätyksiltä, jos reissussa sattuu ja tapahtuu jotakin.

 

3. Ikoniset surffikohteet

Et yksinkertaisesti voi reissata USA:ssa ilman, että nouset surffilaudalle. Tai noh, toki voit, mutta surffaus ja USA kuuluvat sen verran tiiviisti yhteen, että on enemmän kuin suositeltavaa lisätä surffikurssi matkasuunnitelmiisi. Erityisesti Kalifornian rannikko ja tietenkin Havaiji ovat surffaajan paratiiseja.

Sen lisäksi että Havaiji on upea paratiisi ja mielenkiintoinen tuliperäisen maastonsa vuoksi, siellä yhdistyy 2 USA:n ikonista reissumuotoa: road trippailu ja surffaus! Testaa tasapainoasi ja rentoa surffarin elämää esim. Waimea Bayssa, Ehukai Beachillä tai Waikiki Beachillä.

Kaliforniassa taas Los Angeles ja San Diego ovat niitä kuuluisimpia surffispotteja. Kurkkaa esim. 4 päivän surffikurssi Dana Pointissa.

Surffikurssi Kaliforniassa kuuluu USA:n matkaan - KILROY

 

4. Lumoavat kansallispuistot

Kansallispuistojen lumo ansaitsee erityismaininnan aina kun puhutaan USA:ssa matkustamisesta. Kuten niin moni muukin asia Yhdysvalloissa myös kansallispuistot ovat valtavan kokoisia. Neliökilometrit eivät kuitenkaan ole ainoa vaikuttava osatekijä kansallispuistojen kiehtovuudessa: luonnon monimuotoisuus ja hulppeat maisevat tekevät vaikutuksen skeptisimpäänkin seikkailijaan.

Helpoiten ja kätevimmin pääset kansallispuistoihin omalla autolla, eli kansallispuisto-etappi on täydellinen lisä road trip -suunnitelmiisi. Eri kansallispuistoissa on erilaisia ohjeistuksia omalla autolla liikkumiseen, yöpymiseen ja retkeilyyn, mutta kaikista yksityiskohdista saat tietenkin infoa kysymällä. 

USA:ssa on kuutisenkymmentä kansallispuistoa, joiden lisäksi vielä pitkä lista muita erilaisia luonnonsuojelu- ja retkeilyalueita. Suosittelemme, että lisäät vierailulistallesi ainakin Yosemiten, Yellowstonen, Rocky Mountainsin, Grand Canyonin, Zionin ja Freat Smokey Mountainsin puistot. Kaikkialle ei ehkä kannata edes yrittää yhdellä reissulla, mutta näistä on hyvä aloittaa haaveilu – ja suunnittelu!

Yellowstonen kansallispuisto on yksi USA:n kuuluisimmista luontonähtävyyksistä - KILROY

5. Hyvää ruokaa

Yksi matkustamisen parhaista puolista on kaikenlaiset ruokakokemukset, uudet makumaailmat ja ruokakulttuurin sosiaalinen puoli. USA:ssa herkuttet monenmoisella ruoalla, joka on ottanut vaikutteita jotakuinkin kaikkialta maailmasta. Jokaisesta kylästä löytyy se oma erikoisuus, mutta tässä muutama poiminta erityisen ruokakulttuurilla mitattuna rikkaista kaupunkikohteista:

 • San Francisco – Hyvää ruokaa joka lähtöön ja mahdollisesti maan parhaat ruokatorit ja -markkinat
 • Chicago – Italian beef -leipä ja paikallinen erikoisuus: piirakkaa muistuttava pannupitsa
 • Austin – Grilliruokaa, pihvejä ja tex-mexiä. Varaa jalkaan housut joustavalla vyötäröllä ja heittäydy Austinin ruokamaailmaan!
 • New Orleans – Testaa miltä maistuu ranskalaisia, espanjalaisia ja länsiafrikkalaisia vaikutteita yhdistelevät creole- ja cajun-keittiön antimet! 
 • Savannah – Erityisesti jos merenelävät kuuluvat lempiruokiesi listalle, suuntaa Savannahiin! 

Ruokaelämykset ovat iso osa USA:n matkaa - KILROY

6. Uusia tuttavuuksia

Yksi asia, jonka huomaat heti matkasi alussa on ystävälliset ihmiset. Jöröjä löytyy kaikkialta, mutta ehdottomasti valtaosa amerikkalaisista on erittäin avoimia ja seurallisia, mikä tekee reissaajan elämän helpoksi ja saa olon tuntumaan tervetulleeksi. Paikallisilta kuulet parhaat tarinat ja vinkit matkan varrella, joten pistä small talk -taitosi testiin. 

Suunnittelipta sitten matkaa yksin tai kaverin kanssa, ja toteutitpa reissusi sitten omatoimisesti tai liittymällä jollekin pienryhmäseikkailulle, löydät varmasti seuraa, kun vain olet itse avoin. Sen lisäksi, että paikalliset ovat mukavaa väkeä, on USA:ssa paljon muita nuoria reissaajia, joihin tutustua ja joiden kanssa jakaa upeita reissukokemuksia! 

 

Valmiina USA:n seikkailulle? Varaa aika matkasuunnitteluun reissuasiantuntijoidemme pakeille, niin voitte yhdessä räätälöidä sinulle unelmiesi USA:n matkan. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa aika matkasuunnitteluun

Hyvä matkaseura tekee matkasta kuin matkasta ikimuistoisen - KILROY

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Seuraava matka USA:han?

Jos USA houkuttelee matkakohteena, mutta kaipaat vielä hieman apuja itse ideointiin ja käytännön järjestelyihin, ota yhteyttä. Räätälöimmme matkat aina yksilöllisesti: soita, chattaa, lähetä sähköpostia tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman!

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.