{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Grand Canyonin kansallispuisto - KILROY
Grand Canyonin kansallispuisto - KILROY

Grand Canyonin kansallispuisto

Kilometrikaupalla pystysuorana alaspäin syöksyviä kanjoneita ja terävien huippujen hallitsema maisemaa avautuu eteesi auringon valellessa kaiken kullanhohtoisin sävyin; Grand Canyon on dramaattisuudessaan henkeäsalpaavan kaunis. Laskeudu kanjonin pohjalle ja patikoi intiaanien jälkeensä jättämillä poluilla. Kokemus on yksi USA:n matkasi ehdottomista kohokohdista!

Auringonlasku ei ehkä koskaan ole tuntunut yhtä sykähdyttävältä, kuin tämän maiseman äärellä. Terävästi laskeutuvat jyrkänteet ja korkeuksiin kohoavat huiput piirtävät mystisen oloista sahamaista maisemaa, jota auringon punertavat värit pehmentävät.

Grand Canyonin matka

Nykyisin kanjoni on monen Yhdysvaltoja reissaavan matkan kohokohta. Vuosittain 4-5 miljoonaa ihmistä haluaa tutustua tähän ihmeelliseen maisemaan vaeltaen, jokea pitkin matkaten tai vain maisemapaikoilta ihaillen.

Grand Canyonin eteläosa on kaikista suosituin vierailukohde, ja se on auki vuoden ympäri. Pohjoisosa on auki vain kesäisin. Mikäli haluat ajaa pohjoisesta etelään koko matkan, kilometrejä kertyy 500. Grand Canyonin lämpötilat kohoavat kuumimmillaan jopa 40 asteeseen kesällä, joten vaeltajien on muistettava riittävä nesteytys, ettei veto uuvu.

Nähtävää ja seikkailtavaa

Monet matkanjärjestäjät tarjoavat erityyppisiä retkipaketteja kanjoniin. Seikkailuhenkisempi ei meinaa pysyä nahoissaan huomatessaan, mitä kaikkea täällä voi tehdä. Vaeltamisen ohella tarjolla on koskenlaskua, ratsastusta ja maastopyöräilyä. Kanjonia voi ihmetellä myös helikopterista käsin.

Mikäli suunnittelet vaelluksen tekemistä, huomioi, että kanjoniin laskeutumiseenkin menee aikaa, joten päiväretki on liian optimistinen aikataulutus. Kanjonin pohjalla kuumuus tuntuu voimakkaammalta kuin ylempänä, joten riittävien vesivarastojen mukaan pakkaaminen on välttämättöntä. Reiteillä on myös pysyttävä, sillä vuosittain eksyneitä varten tarvitaan melkoinen etsintäpartioiden määrä.

Jos taas haluat matkata kanjonin päästä päähän jokea pitkin moottoroidulla lautalla, varaa reissuun kuusi päivää. Ympäristöystävällisempi ja kiinnostavampi matka kestää kaksi viikkoa pelkällä lihasvoimalla toteutettuna.

Tammikuussa 2006 avattu Skywalk sijaitsee hualapai-intiaanien reservaatissa kanjonin länsiosassa. Skywalkissa kävelet korkean reunan yli lasista siltaa pitkin allasi 1 200 metrin pudotus - mitä mainioin tilaisuus päästä sinuiksi korkeanpaikankammosi kanssa siis.

Liikkuminen Grand Canyonilla

Voit liikkua paikasta toiseen omalla autolla, bussilla tai junalla. Vuokra-auto tai asuntoauto onkin yksi helpoimmista tavoista kiertää Amerikkaa. Jos suuntaat pohjoiseen, muista tsekata, että se on auki kyseisenä aikana. Yleensä alue avataan toukokuun lopussa ja pysyy auki läpi kesän.

Grand Canyon kartalla

Tämä huikea kanjoni sijaitsee Pohjois-Arizonassa, Yhdysvalloissa, samannimisessä kansallispuistossa. Peräti 446 kilometriä pitkä, 6-29 kilometriä leveä ja jopa kaksi kilometriä syvä dramaattinen kanjonimaisema jatkuu Coloradoon asti. Colorado-joki, joka edelleenkin virtaa syvällä kanjonin pohjalla, koversi voimallaan Grand Canyonin yli kuusi miljoonaa vuotta sitten. Grand Canyon kuuluu myös UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle.

Kertomuksia Grand Canyonilta

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Grand Canyonilla

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.