{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Yellowstonen kansallispuisto

Yellowstonen kansallispuisto - KILROY
Yellowstonen kansallispuisto - KILROY

Yellowstonen kansallispuisto

Karhuja, biisoneita ja susia. Jyliseviä vesiputouksia, lumihuippuisia vuoria ja silminkantamattomiin mäntymetsiä. Yellowstonen kansallispuisto USA:n Kalliovuorilla tarjoaa jylhiä kokemuksia - sekä luontoa rakastaville, historiafriikeille että seikkailijoille. Matkaa Yellowstoneen ei voi jättää tekemättä!

Yellowstonen kansallispuistosta löydät muun muassa 228 kilometriä pitkän, jousipyssyn muotoisen tien nimeltä Grand Loop Road. Tällä tiellä voit ajaa läpi mutkittelevan maiseman, kuten useimmat puiston vuosittaisista 2-3 miljoonasta vierailijasta tekevät. Alueella on lukuisia mukavia leiriytymis- ja piknikpaikkoja, joilla voi pitää rentoutumishetkiä ja syödä välipalaa.

Yellowstone – Harmaakarhuja, puhveleita ja antilooppeja

Eräs Yellowstonen suurimmista kiinnostuksenkohteista on puiston monipuolinen eläimistö. Yellowstone on eräs harvoista alueista, jossa vielä elää suuria harmaakarhuyhdyskuntia. Jos olet onnekas, saatat nähdä vilauksen näistä hurjista puiston kuninkaista, tai ruskeakarhuista, jotka myös elävät alueella. Paras mahdollisuus karhujen bongaukseen on aamun koitteessa ja illan hämärtyessä.

Pitäydy kuitenkin turvallisen välimatkan päässä - karhut voivat painaa jopa 400 kiloa, eivätkä ne katso hyvällä häirikköjä! Muualla puistossa voi nähdä peuroja, punapeuroja, antilooppeja ja suuria puhveleita, jotka usein vaeltelevat pitkin puiston teitä, missä maaperä on vähemmän rankkaa.

Seikkaile Yellowstonen omassa Grand Canyonissa

Jos haluat tuntea luonnonvoimien hurjuuden, on tähän monta mahdollisuutta. Eräs kauneimmista paikoista puistossa on 23 km pitkä Grand Canyon (kyllä, tämä on kanjonin nimi - joskaan se ei ole se tietty Grand Canyon!) keltaisine kivineen, joiden mukaan puisto nimettiin. Lisäksi alueen yli 290 vesiputousta ja jylisevä Yellowstone River ovat mahtavia nähtävyyksiä!

Sihisevä ja pihisevä geysir Old Faithful

Matkallasi Yellowstoneen sinun kannattaa tehdä retki alueen monille kuumille lähteille ja geysireille. Näitä alue on pullollaan, sillä maan alla hehkuu ja kytee jatkuvasti... Eräs suosituimmista vierailukohteista on "Old Faithful", ystävällisellä nimellä varustettu geysir, jota ympäröi kiehuvan kuuma muta. Geysir käynnistää shownsa aina 30 minuutin - 1,5 tunnin välein, mutta jokainen ryöpsähdys kestää kuitenkin vain muutaman minuutin. Lyhyen ajan sisällä korkealle ilmaan syöksähtää tuhansia litroja vettä.

Yellowstonen kansallispuisto kartalla

Tämä ainutlaatuinen luonnonsuojelualue levittäytyy yli Wyomingin osavaltion aina Idahoon ja Montanaan saakka. Puisto perustettiin 1872 planeettamme ensimmäiseksi kansallispuistoksi ja nykyään se on maailmankuulu rikkaasta luonnostaan. Yellowstonessa asuu esimerkiksi enemmän kuin 322 lintulajia ja sieltä löytyy yli 300 geysiriä maaperän vulkaanisuudesta johtuen.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Yellowstonen kansallispuistossa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.