Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Yksin matkustavan top 5 kohteet

Yksin matkustaminen

5 ehdotonta kohdetta yksin matkustavalle

Yksin matkustamisessa on monia hyviä puolia. Kun olet uusissa tilanteissa yksin, opit tuntemaan itseäsi uudella tavalla ja kasvat ihmisenä. Mutta erityisesti jos olet lähdössä matkaan ensimmäistä kertaa, mikä tahansa kohde ei välttämättä ole järkevä ratkaisu. 

Yksin matkustaminen ja omillaan olo tuo matkaperhoset vatsaan ja myös onnistumisen tunteet pintaan. Halutessasi yksin reissaaminen loppuu kuitenkin heti, kun saavut hostelliin, sillä reppureissaajat löytävät toisensa niin hostelleista, busseista kuin seikkailumatkoiltakin, joten seuraa löytyy maailmalta aina!

Vaikka päättäisitkin lähteä reissuun soolona, se ei tarkoita, että sinun pitäisi stressata matkajärjestelyistä yksin. Kun kaipaat neuvoja unelmiesi matkan toteuttamiseen, varaa aika matkasuunnitteluun asiantuntijoidemme pakeille. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton aika matkasuunnitteluun

1. Kaakkois-Aasia 

Yksin matkustavan parhaat reissukohteetKoko Kaakkois-Aasian alue on loistava kohde yksin reissaavalle, mutta esimerkiksi Thaimaa tai Bali soveltuvat erityisen loistavasti yksin matkustaville. Yleisesti ottaen Kaakkois-Aasiassa on helppo liikkua, matkaaminen on edullista ja vaihtoehtoja riittää niin majoituksen kuin tekemisenkin osalta.

Lisäksi alueella liikkuu paljon reppureissajia, joten jos et halua kiertää nähtävyyksiä yksin tai testaat uusia ravintoloita mieluummin porukalla, on seuran löytäminen helppoa. Tutustut samanhenkisiin reissaajiin esimerkiksi, kun osallistut seikkailumatkoille, vapaaehtoistöihin tai sukelluskurssille. Bongaat retkiseuraa myös esim. hostellin aamiaiselta tai illanvietoista.

2. Australia

Matkakohteita yksin matkustavalle - KILROYSen lisäksi, että ajatus matkasta kirjaimellisesti maapallon toiselle puolelle on houkutteleva, niin Australia on hyvä kohde myös rennon ilmapiirin ansiosta. Australiassa reissaajalle riittää aktiviteetteja: opettele vaikka surffaamaan ja tutustu siinä samalla kurssikavereihin. Bussipassilla reissaat kätevästi rannikolta toiselle. Australiassa on paljon nuoria reppureissaajia, mikä tarkoittaa myös hyvää valikoimaa laadukkaita hostelleita ja muita edullisia yöpymisvaihtoehtoja. Ja englannin kieli auttaa tietenkin kommunikointia. 

Australiassa voit viipyä myös pidempään, jos hyödynnät Working holiday -mahdollisuuden. Hanki asianmukainen viisumi ja rahoita seikkailujasi vaikka kokonaisen vuoden verran!

3. Meksiko

Yksin matkustavan matkakohteet - Meksiko - KILROY

Salsa, tequila, ranta ja Maya-kulttuuri – Meksiko kutsuu! Moni reissaaja on menettänyt sydämensä Meksikolle. Lämmin tunnelma toivottaa reissaajan tervetulleeksi ja pian tunnet jo olevasi kotona.

Meksiko on monipuolinen kohde ja jos maltat matkata turistien täyteisestä Cancunista eteenpäin, löydät Meksikon todelliset helmet. Starttaa reissusi esimerkiksi lyhyellä espanjan kielikurssilla: opi kieltä ja tutustu samalla mahdollisiin uusiin reissukavereihisi. Jukatanian niemimaa on täynnä kauniita hiekkarantoja, hienoja sukellus- ja snorklauskohteita sekä hyviä surffikouluja. Meksikon rikas Maya-historia on niin ikään kiehtovaa katsottavaa.

Meksikosta matkustat myös helposti esimerkiksi Guatemalaan, Costa Ricaan ja Panamaan. 

4. USA

Yksin matkustavan matkakohteet - KILROYYhdysvaltoihin matkaajan kannattaa pitää mielessä, että maa on valtava, mikä tarkoittaa pitkiä välimatkoja – tämä toki on sama fakta niin yksin kuin porukallakin reissaavalle. Aina voit toki lentää paikasta toiseen, mutta todelliseen amerikkalaiseen tunnelmaan pääset perinteisellä road tripillä ja asiaankuuluvilla bensa-asemapysähdyksillä. Aloita reissusi jostakin isosta kaupungista, tutustu muihin reissaajiin hostellissa, vuokratkaa auto tai lähde tien päälle pienryhmässä.

Toisinaan suomalaisille vieras small talk on taito, jonka amerikkalaiset taitavat. Ota tästä hyöty irti: ihmisiin tutustuminen on helppoa! Säilytä maalaisjärki, mutta ihan kaikkea ei tarvitse Amerikassakaan epäillä. Juttutuokio ruokaostoksilla saattaa johtaa vaikka kutsuun Kiitospäivän perheillalliselle! 

5. Uusi-Seelanti

Yksin matkustavan matkakohteet - KILROYUusi-Seelanti on todellinen seikkailijan unelma. Oletpa sitten missä päin Uutta-Seelantia tahansa et ole koskaan 2,5 tuntia kauempana rannikosta. Paikalliset ovat äärimmäisen ylpeitä maastaan ja äärimmäisen vieraanvaraisia. Kutsu tulla syömään uuden tuttavuuden kotiin ja spontaani kaupunkikierros eivät ole harvinaisuuksia Uudessa-Seelannissa.

Uudessa-Seelannissa reissaaminen onnistuu helposti joko matkapakulla tai bussipassilla. Minne ikinä menetkin, löydät varmasti tekemistä melontaretkien, laskuvarjohypyn, vaelluksien ja hiekkadyynisurffauksen vaihtoehdoista.

Maassa on laaja hostelliverkosto ja erityisen kattava ja ilmainen turistikeskus. Australian tapaan myös Uuteen-Seelantiin voit lähteä Working holiday -viisumilla

Turvallisuus matkassa

Kun valmistaudut reissuun hyvin, sinun ei tarvitse huolehtia matkan aikana. Varaa hostellit etukäteen ainakin ensimmäisiksi päiviksi ja suunnittele reissusi huolella. Suunnitelmia voi tietenkin aina muuttaa matkan aikana, mutta lähdet reissuun turvallisemmin mielin, kun sinulla on jotakin, mitä vasten peilaat päätöksiäsi.

Lue lisää yksin matkustamisesta ja yleisestä matkaturvallisuudesta ja unohda sitten turha huolehtiminen. Jos kaipaat suunnitteluapua ja vinkkejä vaihtoehtojen rajaamiseen, varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai myymäläämme, niin suunnitellaan yhdessä. Reissaavat asiantuntijamme auttavat mielellään ja vastaavat myös niihin kysymyksiin, joita et välttämättä edes osaa itse kysyä!

Varaa maksuton aika matkasuunnitteluun

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.