{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Ryhmämatkavakuutus

Ryhmämatkavakuutus - KILROY

Matkavakuutus ryhmälle

Suunnittelet sitten minkälaista matkaa tahansa, suosittelemme aina, että lähdet reissuun matkavakuutuksen turvin. Erityisesti, kun kyseessä on ryhmämatka, kannattaa vakuutusasiat tarkistaa huolella jo etukäteen. Ryhmänjohtajan kannalta ehdottomasti paras tilanne on, jos ryhmällä on yhtenäinen ryhmävakuutus. Näin nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa tiedät heti, mitä tehdä: minne ottaa yhteyttä, ja mitkä ovat vaihtoehtonne, mitä vakuutus kattaa ja mitä ei.

Voit ottaa ryhmävakuutuksen matkallanne, jos ryhmässänne on vähintään 10 henkilöä. Tällä sivulla on esitelty muutamia esimerkkitapauksia meidän kautta hankitun matkavakuutuksen kattavuudesta. Kaikki tarkemmat ehdot, korvaussummat, vakuutuksen rajoitukset ja vakuutuksen käyttöönottoon liittyvät yksityiskohdat saat ottamalla yhteyttä.

Laita viestiä & kerromme lisää

Suomenkielinen hälytyskeskus päivystää 24/7. Saat avun kaikkialla maailmassa ja mihin kellonaikaan tahansa.

Mitä jos....

Kone on laskeutunut kohdemaahan ja reissunne on pääsemässä vauhtiin. Osa ryhmän matkatavaroista on kuitenkin kadonnut matkalla tai myöhästynyt jatkolennoltanne. Opas jo odottaa ettekä voi jäädä lentokentälle ihmettelemään ja odottelemaan seuraavaa lentoa, jonka kyydissä puuttuvat matkalaukut todennäköisesti ovat. 

  • Vakuutus korvaa myöhästyneitä matkatavaroita välttämättömien vaatteiden ja hygieniatuotteiden osalta 268€/hlö asti.

Olette museovierailulla, kun joku ryhmästänne horjahtaa rappusissa ja nyrjäyttää nilkkansa. Ryhmän jäsen ei pysty kävelemään ja tarvitsee välitöntä lääkärihoitoa.

  • Vakuutus kattaa lääkärihoidon sekä julkisissa että yksityistissä sairaaloissa ilman rajoituksia kaikkialla maailmassa. Jos nilkka onkin enemmän kuin nyrjähtänyt, ja ryhmän jäsenen on keskeytettävä matka, kattaa vakuutus myös kotiinkuljetuksen takaisin Suomeen.

Ryhmänne on vierailulla kuuluisassa, historiallisessa kirkossa, kun yksi ryhmän jäsenistä tönäisee vahingossa esillä olleen maljakon kumoon ja se menee rikki. Maljakko osoittautuu äärimmäisen arvokkaaksi, ja olette korvausvastuussa. 

  • Vakuutus kattaa henkilö- ja esinevahingot tällaisissa tapauksissa. Vakuutus korvaa tahattomat vahingot myös esim. hotellilla.

Käppäilette vilkkaalla kadulla, kun yksi ryhmänne jäsenistä tulee ryöstetyksi: laukku sisältöineen katoaa nopeasti olkapäältä ohi kiitävän mopoilijan matkaan. 

  • Vakuutus korvaa varastettuja ja vahingoitettuja matkatavaroita aina 1,340€ / varkaus / hlö asti.

Reissuunne sisältyy vaellus mielettömissä maisemissa. Yksi ryhmänne jäsen kuitenkin putoaa kalliolta ja murtaa jalkansa pahasti. Tapaturma vaatii välittömän helikopterikuljetuksen sairaalaan, ja ryhmän jäsenen kotimatka lykkääntyy vamman hoitamisen takia.

  • Vakuutus kattaa urheiluaktiviteeteissa sattuneet tapaturmat. Tämä koskee juurikin vaellusta, mutta myös esim. hiihtoa ja sukellusta. Vakuutus ei kuitenkaan kata esim. moottoriurheilua eikä ammattilaisurheilua. Myös extreme-lajit on rajattu perusvakuutuksen ulkopuolelle. Jos suunnittelette urheiluaktiviteetteja, tarkista vakuutuksen kattavuus aina etukäteen, jotta varmistat, että se kattaa kaikki aktiviteettinne toivomallanne tavalla.  

Muutoin huikea reissunne saa yllättävän ja pelottavan käänteen, kun maanjäristys koettelee aluetta ja pistää hetkessä suunnitelmanne uusiksi. Ryhmänne on päästävä välittömästä pois alueelta. 

  • Vakuutus kattaa evakuoinnin esim. juurikin luonnonkatastrofin sattuessa. Ryhmänne siirtymisestä turvalliselle alueelle ja edelleen kotiin aiheutuneet kustannukset hoidetaan vakuutuksen turvin. Ryhmän jäsenet voivat lisäksi saada kriisiapua. 

Olette matkalla lentokentälle hyvissä ajoin paluulentoanne varten. Tilaamanne bussikuljetus kuitenkin pettää kesken kaiken: rengas puhkeaa matkalla ja myöhästytte paluulennoltanne.

  • Jos myöhästytte paluulennoltanne vastaavan odottamattoman syyn vuoksi – esim. liikenneonnettomuudesta aiheutunut odottamaton ruuhka – vakuutus korvaa uudet lentoliput ja tarvittaessa majoituksen uutta lentoanne odottaessanne. Vakuutus korvaa myös, jos lento on peruttu tai ylivarattu. 

 

Kysyttävää ryhmämatkavakuutuksesta? Kysy yksittäisestä korvauskohdasta tai käytännön asioista, pyydä tarjous tai tarkista matkakohteenne sisältyminen tarjoamamme vakuutuksen piiriin. 

Kysy ryhmämatkavakuutuksesta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.