{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Säästä aikaa, vaivaa & rahaa

Säästä aikaa ja vaivaa matkajärjestelyissä - KILROY

Opinto- ja muiden ryhmämatkojen järjestäminen ei aina ole yhtä suoraviivaista kuin oman lomamatkan suunnittelu ja varaaminen.  Ammattitaitoisen suunnittelun lisäksi tarjoamme kaikille ryhmän opiskelijoille myös ISIC-opiskelijakortin kaupan päälle. 

Ryhmämatkojen asiantuntijoillamme on pitkä kokemus opinto- ja muista ryhmämatkajärjestelyistä sekä henkilökohtaisesti myös monesta matkakohteesta, joten saat varmasti arvokasta ja ammattimaista apua matkajärjestelyihisi.

Meillä on myös laaja yhteistyökumppaneiden verkosto ympäri maailman, minkä ansiosta voit suunnitella matkasi joustavasti niin lentojen kuin hostellien ja hotellienkin osalta ja saat suunnitelmillesi aina kilpailukykyiset hinnat. Meidän avulla säästät aikaa, rahaa ja hermojasi.

Moniosainen järjestelyprosessi

Kaiken kaikkiaan erilaisten ryhmämatkojen järjestely vie aikaa, vaatii valmisteluja ja saattaa tuntua hallitsemattomalta joukolta epävarmuustekijöitä. Mutta juuri siksi asiantuntijamme ovat auttamassa ja neuvomassa. Ryhmämatkapaketimme ovat kokonaisuuksia, jotka sisältävät kaiken tarvitsemasi onnistuneen matkan järjestämiseksi. 

Ryhmämatkan järjestelyssä tulee ottaa huomioon useita asioita:

  • Varaat lento- ja junalippuja sekä majoitusta monelle henkilölle yhtä aikaa, yrität saada kaikki mahtumaan samalle lennolle ja samaan hotelliin.
  • Käsittelet isoja rahasummia.
  • Opinto- ja ryhmämatkat ovat enemmän kuin paikalla pääsy ja majoittuminen; matkalta vaaditaan kunnon sisältöä, järkevää ajankäyttöä, toimivia yhteyksiä, uusia kokemuksia, onnistuneita hetkiä ja hyviä muistoja.
  • Matkan järjestely on aikaavievää ja vaatii resursseja, jotka ovat pois muusta tekemisestä.
  • Usein aikataulut ovat tiukkoja, joten kuljetuksissa ja muissa matkanjärjestelyissä ei ole varaa virheisiin.
  • Perillä voi aina sattua ja tapahtua ja voit joutua improvisoimaan lennosta. Tällöin järjestelyapu kaupunkia tuntevalta matka-asiantuntijalta on paikallaan: saat neuvot ja järjestelyt kätevästi myös silloin, kun joudut muutamaan suunnitelmia.

Lento- ja majoitusvarauksien lisäksi saat tietoa kohdekaupungin retkimahdollisuuksista, julkisesta liikenteestä, ruokapaikoista, kulttuurinähtävyyksistä ja tietenkin opintovierailuista. Saat arvokkaita neuvoja esimerkiksi aikataulutuksesta ja ryhmäkoon huomioimisesta matkaohjelman suunnittelussa.

Autamme kaikissa järjestelyissä ja teemme varaukset, jotta sinä voit tiedon etsimisen sijaan tehdä valintoja, jotka sopivat parhaiten suunnittelemallesi opinto- tai muulle ryhmämatkalle.

Älä anna matkajärjestelyjen säikäyttää, vaan lähde rohkeasti matkaan!

ISIC-opiskelijakortti

Kun ostat ryhmämatkasi meiltä, tarjoamme kaikille ryhmän opiskelijoille ISIC-kortit. Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on ulottuvillasi yli 130 maan opiskelija-alennukset!

Näiden etujen joukossa on muun muassa tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä opiskelija-alennuksia ja -etuja esimerkiksi ravintoloissa ja museoissa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.