{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Ryhmälennot

Ryhmälennot - KILROY

Ryhmämatka alkaa kuten mikä muukin reissu: lennoilla. Ryhmälentojen omatoiminen ostaminen ei kuitenkaan ole aivan yhtä yksinkertaista kuin jos ostaisit lentoja itsellesi tai perheellesi. Mutta ei huolta, me autamme!

Kysy ryhmälennoista

Ryhmälentojen ostosta

Jokainen osaa etsiä lentoja netin hakukoneista, ja saatatkin löytää omatoimisesti todella hyviä diilejä. Omatoimisesti lentojen hankkimiseen liittyy kuitenkin muutamia seikkoja, jotka kannattaa pitää mielessä ennen ostoksien tekemistä:

  • Yksi edullinen lippuhinta ei välttämättä tarkoita, että saat kaikille ryhmäsi jäsenille lipun samaan hintaan.
  • Lentohakukoneista voit ostaa lipun kerralla vain muutamille henkilöille, et koko ryhmälle. Kun hajautat ostoksesi osiin, ovat eri kerroilla ostettujen lippujen haltijat keskenään (lentoyhtiön silmissä) erillisiä matkaseurueita. Tämä puolestaan tarkoittaa, että jos kone on esim. ylibuukattu tai myöhästytte jatkolennolta, saatetaan ryhmäsi hajottaa eri korvaaville lennoille ostettujen lippuryppäiden mukaisesti.
  • Netistä ostettuna joudut maksamaan koko lentolippujen summan kerralla.
    Ryhmälentolipuilla on ns. tavallisia lippuja joustavammat muutos- ja peruutusehdot.
  • Kun ostat liput itse netistä, ostat aina näitä ns. tavallisia lippuja etkä saa lipuillesi näitä joustavia ehtoja.

 

Ryhmälennot ryhmämatkojen asiantuntijoilta

Unohda turha säheltäminen, kerro meille ryhmäsi lentoaikataulujen ja -reittien toiveet, niin me hoidamme lentoliput puolestasi. Kun buukkaat lennot kauttamme, varmistat että koko ryhmäsi on samalla lennolla, sen sijaan että ostat lippuja muutama kerrallaan itse netistä ja huomaat viimeisten ryhmäläisten kohdalla, että kyseinen lento onkin jo täynnä.

Huomioimme tietenkin myös riittävät vaihtoajat isoillekin ryhmille, ja voit aina tukeutua apuumme, jos matkan varrella suunnitelmiinne tulee muutoksia.

  • Voit maksaa lentoliput osissa. Maksat varatessasi ennakon ja loput vasta n. 8 viikkoa ennen reissua.
  • Varaamme ryhmällesi paikat valitsemaltasi lennolta heti kun teet varauksen, mutta liput kirjoitetaan vasta noin kuukautta ennen matkan alkua (ellei muutoin ole sovittu). Tämä tarkoittaa, että jos ryhmäsi kokoonpanoon tulee muutoksia, voimme muuttaa nimiä maksutta aina lippujen kirjoittamiseen asti. Kun ostat liput itse, ovat lippujen käyttäjät, lähes poikkeuksetta, lopulliset jo ostosvaiheessa. Silloinkin kun lippuihin voi tehdä muutoksia, ovat ne aina maksullisia.
  • Nimien oikeinkirjoitus on äärimmäisen tärkeää lentolipuissa. Kun toimitat nimet meille ja me hoidamme lippuvaraukset puolestasi, siirrät vastuun meille. Samalla varmistat, että esim. myös ääkköset tulevat kirjoitetuksi kansainvälisten vaatimuksien mukaisesti.
  • Ryhmälentolippujen muutos- ja peruustusehdot ovat ns. tavallisia lippuja joustavammat myös viimehetkillä, eli lippujen kirjoituksenkin (n. 1 kk ennen matkan alkua) jälkeen.

Ryhmälennot - KILROY

HUOM!
Kun varaat kauttamme lennot ja majoituksen kerralla, tulkitaan matkasi valmismatkaksi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on omatoimimatkaa huomattavasti paremmat oikeudet ja suoja kuluttajasuojalain mukaisesti.

Huomioi siis hintavertailuja tehdessäsi, että kun varaat lennot ja majoitukset meiltä, ryhmäsi rahat ja reissu on paremmin suojattu esimerkiksi luonnonkatastrofien tai lentoyhtiöiden peruutuksien sattuessa.

Jos teet varaukset itse eri tahojen kautta, sinulla ei ole tätä valmismatkoihin sovellettavaa suojaa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.