{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Matkapaketilla on vain hyviä puolia

Matkapaketit ryhmämatkoille - KILROY

Mikä oikein on matkapaketti?

Matkapaketti ei ole synonyymi sukat sandaaleissa tallustavalle, neonkeltaista viiriä seuraavalle seuramatkaporukalle. Matkapaketti on yksinkertaisesti matkakokonaisuus, joka on paketoitu ryhmällesi sopivalla tavalla ja siihen voi kuulua juuri niin monta osaa kuin itse haluatte. Sana 'matkapaketti' tarkoittaa lakisääteistä turvaa ja suojaa niin rahoillesi kuin suunnitelmillesi.

Mitä on matkapaketti?

Matkapaketti on yhtä lailla juuri sinulle räätälöity matka kuin mikä tahansa sinun itsesi kokoon kasaama matka. Reissun nimenä 'matkapaketti' vain tarkoittaa, että olet ostanut ne sinulle sopivat räätälöidyt osat yhdestä paikkaa. Matkapaketti tarkoittaa myös, että matkajärjestäjä on tällöin vastuussa muun muassa siitä, että nämä osaset sopivat aikataulullisesti toisiinsa.

Matkapaketti-sana on tärkeä lain edessä. Kun ostat vähintään lennot ja majoituksen meiltä yhtenä pakettina, yhdellä hinnalla, kyse on matkapaketista, ja olet oikeutettu matkanjärjestäjän apuun, jos matkalla sattuu vahinkoja tai koette, ettette saa teille luvattua palvelua paikan päällä.

"Matkapakettisi voi näyttää ihan miltä vain. Sinun matkasi. Sinun valintasi."

Matkapaketin edut?

Ei ole mitään väliä, minkälaiselle matkalle olet (yksin tai) ryhmäsi kanssa lähdössä. Kyseessä voi olla ranta- tai kaupunkiloma, vaellus-, sukellus- tai surffausreissu, kielikurssi, kuntoiluloma, opintomatka, leirikoulu, luokkaretki, joku näiden yhdistelmä, tai ihan mikä muu matka tahansa. Me olemme suunnitellut jotakuinkin kaikenlaisia matkoja, joten neuvomme aina kokemuksella. Kun varaat matkan osat yhdestä paikkaa:

  • Saat henkilökohtaista palvelua ja täysin tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden.
  • Käytössäsi on jo valmiiksi neuvotellut diilit kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Osa opintovierailukohteista on yksityiseltä matkanjärjestäjältä kokonaan tavoittamattomissa, joten helppouden ja hyvien hintojen lisäksi saat vaihtoehtoja, joista et muutoin edes tietäisi.
  • Oikeus matkanjärjestäjän apuun ongelmatilanteissa.
  • Esim. luonnonolojen koitellessa saatat joutua muuttamaan suunnitelmia lennossa. Tällöin saat aina avun: Me tiedämme vaihtoehdot, joten pystymme nopeasti ehdottamaan vaihtoehtoista ohjelmaa tai matkustusreittiä. Ja mitä emme tiedä, selvitämme puolestasi.
  • Sinulla on parempi käsitys budjetista. Kun tiedät kulut etukäteen, pystyt varautumaan paremmin ja vältyt yllätyksiltä. Ja kun hoidat maksut etukäteen, sinun ei tarvitse kantaa isoja rahasummia mukanasi.
  • Muutos- ja peruutusoikeus. Mahdollisista peruutuskuluistakin saat rahasi takaisin, jos sinulla on matkavakuutus. Käymme aina halutessasi matkaasi koskevat muutos- ja peruutusehdot erikseen läpi.

    Muistathan tarkistaa myös matkavakuutuksesi ehdot. Yli 10 hengen ryhmille voit myös halutessasi hankkia ryhmämatkavakuutuksen meidän kautta.

Opintomatkoissa, leirikouluissa ja muissa ryhmämatkoissa, joissa toimit matkajohtajana, sinulla on varmasti jo muutoinkin aivan tarpeeksi tekemistä. Ota siis yhteyttä ja siirrä suunnitteluvastuu ja käytännön matkajärjestelyt meille.

Kysy tarjous matkallesi ja opintovierailuille. Kysy muutos- ja peruutusehdoista tai vaikka ryhmämatkavakuutuksesta. Kysy mitä tahansa ryhmämatkoihin liittyvää, me opastamme.

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.