{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Maaliskuu

Minne matkustaa maaliskuussa - Vietnam - KILROY

Minne matkustaa maaliskuussa?

Maaliskuussa kevät on vasta alkutekijöissään Suomessa, joten jos kaipaat hieman lämpimämpää tunnelmaa maailmalla, tutustu listaamiimme reissuehdotuksiin maaliskuun matkaa varten. Loistavia kohteita ovat esimerkiksi Brasilia, Vietnam ja Filippiinit, jotka tarjoavat auringon lisäksi myös huikeita aktiviteettimahdollisuuksia.

Anna alla olevien reissukokonaisuuksien inspiroida sinua, kun mietit minne matkustaa maaliskuussa. Ja jos et vakuutu esittelemistämme vaihtoehdoista, ole meihin suoraan yhteydessä, niin räätälöidään sinulle omien toiveidesi näköinen matka. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Psst...
Huomaathan, että jos harkitset pidempää matkaa maaliskuulle, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen lähtöä. Näin saat eniten irti budjetistasi.
Matkakalenteri Maaliskuu
Etelä-Amerikan kiertomatka
Tällä Bolivian, Argentiinan ja Brasilian matkalla tutustut Etelä-Amerikan silmiähivelevän kauniiseen luontoon ja värikkääseen kulttuuriin. Astele metropolien katuja, nauti rennosta biitsielämästä ja hauko henkeäsi toinen toistaan upeampien luontokohteiden äärellä!
Bolivia, Argentiina & Brasilia

Eloisa Brasilia

Miltä kuulostaisi jättimäinen Brasilia maaliskuun matkakohteena? Luvassa olisi lämpimiä päiviä, aurinkoa, loikoilua ikonisella Copacabanan hiekkarannalla, Rion vilkasta katukuvaa... ja ehkä jopa surffauksen opettelua? Ehdottomasti paras tapa kokea Brasilia on seikkailu kiertomatkan muodossa - kun olet lähtenyt näinkin kauas kotoa, miksi tyytyisit vain yhden paikan näkemiseen ja kokemiseen? Lyöttäydy mukaan jollekin Brasilian ryhmämatkoistamme tai lähde saman tien pidemmälle Etelä-Amerikan valloitukselle!

Kysy Brasilian matkoista

Psst! Haluaisitko heittäytyä mukaan Rion karnevaalitunnelmaan? Vuonna 2023 Rion sambakarnevaali osuu helmikuun lopulle (17.2. - 25.2.2023), joten oman reissusi ajoittaminen helmi-maaliskuun vaihteeseen on loistoajatus.

Seikkailu Vietnamin & Kambodzan halki
Tämä kiertomatka vie sinut vilkkailta kaduilta läpi vaikuttavien temppelialueiden ja valkoisten hiekkarantojen. Heittäydy syvälle Angkor Watin historiaan, käppäile pitkin Ho Chi Minh Cityn katuja ja sukella pinnanalaiseen maailmaan.
Tutustu seikkailuun

Valloittava Vietnam

Vietnamin ilmasto vaihtelee jonkin verran pohjoisen ja etelän välillä: maaliskuussa maan eteläiset osat ovat lämpimiä ja kuivia (n. 24-34°C) ja pohjoisessa on hieman viileämpää (n. 16-23°C). Tämä tarkoittaa, että maaliskuu on optimaalinen ajankohta Vietnamiin suuntautuvalle kiertomatkalle!

Tustutu Hanoin ja Ho Chi Minhin suurkaupunkeihin, seilaa Halonginlahden paratiisimaisemissa, eläydy paikalliseen kulttuuriin sekä rikkaaseen historiaan ja herkuttele perinteisillä ruoka-annoksilla. Vietnamin reissusta saat paljon irti lyöttäytymällä mukaan ryhmämatkalle.

Kysy Vietnamin matkoista

Vapaaehtoistyöt Filippiineillä
Tee reissustasi astetta merkityksellisempi: lähde tekemään vapaaehtoistöitä merten hyvinvoinnin puolesta Filippiineille ja harjoittamaan samalla sukellustaitojasi tämän huikean projektin parissa.
Lue lisää projektista

Sukellus Filippiineillä

Vietnamista noin 1500 kilometriä itään lepäävät Filippiinit. Tämä saaristovaltio on loistava kohde maaliskuun matkalle, sillä keskilämpötilat keikkuvat 23 ja 32°C asteen välillä ja meneillään on alueen kuiva kausi. Koska maa kostuu yhteensä 7017 saaresta (!), voivat sääolosuhteet tietenkin vaihdella jonkin verran. Varmaa kuitenkin on, että luvassa on ihanteellisia rantakelejä.

Filippiinit on kohteena omiaan niille seikkailijoille, jotka haluavat päästä hämmästelemään pinnanalaista väriloistoa: lähde sukeltamaan kirkkaaseen meriveteen ja tee tuttavuutta meren asukkien kanssa. Voit myös halutessasi antaa reissullesi lisämerkitystä osallistumalla esimerkiksi mertensuojeluprojektiin tai vapaaehtoistöihin lasten parissa - lue lisää vapaaehtoistöistä Filippiineillä täältä.

Kysy Filippiinien matkoista

Etkö vielä tiedä minne matkustaa maaliskuussa?

Älä jää yksin pähkäilemään eri vaihtoehtoja maaliskuun matkaa varten, sillä me olemme täällä juuri sinua varten. Varaa itsellesi aika matkasuunnitteluun, niin räätälöidään yhdessä unelmiesi reissukokonaisuus. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Haluatko matkustaa jonain muuna kuukautena?

 

← Takaisin matkakalenteriin

alt

Suunnittele maaliskuun matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.