Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Heinäkuu

Minne matkustaa heinäkuussa - KILROY

Minne matkustaa heinäkuussa?

Heinäkuun saapuminen tarkoittaa, että pohjoisella pallonpuoliskolla kesä on parhaimmillaan. Jos olet kuitenkin valmis jättämään Suomen epävakaat kesäkelit taaksesi ja suuntaamaan maailmalle, on sopivia matkakohteita suhteellisen helppo löytää. Euroopassa on lukuisia vaihtoehtoja huikean kesäloman viettämiselle, mutta jos mielesi tekee hiukan kauemmas ja eksoottisempiin maisemiin, on tämänlaiseenkin matkakuumeeseen helppo saada lääkettä.  

Selaa alta reissuehdotuksiamme heinäkuun matkalle, ja jos et vielä vakuutu näistä vaihtoehdoista, ole meihin suoraan yhteydessä, niin räätälöidään sinulle omien toiveidesi näköinen reissu. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Psst...
Huomaathan, että jos harkitset pidempää matkaa heinäkuulle, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä hyvissä ajoin ennen lähtöä. Näin saat eniten irti budjetistasi.
Matkakalenteri Heinäkuu
Merikilpikonnien suojelutyö Kreikassa
Miten olisi vähän erilainen loma tänä vuonna? Lähde tekemään arvokasta suojelutyötä uhanalaisten merikilpikonnien hyväksi Kreikkaan ja koe samalla maan kauniit maisemat, rikas historia ja herkullinen ruokakulttuuri.
Tutustu projektiin

Kaunis Kreikka

Päivän fakta: tiesitkö, että myös Välimerellä asustaa merikilpikonnia? Kreikan rannikolla elävät kilpikonnat pesivät vuosittain toukokuun ja elokuun välillä, joten heinäkuu onkin otollista aikaa vapaaehtoistöille, joiden päämääränä on uhanalaisten kilppareiden tulevaisuuden turvaaminen. Samalla kun teet arvokasta työtä luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi, voit nauttia Kreikan upeasta säästä, valkeista hiekkarannoista, rikkaasta historiasta ja herkullisesta ruokakulttuurista. Ja lisäksi pääset tutustumaan muihin samanhenkisiin reissaajiin.

Jos kaipaat vapaaehtoistöiden sijaan hieman toisenlaista meininkiä, kannattaa ottaa harkintaan saarihyppely Kreikassa. Arjen murheet on helppo unohtaa purjehtiessasi pitkin ihastuttavaa saaristoa ja turkoosina välkkyvää merivettä.

Kysy Kreikan reissuista

Uganda ja Tansania
19 päivän matka Itä-Afrikan halki vetää sanattomaksi useammankin kerran ja tarjoaa joukon ainutkertaisia kokemuksia, kun pääset mm. hämmästelemään vuoristogorilloja syvällä viidakossa ja muita upeita villieläimiä safarijeepin kyydistä.
Tutustu seikkailuun

Itäinen Afrikka

Itäisen Afrikan maat, kuten Kenia, Uganda ja Tansania ovat loistokohteita heinäkuun matkalle. Heinäkuussa itäisen Afrikan sateet ovat suhteellisen vähäisiä, mutta myös lämpötilat ovat maltillisia. Hyviä aktiviteettivaihtoehtoja heinäkuulle ovat esim. gorillatrekkaus Ugandassa, vierailut Serengetin ja/tai Masai Maran luonnonpuistossa sekä Kilimanjaron huiputus - kunhan vain hiukan viileämpi sää ei haittaa reissumieltäsi!

Kysy Afrikan matkoista

Sukellus Isolla valliriutalla
Heinäkuu on otollinen matkustusajankohta, jos haaveissasi on sukeltaminen Ison valliriutan pinnanalaisessa valtakunnassa. Värikkäät korallit ja kalaparvet odottavat!
Lue lisää sukelluksesta Isolla valliriutalla

Pohjoinen Oseania

Vaikka Australiassa on heinäkuussa talvi, jättiläismaan pohjoisosissa on tästä huolimatta mukava reissata tähän aikaan vuodesta. Cairns on loistava kohde heinäkuun matkalle, sillä kaupungin keskilämpötilat keikkuvat noin 25°C tienoilla eikä sateestakaan tarvitse pahemmin murehtia. Täydellistä!

Cairnsin ulkopuolella lepää myös Iso valliriutta, joten tämä kohde on omiaan niille reissaajille, jotka haluavat lähteä sukeltamaan uskomattomiin pinnanalaisiin maisemiin. Maakrapujen kannattaa puolestaan suunnata johonkin Pohjoisterritorion monista luonnonpuistoista, kuten Kakadun tai Uluru-Kata Tjutan kansallispuistoihin.

Pohjois-Australian reissuun on helppo yhdistää visiitti Fidzin trooppisilla paratiisisaarilla. Saarihyppely Yasawa-saarilla on täydellinen pakomatka arjen hälinältä. 

Kysy Oseanian reissuista

Etkö vielä tiedä minne matkustaa heinäkuussa?

Älä jää yksin pähkäilemään eri vaihtoehtoja, sillä me olemme täällä juuri sinua varten. Varaa itsellesi aika matkasuunnitteluun, niin räätälöidään yhdessä unelmiesi matka heinäkuulle. Matkasuunnittelu on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Haluatko matkustaa jonain muuna kuukautena?

← Takaisin matkakalenteriin

alt

Suunnittele heinäkuun matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.