{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip Australiassa

auto ajamassa punertavaa hiekkatietä matalien pensaiden keskellä australian outbackillä

Road trip Australiassa

Haluatko tutkia Australiaa rauhassa omaa tahtiasi? Vuokraa auto tai matkapaku ja ei muuta kuin soittolistaa suunnittelemaan ja talla pohjaan - road trip Australiassa voi alkaa!

Haaveissa road trip Australiassa? Selaa alta reittiehdotuksia ja tule sitten suunnittelemaan oma reissusi meidän kanssamme! Matkasuunnittelu on tietenkin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi lähteä road tripille Australiaan?

Australia on erittäin monipuolinen maa, jossa riittää älyttömän paljon nähtävää, tehtävää ja koettavaa. Karuista ja kauniista rannikoista hulppeisiin kaupunkeihin, elämää kuhisevaan sademetsään ja massiiviseen outback-autiomaahan. 

Etäisyydet tässä jättiläismaassa ovat valtavia, joten road trip Australiassa ja pysäkit matkan varrella kannattaa suunnitella huolella.

Miten Australian road tripille pitää valmistautua?

Road trip Australiassa vaatii jonkin verran etukäteissuunnitelmia, mutta jätä varaa myös muutoksille, sillä juuri ne yllättävät seikkailut ja odottamattomat kohtaamiset paikallisten kanssa ovat road tripin helmiä, joiden ohi ei kannata kiirehtiä ennalta turhan tarkkaan suunnitellun aikataulun pakottamana.

Yksi asia, joka kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan etukäteen, on sopivan menopelin vuokraus. Tarjolla on monia erilaisia vaihtoehtoja, joista valita, riippuen mm. reissuporukan koosta, matkan pituudesta sekä siitä, haluatteko ennemmin viettää yöt hostelleissa ja hotelleissa vai kenties nukkua tien ja kokata omassa kulkupelissänne. Autoja pienelle porukalle, matkapakuja muutamalle hengelle ja asuntoautoja isommalle joukolle.

Huomaathan myös, että tarvitset kansainvälisen ajokortin Australiaan. 

Jos kaipaat lisäinspiraatiota Australian road tripille, kurkkaa kokoamamme vinkit täältä:

Vinkkejä Australian road tripille

Australian kansallispuistot

Haaveissa road trip Australiassa?

Olitpa sitten jo kokenut asfaltin kuluttaja tai suuntaamassa road tripille elämäsi ensimmäistä kertaa, ota yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi road trip yhdessä! Me voimme auttaa sinua lentojen varaamisessa paikan päälle, sopivan auton tai matkapakun löytämisessä, matkavakuutuksen hankkimisessa ja erilaisten aktiviteettien buukkaamisessa Australian road trippisi varrelle.

Kun olet päättänyt lähteä road tripille Australiaan, valittavanasi on loputtomalta tuntuva määrä reittejä. Kaikki ovat omalla tavallaan erilaisia, eripituisia ja erinomaisia. Inspiroidu tämän sivun ehdotuksista ja tule sitten suunnittelemaan oma road trip -reittisi asiantuntijoidemme pakeille. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele road trip Australiassa

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.