{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Australian kansallispuistot

Australian kansallispuistot - KILROY

Australian monipuoliset kansallispuistot

Australia - maa, jossa voit sekä snoukata lumipeitteisillä vuorenrinteillä että vaeltaa sademetsän siimeksessä. Jos suunnitelmissasi on unelmien roadtrip "Down Underiin", niin suosittelemme ehdottomasti vierailemaan kaupunkikohteiden lisäksi myös yhdessä tai useammassa Aussien monipuolisista kansallispuistoista!

Listasimme alle viisi must see -kohdetta, jotka eivät takuuvarmasti jätä nirsoimpaakaan reissaajaa kylmäksi!

1. Uluru-Kata Tjutan kansallispuisto

Jos punainen hiekka ja silmänkantamattomiin jatkuva avoin tie ovat sinun juttusi, suosittelemme ottamaan suunnaksi Australian Pohjoisterritorion eteläosissa sijaitseva Uluru-Kata Tjutan kansallispuiston. Alueen vetonaulat ovat nimensä mukaisesti Ulurun ja Kata Tjutan järkälemäiset, punertavat kivimuodostelmat, joihin molempiin voit tutustua esimerkiksi eripituisia ja -tasoisia kävelyreittejä pitkin.

Uluru-Kata Tjutan kansallispuisto, Australia - KILROY

2. Freycinetin kansallispuisto

Tasmanian osavaltion itärannikolla sijaitsevassa Freycinetin kansallispuistossa sinut toivottavat tervetulleiksi niin valkohiekkaiset biitsit kuin karu vuoristokin. Alueen kenties kuuluisin nähtävyys on Wine Glass –lahti, jonka rannalla voit upottaa varpaasi valkoiseen hiekkaan ja vilvoitella turkoosissa merivedessä. Tämän lisäksi kansallispuiston must-see –nähtävyyksiin lukeutuu vasten horisonttia kohoava jylhä Hazards-graniittivuoristo. 

Freycinetin kansallispuisto, Australia - KILROY

3. Daintreen kansallispuisto

Paratiisi, jossa sademetsä kohtaa rantaviivan – ihan kirjaimellisesti! Daintreen kansallispuisto sijaitsee Queenslandin pohjoiskolkassa, ja suurin osa puistosta onkin alueelle tyypillistä sademetsää. Pidä siis silmäsi auki metsässä seikkailevien eksoottisten eläin- ja lintulajien varalta! Sademetsässä seikkailun jälkeen voit lepuuttaa jalkojasi valkohiekkaisilla paratiisibiitseillä. Daintreen kansallispuistossa vierailet kätevästi esimerkiksi Great Tropical Drive -roadtrippisi yhteydessä!

Daintreen kansallispuisto, Australia - KILROY

4. Kosciuszkon kansallispuisto

Jos ikävöit Australiassa ollessasi Suomen lumisia talvia, suuntaa maan eteläosissa sijaitsevaan Kosciuszkon kansallispuistoon! Alueen vuoria peittää talvisin paksu lumipeite, joka mahdollistaa monipuolisen talviurheilun harrastamisen. Kansallispuistossa sijaitsee myös Australian korkein vuori, yli 2000 metrin korkeuteen kohoava Mount Kosciuszko. Koukkaa kansallispuistoon näppärästi esimerkiksi Heritage Drive -roadtripillä.

Kosciuszkon kansallispuisto, Australia - KILROY

5. Port Campbellin kansallispuisto

Australian lounaisrannikolla sijaitseva Port Campbellin kansallispuisto rantoineen eroaa pohjoisen tropiikeista kuin yö päivästä. Rantaviivaa dominoivat jyrkkärinteiset ja karut kalliot ja kivimuodostelmat, joista kenties kuuluisin on alunperin 12 kalkkikivilohkareesta koostunut Twelve Apostles. Jos suunnitelmissa on Great Ocean Road -roadtrip, Port Campbellin kansallispuisto osuu juuri sopivasti reitillesi!

Port Cambellin kansallispuisto - KILROY
alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.