{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Tegucigalpaan - KILROY
Matka Tegucigalpaan - KILROY

Matka Tegucigalpaan

Hondurasin pääkaupunki Tegucigalpa tarkoittaa hopeakaupunkia. Nimi juontaa juurensa vanhoilta kaivostoiminnan ja siirtomaavallan ajoilta. Kaupunki ei ehkä ole maailman kaunein, mutta ehdottomasti mielenkiintoinen sekoitus siirtomaavallan aikaista arkkitehtuuria ja moderneja rakennuksia.

Tegucigalpa on tyypillinen moderni latinokaupunki, jossa vilskettä ja likaisia kadunkulmia riittää. Kaupungista löydät ravintolat, ostoskeskukset, postit, muutaman museon ja kirkon, jotka voi luppoaikanaan käydä katsastamassa. Vieraile esimerkiksi katedraalissa ja Iglesia de Nuestra Señora de los Dolores -kirkossa kaupungin historiallisessa sydämessä. Kaupallinen keskus, "la zona viva", on Boulevard Morazánin tienoilla, jonka pankeissa kannattaa vaihtaa dollarit lempiroihin. Jos haluat katsella kaupunkia ylempää, kiipeä läheiselle vuorelle, josta on hienot näkymät ja paikallisten suosima viikonloppujen hengauspaikka - Picacho Park.

Tegucigalpan pääsiäiskarnevaalit

Pääsiäisen aikaan monet kaupunkilaiset suuntaavat rannoille, jolloin kaupunki hiljenee miellyttävästi. Keskusta suljetaan kokonaan perinteisten uskonnollisten seremonioiden ajaksi. Juhlijat koristelevat kadut värikkäiden jauheiden ja tuoreiden kukkien avulla niin upeiksi, että retkeläinen ei voi höllentää otettaan kameran liipaisimelta. Semana Santa -pääsisäisjuhlat muuttavat kaupungin kauniiksi - hetkeksi. Koska Tegucigalpa ei ole yhtä tunnettu festivaalipaikka kuin Antigua Guatemalassa, ei majoituksen saamisessa ole ongelmaa.

Liikkuminen Tegucigalpassa

Tegucigalpan matkalla liikkuminen voi olla hämmentävä kokemus, sillä liikenne on kaoottista. Taksit ovat hyvä tapa päästä paikasta toiseen kaupungin sisällä. Muista sopia hinta heti matkan alussa, niin vältyt väittelyiltä.

Yleisesti ottaen Väli-Amerikassa liikkuminen maiden ja isompien kaupunkien välillä on vaivatonta erinomaisen Tica-bussiverkoston takia. Tegucigalpasta lähtevillä eri bussifirmoilla on kaikilla omat terminaalinsa. Hedman Alas -bussifirmalla on luotettava ja melko hyvätasoinen maine. Lisäksi sen terminaalit ovat vartioituja ja puhtaita. Bussimatkasi mukavuus riippuu siitä, miten paljon laitat rahaa siihen; luksusbusseissa on ilmastoinnit ja lentoemon oloiset naishenkilöt tarjoilevat virvokkeita. Luksuskiesimatkan hinta ei ole päähuimaava, mutta laatuero halpisbusseihin on valtava. Niissä voi joutua matkaamaan sillit-purkissa-tyylisesti tuntikausia, sillä kulkunopeudessa ei ole kehumista. Tegucigalpasta pääsee bussilla La Ceibaan ja sieltä Utilan ja Roatanin saarille. Luksusbussimatkan hinta on noin 30 dollaria. Tegucigalpasta voi myös lentää suoraan Roatanille, La Ceibaan tai San Pedro Sulaan.

Turvallisuus

Väli-Amerikan kaupungeille tyypillisesti rikollisuus on Tegucigalpassakin ongelma. Pimeän tultua ei kannata liikkua yksin kävellen, vaan napata mieluummin taksi. Taskuvarkaat ovat retkeläisten suurin riesa. Espanjan taidoillasi voit myös välttyä ongelmilta.

Tegucigalpa kartalla

Laakson syleilyssä lepäävä Hondurasin pääkaupunki Tegucigalpa on monen matkaajan välietappi. Matkalla Tegucigalpassa voit aistia aitoa latino-city-meininkiä ja hoitaa käytännön ostokset pois päiväjärjestyksestä. 

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.