{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Honduras

Matka Hondurasiin - KILROY
Matka Hondurasiin - KILROY

Matka Hondurasiin

Karibian rannikolla, kaukana massaturismista, sijaitseva Honduras on seikkailuhenkisen reissaajan unelmakohde. Tämä Karibian kätketty helmi tarjoaa toinen toistaan hurjempia elämyksiä: heittäydy koskenlaskuun vehreässä luonnossa virtaavaan Río Cangrejaliin, bongaa jättiläismäisiä valashaita Roatanin ja Utilan riutoilla tai nauti rennosti henkeäsalpaavista auringonlaskuista. Nyt on loistohetki pakata kassit ja lähteä matkalle Hondurasiin!

Helpoin tapa päästä eteenpäin matkasuunnitelmissa on varata henkilökohtainen tapaamisaika reissuasiantuntjoidemme juttusille. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Honduras reissukohteena

Banaanivaltio on yksi Väli-Amerikan köyhimmistä maista, ja matkailu on vielä varsin kehittymätöntä. Honduras onkin yleisesti ottaen vähemmän tunnettu matkakohde, mutta reppureissaajalle maa on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Matka Hondurasiin kätkee sisäänsä vehreiden sademetsien peittämiä vuoria, luonnon monimuotoisuutta, rauhallista elämästä nauttimista, trooppisia sukelluskohteita sekä paikalliseen elämään tutustumista.

Karibian letkeä tunnelma leijuu Hondurasin rannikkokaupunkien pastellin väristen villojen yllä. Täällä meri kimmeltää turkoosin vihreänä ja palmut huojuvat hiekkarantojen reunustoilla – ei siis muuta kuin relaamaan! 

Sukella valashaiden valtakuntaan

Hondurasissa sukellat maailman parhaimpiin kuuluvissa sukellus spoteissa ja koet vedenalaisen maailman monimuotoiset ja värikkäät aarteet. Utilan ja Roatanin saaret tarjoavat pelkästään parasta: täällä rentoudut auringon lämmittämillä hienohiekkaisilla rannoilla, snorklaat upeilla riutoilla ja sukellat uniikeissa maisemissa kaiken lisäksi vielä edullisesti.

Saaria ympäröivä riutta on Australian Ison valliriutan jälkeen maailman suurin, joten veden alla on paljon ihailtavaa  mitä hullun kurisimpia värikkäitä kaloja ja suloisia kilpikonnia. Täällä onnekas seikkailija bongaa jokaisen sukeltajan unelman: valashain. Matka Hondurasiin on matka sukeltajan paratiisiin!

Río Cangrejal

Kun olet saanut sukelluksesta tarpeeksi on aika syöksyä sademetsän siimekseen! Hypppää paikallisen kanabussin kyytiin ja suuntaa kohti Río Cangrejalin turkoosinväristä jokea. Näitä maisemia et halua missata: vesi on hionut sitä reunustavat valkoiset kalliokivet sileiksi ja muodostanut luonnon omia uima-altaita. Nappaa muutama kuva muistoksi ennen kuin heittäydyt virran vietäväksi koskimelonnan merkeissä.

Copánin maya-rauniot

Länsi-Hondurasin Copánin maya-rauniot ovat näkemisen arvoinen reissukohde. Maya-rauniot eivät ole yhtä massiivisia ja vaikuttavia kuin Guatemalan Tikalin temppelit, mutta jos vähänkään perehdyt mayojen kiehtovaan, yli tuhat vuotta sitten hiipuneeseen korkeakulttuuriin, saat ikivanhoista hallitsijoiden patsaista ja hieroglyfeistä paljon irti.

Liikkuminen Hondurasissa

Kaupungeissa kannattaa käyttää taksia ja välttää pimeällä liikkumista. Paikallisten kulkupeli on niin kutsuttu kanabussi, jonka kyydissä pääsee kunnolla paikalliseen meininkiin mukaan. Bussit nappaavat matkalaisia kyytiin teiden varsilta.

Reissuvinkit Hondurasiin

Jos hablaat edes vähän espanjaa, tulet harvemmin vedetyksi nenästä, ja kaikki sujuu joustavammin ja iloisemmissa merkeissä. Hondurasin ainutlaatuiset metsät hupenevat huimaa vauhtia tehohakkuiden vuoksi. Joidenkin arvioiden mukaan maassa ei ole enää lainkaan metsiä 20 vuoden kuluttua, jos meininki jatkuu samana. Ole vastuullinen reissaaja, äläkä osta mitään harvinaisista trooppisista puumateriaaleista valmistettuja koriste-esineitä.

Matka Hondurasiin on seikkailuja täynnä!

Kysy Hondurasin matkoista

Honduras kartalla

Tegucigalpan ja San Pedro Sulan suurkaupungeista löydät peruspalvelut ja teet tarvittavat ostoksesi, mutta muutoin niissä ei ole ihmeemmin näkemistä. Hondurasin länsiosissa ihmettelet Copánin maya-raunioita, pohjoisessa lasket koskea Cangrejal-joessa ja parhaat sukellusvedet löydät Roatan ja Utilan saarten ympäristöstä, Hondurasin rannikolta maan pohjoispuolelta.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Hondurasissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.