{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

San Francisco

San Francisco matka - KILROY
San Francisco matka - KILROY

San Francisco matka

San Franciscon merellisessä kaupungissa on yhä ripaus hippienergiaa. Golden Gate on yksi maailman kauneimmista nähtävyyksistä, jonka charmi ei ruostu. Matka San Franciscoon on värikäs, monivivahteinen, tapahtumarikas - ja se alkaa tästä!

San Francisco on matkakohteena rento, innovatiivinen ja raikas merellinen kaupunki, jossa henki kulkee. San Franciscossa kuka vain saa olla oma itsensä, mistä juontuu kaupungin liberaali maine. Kiemuraiset kadut ja kauniit kukkulat antavat kaupungille leimansa. Raitiovaunuajeluilla näet erivärisiä viehättäviä taloja vieri vieressä yllättävän jyrkillä kaduilla, joilta avautuu upeita maisemia. Kaupungilla on jopa raitiovaunukuljettajien tööttäyskisoja! Lukuisat vehreät puistot piristävät kaupunkia. Niissä hengailet mukavasti eväitä syöden ja frisbeetä heitellen. Lafayette Park ja Buena Vista Park ovat ihan ehdottomia piknik-puistoja, samoin Presidio ja Lincoln Park.

San Francisco nähtävyydet

Jyrkkää siksakkia kiemurteleva Lombard Street ja Alcatrazin saari ovat upeita perinteisiä nähtävyyksiä. Historiallinen Alcatraz - the Rock - on pikkuruinen saari melko lähellä mannerta. Vanha liittovaltion vankila sulki gangsteri Al Caponen ja Konekivääri Kellyn visusti sisäänsä. Vuoden 1963 jälkeen se muutettiin kaupunkilaisten oleskelupaikaksi. Nykyisin saarella on museo, majakka ja hengailualue. Jos vanhojen aikojen vankilaelämä ja toivottomat pakoyritykset kiinnostavat, hyppää lauttaan Pier 33 -laiturilta.

Haight Asbury on tärkeä vierailukohde. Sen kortteleissa syntyi keskiluokkaistumista ja sotia vastustava kukkaisvallankumous - The Summer of love - vuonna 1967. Hippiliike levisi täältä ympäri maailmaa. Käytettyä tavaraa ja Jimi Hendrix -piirroksia myyviä hippikauppoja näkyy edelleen katukuvassa.

Missionin alueella katukuva on etnisesti värikäs, sillä suurin osa alueen asukkaista on maan ulkopuolelta tulleita. Missionin boheemius tarjoaa kiinnostavan kontrastin Marina-alueen hienostokulttuurille. Katuja reunustavat lokoisat baarit, trendiputiikit ja muutamat mukavat hostellit. Mission on myös verraton biletyspaikka, siitä ei pääse mihinkään.

Golden Gate, siltojen kuningatar

Ilta-auringossa kultaisena kylpevä Golden Gate Bridge on kaupungin symboli. Se rakennettiin vuonna 1937. Jos haluat sulautua paikalliseen elämänvirtaan, lähde lenkille tälle maailman pisimmälle riippusillalle. Upeissa merinäköaloissa lenkkeily ei ole ollenkaan hullumpaa puuhaa! Golden Gate -puisto on myös erittäin miellyttävä paikka rentoon ajanviettoon.

Liike-elämän sydämessä

Financial District on liikemiesten ja -naisten reviiriä, jossa voi aistia Manhattanin tunnelmia. Rakennukset tosin ovat Nykiä matalampia asukkaiden vastustettua aikoinaan pilvenpiirtäjien lisärakentamista. Pyramidikirkko (260 m) on yksi kaupungin harvoista pilvenpiirtäjistä. Nimi tulee rakennuksen arkkitehtisesti kiinnostavasta, mutta eriskummallisesta muodosta.

Kaupungin keskusta on kuin suuri shoppaajan pelikenttä valtavine ostoskeskuksineen, joista mainittakoon Crocker Galleria ja Embarcadero center. Union Squarelta löytyy myös kiinnostavia putiikkeja.

Reissuvinkkimme San Franciscoon

Oaklandin, Berkleyn ja San Josen kaupungit ovat kohtuullisen lähellä Friscoa, ja ihan vieressä löytyy romanttinen Sausaliton rannikkokaupunki. Napa- ja Sanoma-laaksojen viinialueet ovat käymisen arvoisia, samoin upea Yosemiten kansallispuisto. Aja osa Highway 1 -reitistä, joka kulkee pitkin Tyynenmeren rannikkoa. Rannikkoreitin maisemat ovat hienot, ja matkan varrella on paljon koluttavaa. Varaa tällä välille aikaa enemmän kuin viikko, muuten reissu menee suorittamisen puolelle.

San Francisco kartalla

Värikäs San Francisco sijaitsee Kaliforniassa San Franciscon niemimaalla. Tyynimeri huuhtoo kaupungin rantoja sen länsipuolella, idässä taas on San Francisco Bay. Yleinen kaupunkikuva on tyylikäs: uusi ja vanha kohtaavat sulavasti. Kaupungissa näkee mitä ihmeellisimmin maalauksin koristeltuja puutaloja ja moderneja businessrakennuksia. San Francisco on kuin Amerikan oma Christiania, jossa erilaiset alakulttuurit kukkivat vapaasti.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja San Franciscossa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.